Jei ji nugriautu, tai as ji pats savo rankom atstatyciau!!!
Nors jis nera super grazuolis, taciau man jis labai patinka. Pirmasis Klaipedos "Dangoraizis". Nematau nieko ka butu galima ten kardinaliai keisti. Na, gal langus pakeisti i naujus, perdazyti, apsviesti. Kas bus daroma jo viduje, man nelabai rupi, tik tegul islaiko isore.
Nors jis nera super grazuolis, taciau man jis labai patinka. Pirmasis Klaipedos "Dangoraizis". Nematau nieko ka butu galima ten kardinaliai keisti. Na, gal langus pakeisti i naujus, perdazyti, apsviesti. Kas bus daroma jo viduje, man nelabai rupi, tik tegul islaiko isore.
, tai jo vietoje būtinai atsiras dangoraižiai.

? Tai taip išeina nugriaunam tos vertybės dalį, ir šalia paliktos jos sienos pristatome 29m aukščio gamybinį fabriką, tokiu atveju paveldas bus išsaugotas? ar kaip čia išeina?
Ar aš čia kažko nesuprantu/neįžvelgiu, ar čia taip atvirai tyčiojantis pučiama migla į akis? Antra, kiek suprantu kalbama apie "Minijos bangą", kuri, pasak (netiesiogiai) architektų: "gadina uostamiesčio siluetą bei kenkia jo įvaizdžiui"! Tai kokio @@@ tada Jūs, gerbiamieji architektai, pritariat tokiems projektams, kuriuos vėliau įvardinat kaip darkančius uostamesčio siluetą???
Comment