Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Klaipėdos projektai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė win2k3
    Labai saunu Kokio atspalvio?
    I Dacho mokykla eini, kuri yra salia to pastato, ir negali pats pasiziuret jei man nepasirode vakar ryte pravaziuodamas masina, maciau, kad deda JUODUS stiklus.
    Westside is the best ! :jura:

    Comment


      Na man pasirode kad ne visai juodus, o su auksiniu atspalviu, panasius kaip vizualizacijose.

      Comment


        Nieko nzn. cia ryte pravaziavau, net sustoje nebuvom, tad tiksliai tikrai negaliu pasakyt, bet ryte tikrai kaip juodi pasirode
        Westside is the best ! :jura:

        Comment


          siandien labai greit persiverte eilinis Klaipedos temos puslapis, tad gal dar kas nepastebejot geru naujienu.

          Parašė ArTuRAs
          Eilines naujienos
          O as tikejaus, kad bent 16 butu
          Beje, plotas jau beveik aptvertas ir po biski vyksta darbai.

          Kauno gatvėje dygs aštuoniolikaukštis namas

          Kauno g. 9A, vietoje buvusiojo boulingo centro “Smūgis” pastato, “A 405” architektų grupė suprojektavo aštuoniolikos aukštų gyvenamąjį daugiabutį namą.

          Planuojama, jog naujajame daugiaaukštyje name bus apie 90 dviejų trijų kambarių butų. Fasadų apdailai ketinama naudoti spalvotas kompozicines medžiagas, jie bus ventiliuojami. Namą puoš ir įstiklintos lodžijos. Pirmajame aukšte numatyta vietos komercinėms patalpoms.

          Po visu sklypu numatyta pastatyti požeminį garažą, kuriame tilptų apie 110 automobilių. Vietų automobiliams numatyta ir prie daugiabučio namo. Čia būtų ir vaikų žaidimo bei poilsio aikštelė, žalioji zona. Be jų, namo statytojai įsipareigojo sutvarkyti aplink teritoriją esančius želdynus bei bendro naudojimo poilsio aikšteles. Nuo Kauno gatvės iki namo 9A bus nutiestas patogus privažiavimo kelias, kurio pakraščiuose taip pat numatyta vietų automobiliams statyti.

          Pristatydamas sklypo Kauno g. 9A detalųjį planą vakar posėdžiavusiems Teritorijų planavimo komiteto nariams, architektas Saulius Plungė sakė, jog planui priekaištų neturėjo nei nuolatinės statybos komisijos nariai, nei Klaipėdos apskrities viršininko administracijos specialistai.

          Aktyviai viešame svarstyme dalyvavę šalia esančių namų gyventojai priekaištų dėl būsimos kaimynystės neturėjo.
          galim sakyti, kad Klaipedoje jau statomi 4 aukstuminiai pastatai
          Westside is the best ! :jura:

          Comment


            Parašė Edgaex
            I Dacho mokykla eini, kuri yra salia to pastato, ir negali pats pasiziuret jei man nepasirode vakar ryte pravaziuodamas masina, maciau, kad deda JUODUS stiklus.
            PPP As ne pro ta gala vaziuoju
            %)

            Comment


              Nutolintai stoties rekonstrukcijai dar prireiks pusantrų metų

              http://www.ve.lt/?rub=1065924814&dat...&id=1128528060

              ---

              LISCO pasirašė ilgalaikę paramos sutartį su Jūrų muziejumi

              http://www.ve.lt/?rub=1065924810&dat...&id=1128528701

              ---

              Uždaromas pėsčiųjų eismas po viaduku



              Nuo spalio 10 d. visiškai uždaromas transporto ir pėsčiųjų eismas Liepų gatve po geležinkelio viaduku.

              Pėstiesiems, norintiems kirsti Liepų gatvės geležinkelio viaduką, siūloma naudotis visuomeniniu transportu (maršrutiniu autobusu nr. 10 ir maršrutiniu taksi nr. 10).
              %)

              Comment


                Parašė win2k3
                Labai saunu Kokio atspalvio?
                Vakare idėsiu foto.

                Comment


                  Naujo sąvartyno statybai - 3,5 mln. eurų

                  Jau paskelbtas viešasis pirkimas 3,525 mln. eurų (12,17 mln. litų) paskolai gauti, kuria bus finansuojama dalis modernaus Dumpių sąvartyno statybų išlaidų.

                  Žinia, jau 2007 metų pabaigoje prie Klaipėdos, Dumpių kaime turi pradėti veikti modernus regioninis sąvartynas, į kurį bus vežamos buitinės atliekos iš visos Klaipėdos apskrities.

                  Kartu su naujuoju sąvartynu ims funkcionuoti ir iš esmės pertvarkyta atliekų tvarkymo sistema regione. Šios sistemos sukūrimo projektui Klaipėdos apskričiai skirta 11,7 mln. eurų (40,39 mln. litų). Iš jų 50 proc. skiria Europos Sąjungos (ES) Sanglaudos fondas, 20 proc. valstybė, o 30 proc. sudarys minėtoji paskola, kurią iš bankų skolinsis Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centras (KRATC), vykdantis šį projektą.

                  Už šias lėšas pagal griežtus ES reikalavimus bus įrengtas Dumpių regioninis sąvartynas, uždaryti 46 dabar apskrityje veikiantys sąvartynai, pastatytos 7 bioatliekų kompostavimo bei 7 atliekų surinkimo aikštelės.

                  KRATC ketina paskolą grąžinti per 18 metų. Pasiūlymų iš bankų laukiama iki lapkričio pradžios. Pasak KRATC vyriausios finansininkės Audronės Nastajienės, viešuoju paskolos pirkimo konkursu aktyviai domimasi, jau ne vienas bankas paprašė konkursinės medžiagos.

                  Tuo pat metu Aplinkos ministerijos Aplinkos projektų valdymo agentūra (APVA) paskelbė atvirą tarptautinį konkursą dėl Klaipėdos regioninio sąvartyno statybos Dumpiuose pagal parengtą techninį projektą. Sąvartyno statybos darbai apima drenažo, dujų ir filtrato surinkimo bei šalinimo sistemos, pastatų, kelių aikštelių, atliekų šalinimo teritorijų (tarp jų 6,5 ha plote paklojant specialią plėvelę) ir kitų objektų įrengimą.

                  Neseniai KRATC įvyko aiškinamasis susirinkimas, kuriame dalyvavo APVA konsultantai ir galimi konkurso dalyviai. Pasiūlymų šiems darbams atlikti laukiama iki spalio 25 dienos.

                  APVA administruoja ES Sanglaudos ir struktūrinių fondų finansuojamus aplinkosauginius projektus, tarp jų - ir Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo sistemos sukūrimo projektą.

                  ---------------------

                  "Avestis" siekia įsigyti "Klaipėdos kartoną"

                  Fizinių ir juridinių asmenų valdoma Lietuvos investicijų bendrovė "Avestis" iš Seimo nario Antano Boso už 9,9 mln. litų perka 24,99 proc. gofruoto kartono žaliavą gaminančios bendrovė "Klaipėdos kartonas" akcijų paketą. Klaipėdos įmonės akcijas "Avestis" iš A.Boso perka per tuo tikslu įsteigtą įmonė "Avesko" ir neatmeta galimybės, jog ateityje padidins "Klaipėdos kartono" akcijų paketą iki 100 proc., ketvirtadienį rašo dienraštis "Verslo žinios".

                  "Deramės ir su kitais "Klaipėdos kartono" bendrovės akcininkais ir, jei sąlygos bus palankios, pirksime iki 100 proc.", - sakė "Avesčio" generalinis direktorius ir vienas iš akcininkų Marius Dvareckas.

                  "Avestis" Konkurencijos tarybai trečiadienį pateikė prašymą įsigyti 100 proc. "Klaipėdos kartono" akcijų.

                  A.Bosas dienraščiui trečiadienį sakė, jog pats akcijų pardavimo faktas dar neįvykęs, tačiau, jei jis akcijas parduos, tai parduos visą savo turimą "Klaipėdos kartono" akcijų paketą, o gautas lėšas investuos į nekilnojamąjį turtą.

                  Kiti "Klaipėdos kartono" didesnieji akcininkai yra bendrovė "Ega" ir Aurelijus Gelgutas, valdantys atitinkamai 42 proc. ir 26 proc. įmonės įstatinio kapitalo.

                  M.Dvarecko teigimu, planuojamo sandorio finansinis partneris yra nekilnojamojo turto plėtros bendrovė "Hanner", šiek tiek lėšų yra skolinamasi ir iš bankų. "Hanner" savininkas Arvydas Avulis yra vienas iš "Avestis" akcininkų.

                  "Avesčio" kontrolinis akcijų paketas priklauso JAV bendrovei "Prime Partners", įmonės akcijų taip pat turi Šarūnas Kliokys bei Londono bankininkas Christos Christru.

                  "Klaipėdos kartono" akcijų įsigijimas taps pirmuoju šių metų birželį įsteigto "Avestis" pirkiniu. Investicijų bendrovė ieško perspektyvių vidutinių ir stambių įmonių, kurių metų apyvarta yra didesnė kaip 20 mln. litų.

                  "Klaipėdos kartono" įstatinis kapitalas yra 45,3 mln. litų, 70 proc. gaminių eksportuojama į Čekiją, Latviją, Lenkiją, įmonės produkcijos perka pasaulinės popieriaus pramonės įmonės "SCA Packaging", "Stora Enso Packaging", "Model Group".

                  Pirmąjį šių metų pusmetį "Klaipėdos kartonas" pardavė produkcijos už 41,62 mln. litų - 20 proc. daugiau nei pernai sausį-birželį, įmonės eksportas siekė 52,9 mln. litų (16 proc. daugiau). Planuojama, kad šiemet "Klaipėdos kartono" apyvarta viršys 80 mln. litų.

                  "Klaipėdos kartono" akcijos šiuo metu nėra listinguojamos Vilniaus vertybinių popierių biržoje. "Avesčio" vadovai teigė, jog kol kas apie "Klaipėdos kartono" akcijų kotiravimą biržoje kalbėti dar anksti, nors apskritai jie prieš tai nėra nusistatę.


                  Niekam neidomu prie ko cia Hanner?
                  Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

                  Comment


                    Klaipėdiečiai, manau, įspūdingiausiai atrodė parodoje (nors teko girdėti, kad jiems dar pritrūko vietos visam Klaipėdos miesto projektui). Specialus apšvietimas šiam projektui davė tikrai daug. Daugumas, manau, nėra matę Klaipėdos miesto projekto, tai nusprendžiau padaryti daugiau foto.
                    Tai Klaipėda parodoje Miestas 2005:













                    gero žiūrėjimo!!

                    Comment


                      labai tau aciu, MARKA !
                      Westside is the best ! :jura:

                      Comment


                        Ispudinga !!!! Bet kas cia do pastatas priesais Klp viesbuti, kur daba atgimimo aikste??!

                        %)

                        Comment


                          Siandien buvau parodoj,lyg ir nieko naujo neisvydau,kaip jau cia kazkas minejo,daugiau informacijos uz cia nelabai kur ir surasi.Mane tik nuvyle bandymas uzstatyti Atgimimo aikste,kas butu didziausia nesamone.Nors ponia is Klaipedos sav.nuramino,kad visuomenes pasipriesinimas butu neisvengiamas.

                          Comment


                            Dekui Marka uz nuotraukas
                            "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

                            Comment


                              Dekui Marka
                              Tikrai daug projektu, kuriu mes dar nemateme ir tikiuosiu, kad greit ka nors gero apie juos isgirsime
                              Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

                              Comment


                                Parašė arturiux
                                Mane tik nuvyle bandymas uzstatyti Atgimimo aikste,kas butu didziausia nesamone.Nors ponia is Klaipedos sav.nuramino,kad visuomenes pasipriesinimas butu neisvengiamas.
                                Va man tas irgi nepatiko...
                                %)

                                Comment


                                  tai gi atgimimo aikštej "L", jau kad guli tai ir nepatinka

                                  Comment


                                    vajezau Jus tik paziurekit kiek daug visokiu highriser'iu sioje zonoje, cia visi Klaipedos skyline'ai ir bus



                                    beje, kaip galingai atrodo elektromarkt dangoraiziu kompleksas ! jei cia masteliai tikri, jie visai nenusileidzia Gandraliskiu dangpraiziams auksciu, o tai jau tikrai jega
                                    (zaliai pazymejau)

                                    Prie Hanner'io PC taip pat aukstas pastatas parodytas, o virsuje isvis nesuprasi, kas dedasi. Ir sporto kompleksas, ir dar keli dangoraiziukai, ir dar visokiu graziu objektu, ir tramvajus salia...

                                    hmm pamirsau, kas ten turi buti, kur labai daud visokiu raudonu pastaciuku (ar garazu) mase ? prie to biuru 8aukscio naujojo uosto gatveje.. ar ten tik ne konteineriu terminalus kazkokius turi statyt ? ar cia jau i pievas varau ? o gal ten kokiu highrise'riu pristatys, juk tie du 10 -auskciau biuru pastatai greitu laiku jau turetu but pradeti statyt, tai gal cia jau i ateiti zvelgia ir dar daugiau biuru pastatu priprojektavo



                                    Be to, stai ir zinom, kaip atrodys biuru pastatas "Neopolis"
                                    (melynai pazymetas) tikrai nei auskcio netruksta, nei originalumo, nei nieko... valio ! grazus turbut pastatas bus
                                    http://www.senpaule.com/V.%20Neapolis/I.-neapolis.htm

                                    Beje, B1 yra pazymetas Klaipedos miesto makete, o salia jo (kur turi butu Minijos gatves dangoraizis) nieko nera ! kazkas itartino, manau, jau reik laidoti www.dangoraizis.lt projekta... teisingai berods Rokas buvo kazkada pasakes: nusipiese pastata, sukure saita ir laukia investuotoju pasiulymu, bet akivazdu, kad jais nieks nesidomi...

                                    ir dar - as esu visomis keturiomis PRIES konors statyma atgimimo aiksteje !
                                    Westside is the best ! :jura:

                                    Comment


                                      Didelis Dekui uz foto. Super maketas!!!!!!!

                                      Comment


                                        O kas cia palei Taikos pr.?

                                        Comment


                                          Cia tos ponios is savivaldybes klausiau,sake,kad cia gales atsirasti pastatai,sia vieta siulys investuotojams ir daugiau nieko konkretaus.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X