Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Laisvės Alėjos rekonstrukcija
Collapse
X
-
Turi būti normalus projekto pristatymas visuomenei, tada ir pastabos bus pateiktos laiku.Parašė Lettered Rodyti pranešimąPasiūlymus reikia teikti dar iki projektavimo pradžios, o ne stabdyti projektą, kai jau viskas patvirtinta ir prasidėjo statybos.
Comment
-
Pristatymo nebuvo, bet iš projekto informacijos buvo aišku, kad automobilių eismo galės ir nebūti pagal poreikius. Apskritai bet kokioje gatvėje bet kada gali uždėti plytą ar pėsčiųjų/dviračių tako ženklą ir kelis vazonus gėlių, jokių dėl to problemų nematau.Parašė dsanto Rodyti pranešimąTuri būti normalus projekto pristatymas visuomenei, tada ir pastabos bus pateiktos laiku.Paskutinis taisė Lettered; 2015.04.22, 15:23.
Comment
-
Nėra nuspręsta dėl eismo, tačiau grindinys bus pritaikytas jam. Tai ko čia dabar kovoti dėl nieko? Kai bus priimami sprendimai dėl eismo - tada ir reikškitės.Parašė Gator Rodyti pranešimąBent iš Kiaunės interviu galima aiškiai suprasti, kad minimus dalykus be problemų galima koreguoti. Taip pat ir iš vice mero atsakymo galima tą suprasti, nes sako, kad dar nėra nuspręsta galutinai dėl eismo.
Dabar prispaminot krūvą puslapių faktiškai apie nieką. Diskusijos apie orą, nes nėra jokių sprendimų priimtų.
Comment
-
Pala pala, gerbiamasis. Taigi jeigu nereikšime pastabų, tai sudės plyteles su raštais mašinų parkavimui, o dviračių tako nebus. Tai po to dažys dviračių taką baltom linijom kaip dabar?? Gal geriau iškart jį paženklinti raudonom plytelėm?Parašė Creatium Rodyti pranešimąNėra nuspręsta dėl eismo, tačiau grindinys bus pritaikytas jam. Tai ko čia dabar kovoti dėl nieko? Kai bus priimami sprendimai dėl eismo - tada ir reikškitės.
Dabar prispaminot krūvą puslapių faktiškai apie nieką. Diskusijos apie orą, nes nėra jokių sprendimų priimtų.
Comment
-
Čia tas pats, kaip su Merkurijaus projektu, atsimenu aš dar univere mokiausi, kai stovėjo palapinė prie pastato griuvėsių ar tai tuščio pastato, kur buvo sakoma, jog va, va....po metų jau gražu bus...o kiek praėjo...Parašė Tomas Rodyti pranešimąBet jaučiat - projektas buvo daromas kiek metų? Berods 5, jei ne daugiau. O neišspręsti net tokie principiniai klausimai.
Tai šiuo atveju, netgi tokios palapinės nebuvo su vizualizacija. Maždaug patys nusprendėm, patys padarysim, o jūs čia visi dar rėkiat...Taip, kad kaip tik geriau, kai daug yra rėkiančių, nes gal biški kliaudų išvengia ir nereikia sakyti po metų ar dviejų, jog vai, vai, kokią nesąmonę ana valdžia pridarė...,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
Reik ne rėkti, ir nepanikuoti kaip tamsta darėte, o pasiskaityti kur kokia info yra ir jei neaišku kaip Dsanto paklausti atsakingų asmenų. O postų rašymas kad va laisvė tampa tranzitine gatve yra beprasmis.Parašė Raelis Rodyti pranešimąČia tas pats, kaip su Merkurijaus projektu, atsimenu aš dar univere mokiausi, kai stovėjo palapinė prie pastato griuvėsių ar tai tuščio pastato, kur buvo sakoma, jog va, va....po metų jau gražu bus...o kiek praėjo...
Tai šiuo atveju, netgi tokios palapinės nebuvo su vizualizacija. Maždaug patys nusprendėm, patys padarysim, o jūs čia visi dar rėkiat...Taip, kad kaip tik geriau, kai daug yra rėkiančių, nes gal biški kliaudų išvengia ir nereikia sakyti po metų ar dviejų, jog vai, vai, kokią nesąmonę ana valdžia pridarė...
Kaip ir palyginimas su Merkurijumi, kur yra privatus kapitalas kuris bankrutavo, o jei būtų nebankrutavęs esu įsitikinęs kad tai būtų buvęs senai pabaigtas ir centrą puošiantis pastatas.
Comment
-
Neduok dieve dar vieno dviraciu tako is plyteliu...Parašė dsanto Rodyti pranešimąPala pala, gerbiamasis. Taigi jeigu nereikšime pastabų, tai sudės plyteles su raštais mašinų parkavimui, o dviračių tako nebus. Tai po to dažys dviračių taką baltom linijom kaip dabar?? Gal geriau iškart jį paženklinti raudonom plytelėm?
Comment
-
Man asmeniškai visai gražiai atrodo takai iš trinkelių ir važiuoti smagu.Parašė ViR2 Rodyti pranešimąNeduok dieve dar vieno dviraciu tako is plyteliu...

http://www.miestai.net/forumas/showp...9&postcount=63
Comment
-
Tai gražiau baltos juostos?Parašė ViR2 Rodyti pranešimąNeduok dieve dar vieno dviraciu tako is plyteliu...
Comment
-
Geriausia būtų apskritai kitokia danga nei skirta pėstiesiems. Pvz.Parašė dsanto Rodyti pranešimąTai gražiau baltos juostos?
Post in English - fight censorship!
Comment
-
Bet kuriuo atveju, tai turi būti atliekama rekonstrukcijos metu, o ne kaip kas čia sako, palaukit palaukit. Kol palauksim, tai sudės dangą ir teks po to tik baltas linijas braižyt.Parašė index Rodyti pranešimą
Comment
-
Mano mielas, aš taip pat skaityti moku, todėl apie LA projektus, kurių buvo visokių daug esu skaitęs....Be to, aš tiek esu klausinėjęs tų atsakingų asmenų, kad po visos tos birokratijos nelabai ten norisi teptis. Tegu kiti pasirūpina, nes ne aš vienas gyvenu mieste. Patikėk, mane turbūt jau visame mieste pažįsta dėl rūpinimosi....Taip, kad sarkazmo nusiduosiu negirdėjęs.Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąReik ne rėkti, ir nepanikuoti kaip tamsta darėte, o pasiskaityti kur kokia info yra ir jei neaišku kaip Dsanto paklausti atsakingų asmenų. O postų rašymas kad va laisvė tampa tranzitine gatve yra beprasmis.
Kaip ir palyginimas su Merkurijumi, kur yra privatus kapitalas kuris bankrutavo, o jei būtų nebankrutavęs esu įsitikinęs kad tai būtų buvęs senai pabaigtas ir centrą puošiantis pastatas.,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
Jei tik butu normalus grindinys, kuriuoe galetum vaziuot ir plentiniu dviraciu - taip, tiktu ir baltos juostosParašė dsanto Rodyti pranešimąTai gražiau baltos juostos?

Nera blogai, bet tada automatiskai padarai taka nebenaudotina plentiniams ir fixams, nes tos trinkeles nesveikai nepatogu, dauzo ir jei pasitaiko gilesnis tarpas - gali labai lengvai apsiverst. Savo laiku laisves alejoj esu apsivertes ne viena ir ne du kartus, kol ismokau vaziuot, lygiai taip pat ir ant klaipedos raudonuju takuParašė Lettered Rodyti pranešimąMan asmeniškai visai gražiai atrodo takai iš trinkelių ir važiuoti smagu.

Todel idealu butu normali dviratine danga arba bent jau jokiu plyteliu, kurios tinkamos tik hibridams ir mtb
Comment
-
Paprasta danga gerai miegamuosiuose rajonuose, bet centrinėje miesto gatvėje norisi kažko reprezentatyviau nei asfaltas. Aš važinėju su hibridu, tai ant tų raudonų plytelių arba pvz. Gedimino pr. grindiniu jokių problemų važiuoti, rankos atsitranko tik važiuojant kalnuotu akmeniniu grindiniu senamiestyje. Beto reikia turėti omenyje, kad LT rinkoje 80% dviračių yra MTB, plentiniai tik keli procentai.Parašė ViR2 Rodyti pranešimąJei tik butu normalus grindinys, kuriuoe galetum vaziuot ir plentiniu dviraciu - taip, tiktu ir baltos juostos
Nera blogai, bet tada automatiskai padarai taka nebenaudotina plentiniams ir fixams, nes tos trinkeles nesveikai nepatogu, dauzo ir jei pasitaiko gilesnis tarpas - gali labai lengvai apsiverst. Savo laiku laisves alejoj esu apsivertes ne viena ir ne du kartus, kol ismokau vaziuot, lygiai taip pat ir ant klaipedos raudonuju taku
Todel idealu butu normali dviratine danga arba bent jau jokiu plyteliu, kurios tinkamos tik hibridams ir mtb
Comment
-
Būtų čia Amsterdamas, būtų elementariai padarytas asfaltuotas takas dviračiams per alėją. Na ir žinoma dvigubai-trigubai didesnio pločio nei buvo nupieštas. Bet kadangi čia rytų šalis, tai mum vaizdas svarbiau už funkciją - tad išgrysim trinkelėmis, kad nesugadinti "fantastiško" vaizdo.
O jei kas badysit kalbėti apie "istorinį centrą", siūlau pasižiūrėti į Vilniaus senamiestyje pastatytą Mindaugo tiltą - dviračiams ir riedučiams paklotos "istorinės" trinkelės, bet štai automobiliams kažkodėl galima ir asfaltą naudot
Na niekaip mūsų smegeninės neišsivaduoja nuo to kad prioritetas gali būti ne automobiliai, o dviračiai ar pėstieji.
Comment
-
o aš manau, kad jei jau pėsčiųjų tai pėsčiųjų ir turėtų būti. Ar tikrai labai baisu būtų, jei dviračių takas praeitų kokia Kęstučio gatve? Nes kaip matau, vistiek visi nusiteikę dviračiais per Laisvės alėją, lakstyti taip, jog mažiausias nelygumas tarp trinkelių, virsta baisia avarija su apsivertimu. Jei jau dviračių takas pėsčiųjų alėjoj, tik nelygus, kad nekiltu net mažiausio noro lakstyt. Juk tai pėsčiųjų zona, kur laksto maži vaikai. Kada dviratininkai išmoks važinėti, kaip olandai, tada galima bus ir dviračių takus per Laisvę tiest. O dabar pas mus tiek pėsčiųjų perėjos gatvėse, tiek dviračių takai kaip automagistralės. Jei skirta man, tai as jau nieko nebesisaugauPaskutinis taisė boo; 2015.04.24, 14:40.
Comment
Comment