Parašė medukas

Rodyti pranešimą

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

[KAU] Nemuno salos infrastruktūros darbai

Collapse

X
- 

Paskutinį kartą iš senamiečio į Aleksotą Nemunu ledais esu perėjęs gal kokiais 1995 metais, bet tai buvo labai šalta žiema. Panašiai ir su apsėmimais, esu turbūt du kartus per savo gyvenimą matęs pilnai apsemtą krantinės taką.Parašė iPhone Rodyti pranešimą
 Ledonešis šioje vietoje..? Na skamba bent jau man neįtikėtinai, nes nepamenu kada nuo heso iki šios vietos buvo užšalęs Nemunas ir kad čia būtų daug ledų.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
 Comment
- 

Teko 5 metus dirbti saloje, tai anksčiau tikrai kiekvienais metais apsemdavo krantinės taką. Na tik paskutinius keletą metų, matyt, dėl sausrų, nebebuvo tokio reiškinio.Parašė 99 Rodyti pranešimą
 Paskutinį kartą iš senamiečio į Aleksotą Nemunu ledais esu perėjęs gal kokiais 1995 metais, bet tai buvo labai šalta žiema. Panašiai ir su apsėmimais, esu turbūt du kartus per savo gyvenimą matęs pilnai apsemtą krantinės taką.
 - 2 patinka
 Comment
- 

Neskaitant savęs, žinau dar 3 asmenis. O kadangi mano pažįstamų ratas nėra platus, tai potencialiai nemažai. Dviračiu, ypač su vaiku, ten važiuoti labai nemalonu.Parašė Gator Rodyti pranešimąSakai, kad vien dėl tvorelės nuėmimo daug žmonių nustojo naudotis krantine?
 - 4 patinka
 Comment
- 

Ten, aplink salą ir saloje, yra daug kas nemalonu. Ji ( manyčiau) smagi tik šunims ir bomžams. Priėjimas prie salos visada buvo šiaip sau, o dabar dar ir tos nesibaigiančios rekonstrukcijos. Sala nepaprastai žalia, graži, švari ir .... tuščia. Jokios vietos senukams, vaikams. Šiandien vieną kostiumuotą senuką pamačiau ant tilto, į salą net neina-net pailsėti jam nėra kur. Iš tikro sala nepaprastai nesvetinga. Kaip tik mačiau žmones sustojusius prie Nemuno ties naujomis tvorelėmis. O krūmynų pašalinimas ties šaligatviu laaabai pavykęs sprendimas- upė pasijautė visai šalia.Русский военный корабль, иди нахуй!
 - 9 patinka
 Comment
- 

Baseino temoje yra detalios vizualizacijosParašė jugensas Rodyti pranešimąSveiki. Gal kas nors gali paaiškinti, kaip realiai arena susijungs su baseinu? Ar baseinas bus prijungtas prie sienos, ar realiai iš išorės nesimatys beveik ir viskas po žeme susijungs?
 Comment
- 

Tiltukas į Nemuno salą bus baigtas po pusės metų. Jau ryškėja forma. Skirtingo dydžio projektai.Parašė iPhone Rodyti pranešimąĮdomu kas greičiau pabaigs darbus:
 A) Kauno tiltai statntys tiltą per Nerį
 B) Auto kasuta, statnti tiltą į Nemuno salą
 Comment
- 

Žinant ir matant kokiu tempu dirba Auto kausta, kyla pagrįstų abejonių.. Nepamenu nei vieno objekto - projekto kurį Auto kausta pabaigtų laiku.Parašė Trimitas Rodyti pranešimą
 Tiltukas į Nemuno salą bus baigtas po pusės metų. Jau ryškėja forma. Skirtingo dydžio projektai.

Comment
- 

Prie šio mero manau daugiau jokių tiltų nebus. Nėra jokių interesų. Pvz pėsčiųjų tiltas iš Brastos g. į senamiestį net iš bendrojo plano dingo..Parašė liutass Rodyti pranešimądar laukia Kedainiu tiltas
 Comment

Comment