Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

[KAU] Nemuno salos infrastruktūros darbai

Collapse

X
- 

Aš labai pykstu ant architektų už suoliukus. Kokia parko prasmė, jei nėra galimybės jame poilsiauti, atsipalaiduoti, parelaksuoti, knygos paskaityti, į vaizdus pažiūrėti. Tokių ( trišakių reikia-nereikia) suoliukų kas žingsnis, bet jie tik prisėdimui batui užsirišti. Senukams vėl parke nėra vietos. O ir mano svajonės su knyga ten gamtoje prasėdėti nuplaukė. Paskutiniai šunsnukiai už tokį egoizmą.

Русский военный корабль, иди нахуй!
 - 8 patinka
 Comment
- 

Čia ne finalinis variantas, ant višaus bus betoninė plokštuma skirta sedėjimui. Atramos nugarai nebus.Parašė manometras Rodyti pranešimą Aš dar išvis nesuprantu, ką jie čia stato, bet jei sakot, kad nebus normalių suoliukų su patogiomis atramomis ilgiau pasėdėti ir ką nors paveikti, tai ir man nepatinka. Aš dar išvis nesuprantu, ką jie čia stato, bet jei sakot, kad nebus normalių suoliukų su patogiomis atramomis ilgiau pasėdėti ir ką nors paveikti, tai ir man nepatinka.
 Comment
- 

Jeigu nėra draudžiančio ženklo.Parašė liutass Rodyti pranešimąO ant betono aplamai galima sėdėti?
 - 4 patinka
 Comment
- 

Nesedėk plikais kiaušais ir neprišalsiParašė liutass Rodyti pranešimąZiema kiausus galima prisalti  
 - 1 patinka
 Comment
- 

Pagal pirkimo dokumentus bus 4 tipų suoliukai. Visi jie betoniniai, tačiau 3 tipai ant viršaus turės ąžuolo mąsyvo plokštes.Parašė liutass Rodyti pranešimąO ant betono aplamai galima sėdėti?  
 - 3 patinka
 Comment
- 

o ant to, kur tik betonas, bus galima stovetiParašė Malach Rodyti pranešimą
 Pagal pirkimo dokumentus bus 4 tipų suoliukai. Visi jie betoniniai, tačiau 3 tipai ant viršaus turės ąžuolo mąsyvo plokštes.  When a man lies, he murders some part of the world When a man lies, he murders some part of the world
 - 1 patinka
 Comment
- 

Pažiūrėti gražu, o naudoti nelabai patogu. Norint ten atsisėst, bus pratryptas purvynas vietoj tos žolės.Parašė rmss Rodyti pranešimąĮdomi forma to vidurinio suoliuko.ПТН ПНХ
 «Русский военный корабль, иди нахуй!»
 Comment
- 

Taip, skonio reikalas, bet faktas – kad spalva rami, neerzina akių, o takai, šviestuvai, tie suoliukai dera tarpusavy.Parašė Julijus Rodyti pranešimą
 Skonio reikalas 

Turiu labai panašią nuotrauką, kaip ta pirmoji liux poste.Paskutinis taisė manometras; 2022.10.30, 20:20.ПТН ПНХ
 «Русский военный корабль, иди нахуй!»
 Comment
- 

Jei ką yra praėjimas tarp arenos ir baseino. Taip pat šalia ten, yra ir įėjimas į baseiną.Parašė liux Rodyti pranešimąir: ak, kaip neapsižiūrėta/neapsiskaičiuota - įėjimas į baseiną iš upės pusės yra, o praėjimo-nėra, eina plaukikai per "gazonus".

Įėjimas nuo Nemuno pusės labiau skirtas atvažiuojantiems su mašina iki durų.
 Nelabai suprantu kam eiti per aplinkui į baseina kai yra tiesus kelias.
 - 3 patinka
 Comment

Comment