Parašė ernissss
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Viešbučio "Respublika" griovimas ir "Magnum" statyba
Collapse
X
-
Viskas labai priklauso nuo vyr. architekto, kaip jis žiūri į priimtus sprendimus. Esu girdėjęs / matęs įvairių atvejų ir tam pačiam Kaune. Kažkada rangovai bėdavojosi, jog vienam jų renovaciniam projekte teko perdažyti visus pastato "piliastrus", nes eigoje projekto architektas pakeitė spalvą per kelis tonus ir mistas nurodė daryt taip kaip nurodyta suderintam projekte.Parašė MintiesRatas Rodyti pranešimą
O ar tokio tipo "optimizacijos" ne įprasta praktika Lietuvoje
?
Comment
-
Rokai, čia daugiau nesusikalbėjimas. Vieni apie paketus, kiti apie elementusParašė RokasLT Rodyti pranešimą
Tai čia ne aš užsiciklinau, o keli forumo nariai, kuriems stačiakampis ir kvadratas yra trapecija ir rombas.
Beabejo, jei tik yra galimybė - gaminama tik stačiakampiai / kvadratiniai elementai ir kuo vienodesni vienas į kitą, o visa kita išgaunama per tūrines apdailas ir paketų formą.
Comment
-
Parašė justinas adam Rodyti pranešimąTai stiklas nebus tokio atspalvio, jis bus tiesiog nuobodžiai skaidrus. Kaip jau viename lange matosi, kur apsauginė plėvelė nulupta.
- 2 patinka
Comment
-
Kaip suprantu, dalis to parking'o prasitęs ir į Magnum'o pusę. Man įdomiau kiek tame kvartale dar gyvuos Circle K?Parašė Bootsy Rodyti pranešimąGalėjo būti puiki vieša ervė, bet mes gyvename Lietuvoje ir turime "parkovkę"!
Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Na CK tika atnaujintas turbut greitu metu neissikels. Kokie galetu buti kiti variantai? Kelti ofisus virs degalines? Ar tai imanoma?
Manau sitas kvartalas dar graziai uzsipildytu, jeigu cia (https://www.instantstreetview.com/@5...dLYyXr-xnBs3aw) iskiltu pastatas. Berods ten isikurusi
instuticija is ten issikrauste, gal bus kazkas judinama.
- 1 patinka
Comment
-
Bent tiek, kiek degalai Lietuvoje bus aktualūs. Deja, jie tikrai iš ten niekur nesikels, nes su tiek ofisų 50 metrų atstumu šita degalinė/parduotuvė/kavinė tapo aukso gysla.Parašė 99 Rodyti pranešimą
Kaip suprantu, dalis to parking'o prasitęs ir į Magnum'o pusę. Man įdomiau kiek tame kvartale dar gyvuos Circle K?
- 4 patinka
Comment
-
Marmuras? Labiau panašu į vieną skystį ant veidrodžioParašė MintiesRatas Rodyti pranešimąTas plėveles reikėtų palikti, suteikia marmuro efektą
..
- 3 patinka
Comment

Comment