Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KAU] Viešbučio "Respublika" griovimas ir "Magnum" statyba

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• booraz
    replied
    2023-05-28 Iš Kauno dramos teatro

Click image for larger version

Name:	20230528_114751.jpg
Views:	852
Size:	1,34 MB
ID:	2054001

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Parašė Interest Rodyti pranešimą
    Skverelį jiems savivaldybė suorganizavo, duodama sklypą, prieš SQVERAS. Nemanau, kad čia darys dar vieną skverą, nors aš irgi taip tikėjausi. Šaltinis- žemės darbų operatorius
    Ir vėl melagingą informaciją skleidi.
    Skveras skirtas SQveras verslo centrui. Kausta į jo įrengimą investavo 250k. Skverą valdys savivaldybė.

Komentuoti:

• ernissss
    replied
    Svarbu pletką paleist, vietoj to, kad pasitikslint informaciją...

Komentuoti:

• Trimitas
    replied
    Turbūt įsivėlė kažkokia klaida. Jau deda tako bortelius. Tikriausiai tiesiog atnaujins buvusį taką ir dar šiek tiek padarys naujų, įrengs apšvietimą. Šalia prospektas, nėra reikalo plėsti stovėjimo aikštelių.

Komentuoti:

• thomcius
    replied
    Nežinau, gal nesusiję, bet turbūt labiau susiję su tema, bet girdėjau ,kad ir čia darys parkingą. Nerealu, bet išlaikomos lietuviškos parkingų tradicijos
    iš foto nieko daugiau nesimato kaip buvusių takų rekonstrukcija.

Komentuoti:

• Interest
    replied
    Skverelį jiems savivaldybė suorganizavo, duodama sklypą, prieš SQVERAS. Nemanau, kad čia darys dar vieną skverą, nors aš irgi taip tikėjausi. Šaltinis- žemės darbų operatorius

Komentuoti:

• VNS
    replied
    Technologiškai žiūrint, tiesiog nuimtas sluoksnis kažkokiems takams.

Komentuoti:

• Sklansky
    replied
    Kokio rimtumo saltiniai, kad ten bus aikstele? Kaip tik dar vaziuodamas galvojau, jog skvereli koki tais irengineja

Komentuoti:

• Raelis
    replied
    Nežinau, gal nesusiję, bet turbūt labiau susiję su tema, bet girdėjau ,kad ir čia darys parkingą. Nerealu, bet išlaikomos lietuviškos parkingų tradicijos
    Abejoju tuo, aplink didelės aikštelės, kokio velnio dar vienos.

Komentuoti:

• Interest
    replied
    Paskutinis taisė Interest; 2020.12.02, 14:34.

Komentuoti:

• manometras
    replied
    Parašė MintiesRatas Rodyti pranešimą

Man atrodo, kad Kaunas jau subrendo tam, kad galima ir reikia daryt gerai iš karto, o ne kažkada, kai laikai geresni bus..
    O aš matau, kad jau nepadarė gerai ir kada perdarys, neaišku.Tikiuosi, kad anksčiau, negu tai, ką padarė, virs griuvėsiais.

Komentuoti:

• MintiesRatas
    replied
    Parašė manometras Rodyti pranešimą
    Pritariu, kad aikšteles prieš tuos pastatus galima bus kada nors tiesiog užkast, t. y. perdaryt į požeminius parkingus ir/arba paverst pėsčiųjų zonom.
    Man atrodo, kad Kaunas jau subrendo tam, kad galima ir reikia daryt gerai iš karto, o ne kažkada, kai laikai geresni bus..

Komentuoti:

• manometras
    replied
    Pritariu, kad aikšteles prieš tuos pastatus galima bus kada nors tiesiog užkast, t. y. perdaryt į požeminius parkingus ir/arba paverst pėsčiųjų zonom.

Komentuoti:

• Interest
    replied
    O aš džiaugiuosi, kad nepastatė dviejų aukštų verslo centro kaip kokiam aleksote, Veiveriu g. O tą aikštelę priešais Magnum palaukit, rekonstruis kada į kokį 9 aukštų pastatą, pažiūrėkit į Magnum architektūra, viskas atitraukta, nukampuota, kad ateity dabartinis oastatas gautų maximaliai daugiau šviesos

Komentuoti:

• Naftalinas
    replied
    Aplinka man taip pat nepatinka, bet gerai užsinorėjus, dar galima kažkaip pakeisti ją. Tarkim, paslepiant aikštelę po žeme arba, tiesiog, uždraudžiant greta pastato statyti automobilius. Pakeičiant tą vaizdą žalių augalų aplinka. Bet ką daryti su tais gigantiškais pastatų tūriais? Kalbu ne vien apie pastatų aukštį, bet apie jų apimtis, pločius. Dabar matosi, jog Magnumo pastatai per platūs, per dideli. Neturi ryšiu su senamiesčio dydžio pastatais. Pastarieji smulkesni. Aš viską puikiai suprantu, kad naujų pastatų didelius tūrius padiktavo statyti anksčiau buvusi „Respublika“, bet vis tik reikėjo paieškoti geresniu sprendimų. Net linkęs manyti, kad, jei nebūtų aklinas stiklas, o kuks rudas tinkas ant mūro, būtų pagerinęs bendrą vaizdą. Vien tik stiklas. Kokiame JAV didmiestyje rastume plačiausią architektūros meniu. Tai ne tik pakeistų nuobodumą, bet suskaidytų erdvę (įvairi architektūra). Dabar neaišku kaip turi vystytis miestas. Viso senamiesčio pastatus tūrius didinti, ar šituos pertvarkyti Yra tik vienas didelis pliusas, kad naujai pastatyt pastatai atima iš greta degalinės esančio stalinistinio laikotarpio daugiabučio bokšto dominavimą.
    Paskutinis taisė Naftalinas; 2020.11.21, 08:32.

Komentuoti:

• vital7777
    replied
    Parašė MintiesRatas Rodyti pranešimą
    Taip pat pavyzdys kaip nereikia formuoti aplinkos priešais pastatą..
    Man tai saziningai nedaeina kokiu budu taip gaunasi - sukiso belekiek pinigu kad pastatas gerai atrodytu, ir padare tokia apgailetina aplinka. Cia nes pastata projektavo architektai, o aplinka statybu brigadininkas, ar kaip cia taip gaunasi?

Komentuoti:

• MintiesRatas
    replied
    Taip pat pavyzdys kaip nereikia formuoti aplinkos priešais pastatą..

Komentuoti:

• Eidvis
    replied
    Tai yra pavyzdys kaip svarbu yra pasirinkti tinkamą ir ne nuobodu fasado sprendimą. Jei tai būtų vien tik stiklas - tai pastatas puse žavesio prarastų.

Komentuoti:

• RokasLT
    replied

Name:	125495131_2875603122675974_7523523105731122672_o.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ZZ9PlbpJLSIAX_KQAAl&_nc_ht=scontent.fvno5-1.fna&oh=1b1fca5e91d85e6c9a9b667c75412c65&oe=5FDA592F.jpg
Views:	2063
Size:	317,5 kB
ID:	1839839

Name:	125533643_2875603112675975_914353628431757213_o.jpg?_nc_cat=105&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Xq3NZiX87fcAX8CAQKR&_nc_ht=scontent.fvno5-1.fna&oh=dfcd86ddc0107977ba141caf6fcb615e&oe=5FD9EF75.jpg
Views:	2037
Size:	322,0 kB
ID:	1839838

Name:	125553872_2875603109342642_2258172553139168533_o.jpg?_nc_cat=105&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=jloaxC9zScQAX9JePKx&_nc_ht=scontent.fvno5-1.fna&oh=d3e44fcdf7171cd45c67ab075a79bd6a&oe=5FDA469B.jpg
Views:	2027
Size:	242,7 kB
ID:	1839840

Komentuoti:

• skyrma
    replied

Name:	0910-Magnum-atidarymas.jpg
Views:	2527
Size:	360,7 kB
ID:	1825211