Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Viešbučio "Respublika" griovimas ir "Magnum" statyba
Collapse
X
-
Ir vėl melagingą informaciją skleidi.Parašė Interest Rodyti pranešimąSkverelį jiems savivaldybė suorganizavo, duodama sklypą, prieš SQVERAS. Nemanau, kad čia darys dar vieną skverą, nors aš irgi taip tikėjausi. Šaltinis- žemės darbų operatorius
Skveras skirtas SQveras verslo centrui. Kausta į jo įrengimą investavo 250k. Skverą valdys savivaldybė.
Komentuoti:
-
Svarbu pletką paleist, vietoj to, kad pasitikslint informaciją...
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Turbūt įsivėlė kažkokia klaida. Jau deda tako bortelius. Tikriausiai tiesiog atnaujins buvusį taką ir dar šiek tiek padarys naujų, įrengs apšvietimą. Šalia prospektas, nėra reikalo plėsti stovėjimo aikštelių.
Komentuoti:
-
iš foto nieko daugiau nesimato kaip buvusių takų rekonstrukcija.Parašė Interest Rodyti pranešimąNežinau, gal nesusiję, bet turbūt labiau susiję su tema, bet girdėjau ,kad ir čia darys parkingą. Nerealu, bet išlaikomos lietuviškos parkingų tradicijos
Komentuoti:
-
Skverelį jiems savivaldybė suorganizavo, duodama sklypą, prieš SQVERAS. Nemanau, kad čia darys dar vieną skverą, nors aš irgi taip tikėjausi. Šaltinis- žemės darbų operatorius
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Technologiškai žiūrint, tiesiog nuimtas sluoksnis kažkokiems takams.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Kokio rimtumo saltiniai, kad ten bus aikstele? Kaip tik dar vaziuodamas galvojau, jog skvereli koki tais irengineja
Komentuoti:
-
Abejoju tuo, aplink didelės aikštelės, kokio velnio dar vienos.Parašė Interest Rodyti pranešimąNežinau, gal nesusiję, bet turbūt labiau susiję su tema, bet girdėjau ,kad ir čia darys parkingą. Nerealu, bet išlaikomos lietuviškos parkingų tradicijos
Komentuoti:
-
O aš matau, kad jau nepadarė gerai ir kada perdarys, neaišku.Tikiuosi, kad anksčiau, negu tai, ką padarė, virs griuvėsiais.Parašė MintiesRatas Rodyti pranešimą
Man atrodo, kad Kaunas jau subrendo tam, kad galima ir reikia daryt gerai iš karto, o ne kažkada, kai laikai geresni bus..
Komentuoti:
-
Man atrodo, kad Kaunas jau subrendo tam, kad galima ir reikia daryt gerai iš karto, o ne kažkada, kai laikai geresni bus..Parašė manometras Rodyti pranešimąPritariu, kad aikšteles prieš tuos pastatus galima bus kada nors tiesiog užkast, t. y. perdaryt į požeminius parkingus ir/arba paverst pėsčiųjų zonom.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Pritariu, kad aikšteles prieš tuos pastatus galima bus kada nors tiesiog užkast, t. y. perdaryt į požeminius parkingus ir/arba paverst pėsčiųjų zonom.
Komentuoti:
-
O aš džiaugiuosi, kad nepastatė dviejų aukštų verslo centro kaip kokiam aleksote, Veiveriu g. O tą aikštelę priešais Magnum palaukit, rekonstruis kada į kokį 9 aukštų pastatą, pažiūrėkit į Magnum architektūra, viskas atitraukta, nukampuota, kad ateity dabartinis oastatas gautų maximaliai daugiau šviesos
- 7 patinka
Komentuoti:
-
Aplinka man taip pat nepatinka, bet gerai užsinorėjus, dar galima kažkaip pakeisti ją. Tarkim, paslepiant aikštelę po žeme arba, tiesiog, uždraudžiant greta pastato statyti automobilius. Pakeičiant tą vaizdą žalių augalų aplinka. Bet ką daryti su tais gigantiškais pastatų tūriais? Kalbu ne vien apie pastatų aukštį, bet apie jų apimtis, pločius. Dabar matosi, jog Magnumo pastatai per platūs, per dideli. Neturi ryšiu su senamiesčio dydžio pastatais. Pastarieji smulkesni. Aš viską puikiai suprantu, kad naujų pastatų didelius tūrius padiktavo statyti anksčiau buvusi „Respublika“, bet vis tik reikėjo paieškoti geresniu sprendimų. Net linkęs manyti, kad, jei nebūtų aklinas stiklas, o kuks rudas tinkas ant mūro, būtų pagerinęs bendrą vaizdą. Vien tik stiklas. Kokiame JAV didmiestyje rastume plačiausią architektūros meniu. Tai ne tik pakeistų nuobodumą, bet suskaidytų erdvę (įvairi architektūra). Dabar neaišku kaip turi vystytis miestas. Viso senamiesčio pastatus tūrius didinti, ar šituos pertvarkyti
Yra tik vienas didelis pliusas, kad naujai pastatyt pastatai atima iš greta degalinės esančio stalinistinio laikotarpio daugiabučio bokšto dominavimą.
Paskutinis taisė Naftalinas; 2020.11.21, 08:32.
Komentuoti:
-
Man tai saziningai nedaeina kokiu budu taip gaunasi - sukiso belekiek pinigu kad pastatas gerai atrodytu, ir padare tokia apgailetina aplinka. Cia nes pastata projektavo architektai, o aplinka statybu brigadininkas, ar kaip cia taip gaunasi?Parašė MintiesRatas Rodyti pranešimąTaip pat pavyzdys kaip nereikia formuoti aplinkos priešais pastatą..
Komentuoti:
-
Taip pat pavyzdys kaip nereikia formuoti aplinkos priešais pastatą..
- 10 patinka
Komentuoti:
-
Tai yra pavyzdys kaip svarbu yra pasirinkti tinkamą ir ne nuobodu fasado sprendimą. Jei tai būtų vien tik stiklas - tai pastatas puse žavesio prarastų.
- 3 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: