Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujas savivaldybės pastatas prie Kauno pilies
Collapse
X
-
Dabar kai svarstomas Tramvajus Kaune, gal apsimokėtu Tramvajus ir kita VT eisma vesti pro planuoja pesčiūjių tiltą ir šią erdvę. Abėjoju, kad pastačius Kėdainių tiltą, P. Vileišio tilte magiškai sumažės eismas, kad būtu netrukdoma VT. Beto būtu arčiau VT prie pat Pilies ir arčiau senamiesčio, nes šiuo metu iki Rotušės reikia gan nemažai reikia nueti nuo pilies žiedo.
- 3 patinka
-
Parašė Kauno Kaukas Rodyti pranešimą
bet kad mes to užstatymo ir laukiam? sakai lyg būtų blogas dalykas
Komentuoti:
-
Parašė Biesas Rodyti pranešimąPasigedau projekto pavadinimu "Bachūrų užeiga". Jis manau labiausiai atitiktų užsakovo ir rangovo interesus. Ar jūs vis galvojat, kad čia kas nors į miestiečių ar/ir ekspertų nuomonę atsižvelgs?
Aš manau, kad šitas "konkursas" labiau skirtas pripratint liaudį prie minties, kad visos ten esančios erdvės bus užstatytos butais ir komercinėm patalpom.. O kokiais, tai geriausiai žino kompetentingi investuotojai, o ne liaudis
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Pasigedau projekto pavadinimu "Bachūrų užeiga". Jis manau labiausiai atitiktų užsakovo ir rangovo interesus. Ar jūs vis galvojat, kad čia kas nors į miestiečių ar/ir ekspertų nuomonę atsižvelgs?
Aš manau, kad šitas "konkursas" labiau skirtas pripratint liaudį prie minties, kad visos ten esančios erdvės bus užstatytos butais ir komercinėm patalpom.. O kokiais, tai geriausiai žino kompetentingi investuotojai, o ne liaudis
Komentuoti:
-
Nu. Asfaltuotos parkofkės tikrai alsuoja istorija, tiek siemkų ten prigliaudyta, tiek panų pabirbinta.
- 19 patinka
Komentuoti:
-
Galbūt čia man vienam taip, bet man asmeniškai tos erdvės apstatymas yra visiška nesąmonė. Pilis, Santaka, Senamiestis turi alsuoti istorija, o ne įsikištiniais pastatais.
Komentuoti:
-
Parašė iPhone Rodyti pranešimąRekant reikia nepamiršti bus vertinama ir pastato funkcija. Ne vien tik išvaizda.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Rekant reikia nepamiršti bus vertinama ir pastato funkcija. Ne vien tik išvaizda.
Komentuoti:
-
SUMMIT ir PRIEPILIES panšūs į klojimą kaime, todėl manau turi daug šansų laimėti.
- 6 patinka
Komentuoti:
-
KALBANTYS AKMENYS yra įdomus, PRIEPILIESPRIENERIES dar ok bet visi kiti arba labai neįdomūs arba tiesiai šviesiai baisūs
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Palpatine Rodyti pranešimą
Bet tikimybė mažoka, kad tai bus pasirinkta.
Aš spėju, kad išrinks PRIEPILIESPRIENERIES arba SUMMIT
Komentuoti:
-
Nėra kažkas nepastatomo, nereikia visiškai nusipigint iki negalėjimo tokioje vietoje
Aš spėju, kad išrinks PRIEPILIESPRIENERIES arba SUMMIT
Komentuoti:
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą“Kalbantys akmenys” yra jėga. Bet kas tau tokį statys
- 1 patinka
Komentuoti:
-
-
Kada griaus tuos Lituanicos baisuoklius pastatus beja? Juk tokia vieta, centras…
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Labai patinka, kad jau is esmes matyti, kad planuojamas perimetrinis kvartalo uztatymas daugiabuciais, vietoj isdarkytos senamiescio zonos su visomis Zemyn Upe, stovejimo aiksteliu, kebabines bei Lituanicos piktzaizdemis.
- 7 patinka
Komentuoti:
-
Kai kurios idėjos tiesiog random "gražūs" pastatai be idėjos, tik "Kalbantys Akmenys" atrodo įdomai, tokia savotiškai instagram'inė, kas tubūt patiktų turistam
- 2 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: