Parašė index
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pastatų atnaujinimas Kaune
Collapse
X
-
Na nesu iš tų žmonių kurie niurgza, tačiau šįkart tenka... kad ir koks šis pastatas buvo apleistas, bet jis man netrukdė, nes jis buvo toks pilkas, kad aš jo net niekad pravažiuodamas ar iš kito kranto žiūrėdamas nepastebėdavau... Deja dabar šis kičas ir baisus apleistas pastatas man kris į akis iš visų krypčiųMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimąo cia ne mokykla?
Comment
-
Būtų visai nieko jeigu kas prafotografuotų visus naujai renovuojamus namus Kauno centre. Vis daugiau matau kylančių pastolių ir tvarkomų namų būtent centre, vien daukanto gatvėj šiuo metu 3 tvarkomi namai(4 aukštų daugiabutis kestučio ir daukanto sankryžoj, pire Bela Italia picerijos esantys dviaukščiai ir prie studentų skvero prie katik atrenovuoto pastato esantis gyvenamasis irgi jau pastoliais apstatytas), drįsčiau teigti , kadd jaučiasi toks stiprėjantis pagyvėjimas mieste.
Comment
-
Rengiamasi rekonstruoti Kęstučio g. 38 esantį pastatą. Kadangi pastatas saugomas, todėl žymių pakitimų nebus. Fasadas atnaujinamas, atkuriami originalūs langai i pagal senus piešinius. Vidiniame kieme bus nugriautas tarybinis priestatas ir garažas ir įrengta stovėjimo aikštelė. Taip pat, bus pašalintas tarybiniais laikas pastatytas antstatas. Atnaujintame pastate įsikurs administracinės patalpos.
Comment
-
Parašė kgarnetas Rodyti pranešimąŠtai atnaujinimas, man asmeniškai labai gražiai atrodo.
Atvaizdas
Prie to pačio dar pridedu ir pora nuotraukų su šaligatviais. Senamiestyje galų gale atnaujinami šaligatviai... Kiek mačiau paskutiniu metu dar ir prie bažnyčios(Šv. Marijos ar kaip ji ten vadinas prie Aleksoto tilto) išardė takelį.
Atvaizdas
Atvaizdas
,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
Parašė kgarnetas Rodyti pranešimąŠtai atnaujinimas, man asmeniškai labai gražiai atrodo.
Atvaizdas
Comment
-
Parašė goolfietis Rodyti pranešimąAtrodo tikrai gražiai... Išskyrus 2 oro kondicionierių išorinius blokus ant fasado... Negi tokie dalykai nedraudžiami?,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
Comment