Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešosios erdvės ir parkai Kaune
Collapse
X
-
Vaje vaje, kokia bėda, vietoj kokios šiuokaikiškos susuktos vielos instaliacijos ar persukto vamzdžio, atsiras LDK kunigaikščiui, kuris skatino lietuviškos kalbos plėtrą ir kūrė vieną galingiausių valstybių Europoje.
- 6 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
4 komunarai buvo išvežti į grūto parką dar praeitame amžiuje
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Biesas Rodyti pranešimąNet 688 kauniečiai pasisakė už monumentą šitam parke.. Čia tipo ne valdininkai norėjo, o kauniečiaigrauduva, nes paminklas apie nieką..
Aš bandžiau įrašyt į “kita”, kad “ne Kaune”, tai nedavė.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Net 688 kauniečiai pasisakė už monumentą šitam parke.. Čia tipo ne valdininkai norėjo, o kauniečiaigrauduva, nes paminklas apie nieką..
- 6 patinka
Komentuoti:
-
Ukrainiečiai serviruoja dar vieną kičą Kaunui... Nu ačiū...
Parašė liutass Rodyti pranešimąMan atrodo, kad kitam veikėjui ten statoma, bet galiu ir klysti
- 2 patinka
Komentuoti:
-
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąMan atrodo, kad kitam veikėjui ten statoma, bet galiu ir klysti
Komentuoti:
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
4 komunarai buvo išvežti į grūto parką dar praeitame amžiuje
Komentuoti:
-
Man atrodo, kad kitam veikėjui ten statoma, bet galiu ir klysti
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Julijus Rodyti pranešimą
Ar čia man vienam ar yra ir daugiau galvojančių, kad gal gana jau su paminklais?
p.s. o jeigu negalim nestatyti, tai gal geriau apstrakčios skulptūros...
Šiuo atveju statomas paminklas LDK didžiajam kunigaikščiui Aleksandrui Jogailaičiui, valdžiusiam Lietuvą 1492 -1506 metais. Taigi, kiek Kaunas yra su juo susijęs? Deja, ne tiek daug kaip kitos vietos. Tarp Lietuvos miestų jis labiausiai žinomas kaip Panevėžio įkūrėjas, tad nebūtų keista, kad visų pirma panevėžiečiai prie jo fotkintųsi ir lankytųsi. Gal ir paminklas bus vadinamas Panevėžio paminklu?
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Julijus Rodyti pranešimą
Ar čia man vienam ar yra ir daugiau galvojančių, kad gal gana jau su paminklais?
Komentuoti:
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąVietoje 4 komunaru
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąKalniečių parke pastebėjau tokią keistenybę - takelių „sankryžų“ kampai visi nuvažinėti taip, kad stovi belekokios balos. Kai buvau, buvo kurį laiką neliję, tai matyt gylis kaip reikiant. Atrodo baisiau negu vidutiniame daugiabučio kieme. Galvoju kas čia taip galėjo atsitikti - bet tada pamačiau „atriedant“ kaltininką - debilai iš Kauno Švaros, su savo elektriniais šiukšlių surinkimo automobiliais, net nesistengia važiuoti asfaltu ant posūkių. Gaila nepadariau nuotraukos.
Kituose parkuose irgi tas pats? Seniau lygtais nebuvo taip Kalniečių parke, bent jau nemačiau. Aišku seniai ten ir lankiausi.
Kauno Švara galėtų susimokėti už savo žygdarbius, tada tikrai nebevažinėtų kaip girti.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Kalniečių parke pastebėjau tokią keistenybę - takelių „sankryžų“ kampai visi nuvažinėti taip, kad stovi belekokios balos. Kai buvau, buvo kurį laiką neliję, tai matyt gylis kaip reikiant. Atrodo baisiau negu vidutiniame daugiabučio kieme. Galvoju kas čia taip galėjo atsitikti - bet tada pamačiau „atriedant“ kaltininką - debilai iš Kauno Švaros, su savo elektriniais šiukšlių surinkimo automobiliais, net nesistengia važiuoti asfaltu ant posūkių. Gaila nepadariau nuotraukos.
Kituose parkuose irgi tas pats? Seniau lygtais nebuvo taip Kalniečių parke, bent jau nemačiau. Aišku seniai ten ir lankiausi.
Kauno Švara galėtų susimokėti už savo žygdarbius, tada tikrai nebevažinėtų kaip girti.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Parašė ehnaton Rodyti pranešimąTen buvę kapinės (nemažai kapų nėra iškelti, kai uždarinėjo kapines) ir jei statomas paminklas, įdomu kiek bus atlikta archeologinių tyrimų.Nes pamatui ir t.t. reikės įsikasti į žemę.
Komentuoti:
-
Ten buvę kapinės (nemažai kapų nėra iškelti, kai uždarinėjo kapines) ir jei statomas paminklas, įdomu kiek bus atlikta archeologinių tyrimų.Nes pamatui ir t.t. reikės įsikasti į žemę.
Komentuoti:
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimąTurbūt pamiklas ramybės parke, ties Miško g, Vytauto pr.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Komentuoti: