Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Viešosios erdvės ir parkai Kaune

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Julijus
    replied
    Gal kas praeinat pro dainų slėnį? Foto būtų labai smagu.

Komentuoti:

• Interest
    replied
    Vaje vaje, kokia bėda, vietoj kokios šiuokaikiškos susuktos vielos instaliacijos ar persukto vamzdžio, atsiras LDK kunigaikščiui, kuris skatino lietuviškos kalbos plėtrą ir kūrė vieną galingiausių valstybių Europoje.

Komentuoti:

• manometras
    replied
    Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą

4 komunarai buvo išvežti į grūto parką dar praeitame amžiuje
    Žinom. Klausimas, kam dabar statyt kitą atsitiktinį bronzinį baiboką į tą vietą.

Komentuoti:

• manometras
    replied
    Parašė Biesas Rodyti pranešimą
    Net 688 kauniečiai pasisakė už monumentą šitam parke.. Čia tipo ne valdininkai norėjo, o kauniečiai grauduva, nes paminklas apie nieką..
    Niekas neklausė jokių kauniečių, ar jie nori to pamonklo. Parašė, kad dovana, ir pasiūlė kelias vietas, atseit, kauniečiai, pasirinkit.
    Aš bandžiau įrašyt į “kita”, kad “ne Kaune”, tai nedavė.

Komentuoti:

• Biesas
    replied
    Net 688 kauniečiai pasisakė už monumentą šitam parke.. Čia tipo ne valdininkai norėjo, o kauniečiai grauduva, nes paminklas apie nieką..

Komentuoti:

• skyrma
    replied
    Ukrainiečiai serviruoja dar vieną kičą Kaunui... Nu ačiū...

Parašė liutass Rodyti pranešimą
    Man atrodo, kad kitam veikėjui ten statoma, bet galiu ir klysti
    Aš irgi pagalvojau apie tą patį. Bet jis vieną dieną tikrai sau pasistatys kaip dera visiems autokratams.

Komentuoti:

• RokasLT
    replied
    Vietoje 4 komunaru
    Ruošia statulą Vaitkui.

Komentuoti:

• Julijus
    replied
    Aleksandrui https://sa.lt/kaunieciai-nusprende-a...ko-pakrastyje/

Komentuoti:

• Julijus
    replied

sorry, nesupratau minties.... nes faktas apie komunarus žinomas turbūt visiems.

Komentuoti:

• liutass
    replied

Komentuoti:

• galas_piktžolėms
    replied
    Parašė Julijus Rodyti pranešimą

Ar čia man vienam ar yra ir daugiau galvojančių, kad gal gana jau su paminklais?
    p.s. o jeigu negalim nestatyti, tai gal geriau apstrakčios skulptūros...
    Reikia žiūrėti kur, kas ir kaip.

Šiuo atveju statomas paminklas LDK didžiajam kunigaikščiui Aleksandrui Jogailaičiui, valdžiusiam Lietuvą 1492 -1506 metais. Taigi, kiek Kaunas yra su juo susijęs? Deja, ne tiek daug kaip kitos vietos. Tarp Lietuvos miestų jis labiausiai žinomas kaip Panevėžio įkūrėjas, tad nebūtų keista, kad visų pirma panevėžiečiai prie jo fotkintųsi ir lankytųsi. Gal ir paminklas bus vadinamas Panevėžio paminklu?

Komentuoti:

• Savitarnos kasa
    replied
    Parašė Julijus Rodyti pranešimą

Ar čia man vienam ar yra ir daugiau galvojančių, kad gal gana jau su paminklais?

Komentuoti:

• Julijus
    replied
    Vietoje 4 komunaru

Komentuoti:

• liutass
    replied
    Vietoje 4 komunaru

Komentuoti:

• Mashnurkas
    replied
    Kalniečių parke pastebėjau tokią keistenybę - takelių „sankryžų“ kampai visi nuvažinėti taip, kad stovi belekokios balos. Kai buvau, buvo kurį laiką neliję, tai matyt gylis kaip reikiant. Atrodo baisiau negu vidutiniame daugiabučio kieme. Galvoju kas čia taip galėjo atsitikti - bet tada pamačiau „atriedant“ kaltininką - debilai iš Kauno Švaros, su savo elektriniais šiukšlių surinkimo automobiliais, net nesistengia važiuoti asfaltu ant posūkių. Gaila nepadariau nuotraukos.

Kituose parkuose irgi tas pats? Seniau lygtais nebuvo taip Kalniečių parke, bent jau nemačiau. Aišku seniai ten ir lankiausi.

Kauno Švara galėtų susimokėti už savo žygdarbius, tada tikrai nebevažinėtų kaip girti.
    Spėju visur taip. Draugystės parke lygiai taip pat. Kampai nuvažinėti, asfalto kraštai nutrupėję nuo važinėjimo.

Komentuoti:

• Savitarnos kasa
    replied
    Kalniečių parke pastebėjau tokią keistenybę - takelių „sankryžų“ kampai visi nuvažinėti taip, kad stovi belekokios balos. Kai buvau, buvo kurį laiką neliję, tai matyt gylis kaip reikiant. Atrodo baisiau negu vidutiniame daugiabučio kieme. Galvoju kas čia taip galėjo atsitikti - bet tada pamačiau „atriedant“ kaltininką - debilai iš Kauno Švaros, su savo elektriniais šiukšlių surinkimo automobiliais, net nesistengia važiuoti asfaltu ant posūkių. Gaila nepadariau nuotraukos.

Kituose parkuose irgi tas pats? Seniau lygtais nebuvo taip Kalniečių parke, bent jau nemačiau. Aišku seniai ten ir lankiausi.

Kauno Švara galėtų susimokėti už savo žygdarbius, tada tikrai nebevažinėtų kaip girti.

Komentuoti:

• suoliuojantis
    replied
    Parašė ehnaton Rodyti pranešimą
    Ten buvę kapinės (nemažai kapų nėra iškelti, kai uždarinėjo kapines) ir jei statomas paminklas, įdomu kiek bus atlikta archeologinių tyrimų.Nes pamatui ir t.t. reikės įsikasti į žemę.
    Ta vieta sovietmečiu, iš šio forumo prieš 15 metų. Ta vieta jau perkasta kaip turi būti:

Click image for larger version

Name:	Sovietinis_4_komunarai.jpg
Views:	1276
Size:	166,1 kB
ID:	2121757

Komentuoti:

• ehnaton
    replied
    Ten buvę kapinės (nemažai kapų nėra iškelti, kai uždarinėjo kapines) ir jei statomas paminklas, įdomu kiek bus atlikta archeologinių tyrimų.Nes pamatui ir t.t. reikės įsikasti į žemę.

Komentuoti:

• Julijus
    replied
    Parašė Smauglys Rodyti pranešimą
    Turbūt pamiklas ramybės parke, ties Miško g, Vytauto pr.

Komentuoti:

• Smauglys
    replied
    Turbūt pamiklas ramybės parke, ties Miško g, Vytauto pr.
    Attached Files

Komentuoti:

Working...
X