Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kauno Arena

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    žiū! kažkas naujo ir netikėtai gero

    Comment


      Man ameniškai šiek tiek akyse prašviesėjo.

      Comment


        Viena iš teigiamiausių naujienų: "Nereikėtų dabar kalbėti apie proceso vilkinimą. Kol kas viskas vyksta pagal Prancūzijos kompanijos pasiūlytą grafiką."

        Comment


          Vakar legendinis krepšininkas apsilankė pas merą Arvydą Garbaravičių ir panoro išgirsti informaciją apie sporto rūmų statybą iš mero lūpų.

          „Arvydui nerimą kelia informacija apie neva stringančias sporto rūmų statybas. Pokalbio metu nuraminau jį ir užtikrinau, kad padėtis valdoma, o projektas bus įgyvendintas“, – sakė A.Garbaravičius.

          Meras teigė, jog A.Sabonis vakar sulaukė svečių iš Prancūzijos – sporto rūmų operatoriumi pretenduojančios tapti bendrovės „Bouygues Batiment International“ atstovų.

          Šiandien su jais bus tariamasi dėl galimo bendradarbiavimo sąlygų, nes kauniečiai irgi planuoja tapti sporto rūmų veiklos dalininkais.

          Susitikęs su meru A.Sabonis aptarė „Žalgirio“ krepšinio komandos komplektavimo problemas. A.Sabonis taip pat sulaukė mero patikinimo, jog miesto Savivaldybė nuolat, kaip numatyta sutartyje, finansiškai parems „Žalgirį“.
          Laikinosios sostines inf.

          Comment


            na ka nera taip ir blogai viskas, thanks uz info.

            Comment


              ...kai labai lauki, regis dienos lėtai eina ir atsiranda jausmas, kad projektas nebus įgyvendintas per amžius. Šiaip, tokie projektai labai greitai ir neįgyvendinami.

              Smagu skaityt tokias visai nieko žinias

              Comment


                /\ netgi labai smagu turi sabas kišt snapą, nes kitaip tas molis garbaravičius nieko nedarys...

                Comment


                  Artėja istorinių derybų atomazga

                  Daug diskusijų ir nerimo sukėlusi sporto ir pramogų rūmų statybos ir eksploatavimo koncesininko paieška artėja prie atomazgos.

                  Jau ateinančią savaitę į Kauną atvyksta koncesijos konkurse dalyvavusios Prancūzijos bendrovės „Bouygues Batiment International“ atstovai pradėti derybas su Kauno miesto savivaldybe.

                  Apie tai miesto politikams vakar tarybos posėdyje pranešė Savivaldybės administracijos direktorius Arūnas Keserauskas.

                  Jis paneigė gandus, neva derybas su prancūzais teks anuliuoti, nes baigėsi 120 dienų terminas, skirtas reikiamai dokumentacijai parengti.

                  „Savivaldybės ekonomikos departamento direktoriaus Alvydo Gineito išplatinta informacija apie tai, jog mes pavėlavome pradėti derybas, yra neteisinga.

                  Prieš skelbdamas šį pranešimą, jis apie tai manęs neinformavo. Paaiškėjo, kad mes turime laiko deryboms, nes dokumentų parengimo terminas yra ne 120, o 180 dienų“, – sakė A.Keserauskas.

                  Derybas su prancūzais ves derybų grupė, kurią sudarys kvalifikuoti Savivaldybės darbuotojai.

                  A.Keserauskas pasiūlė sudaryti ir priežiūros grupę, kurioje dalyvautų visų miesto tarybos politinių frakcijų atstovai.

                  „Kadangi tai labai atsakingos derybos, nenorime, kad pasikartotų mokyklų atnaujinimo koncesijos konkurso klaidos.

                  Reikia, kad politikai nuolat domėtųsi šiais reikalais ir turėtų visą informaciją apie derybų eigą. Todėl ir siūlome sudaryti priežiūros grupę“, – kalbėjo A.Keserauskas.

                  Liberalas Rimantas Mikaitis teigė, jog siūlymą sudaryti komisiją jis vertina nevienareikšmiškai.

                  „Gal ir gerai, kad politikai turės galimybę stebėti derybas. Kita vertus, valdininkai nori atsakomybę už derybas užversti ant politikų pečių“, – sakė R.Mikaitis.

                  Socialdemokratas Giedrius Donatas Ašmys skeptiškai vertino tokios grupės sudarymą. Jo teigimu, jei priežiūros komisijoje dalyvaus įvairių frakcijų atstovai, derybų pralaimėjimas bus užprogramuotas, nes skirtingų politinių jėgų atstovai tarpusavyje nesusitars.

                  Jam antrino prieš kurį laiką pas liberalcentristus perėjęs Gediminas Petrauskas. Jo nuomone, priežiūros komisija bus „balaganas“ – tokios komisijos nariais gali būti tik labai kvalifikuoti specialistai.

                  Politikai pasigedo priežiūros komisijos veiklos nuostatų. Jas A.Keserauskas pažadėjo parengti kitam tarybos posėdžiui.
                  Laikinosios sostines inf.

                  Comment


                    Dar vienas irodymas kaip valdininkai ir politikai bijo prisiimti atsakomybe. Linkiu prancuzams kantrybes derybose... Vietoj to kad ramiai derintu reikalus, sugalvoja kurti derybininku prieziuros grupe, po to dar derybininku prieziuros grupes prieziuros grupe ir t.t. O kai nusideres "i pievas", kaltu rasti jau bus neimanoma. Cia Lietuva - cia lietus lyja...
                    Te visad šviečia saulė...

                    Comment


                      Parašė Tommys
                      Linkiu prancuzams kantrybes derybose... Vietoj to kad ramiai derintu reikalus, sugalvoja kurti derybininku prieziuros grupe, po to dar derybininku prieziuros grupes prieziuros grupe ir t.t. O kai nusideres "i pievas", kaltu rasti jau bus neimanoma. Cia Lietuva - cia lietus lyja...
                      Pritariu. Rengiami konkursai konsursų konkursams rengti, kuriamos komisijos komisijų komisijoms prižiūrėti.... Kaži kodėl investuotojai iš užsienio neinvestuoja šioje šalyje(kad ir į bet kurią ūkio sritį)....... {Čia retorinis klausimas}

                      Comment


                        LKF būstinė įsikurs Kaune....

                        Nors tai netiesioginis, bet visgi manyčiau pliuselis yra arenai... Kai čia sėdės Lt krepšinio viršūnėlės, gal savo kailiu labiau pajaus, kad arenos reikia miestui. Dabar sėdi vilniuj ir jiems niekas nerūpi


                        Straipsniuks, jei dar kas neskaitėt--> http://www.kaunas.lt/EXCH_ASP/ZINIOS...00000626180000

                        Comment


                          Prancuzai jau Kaune, susitikineja su Kauno valdzia. Treciadieni bus spaudos konferencija kur placiau atskleis apie tolesnius veiksmus. Beje, projekto koordinatoriumi bus paskirtas Kestutis Kriksciunas (socialdemokratas), anksciau buves arsus Garbaraviciaus kritikas. Sis paskyrimas gali dar labiau palengvinti derybu eiga, nes, tai Brazausko partijos zmogus

                          Comment


                            Valdyti Kauno areną pretenduoja SMG Europe:
                            http://www.smg-europe.com
                            It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                            Comment


                              Parašė Tomas
                              Valdyti Kauno areną pretenduoja SMG Europe:
                              http://www.smg-europe.com
                              is kur sitos zinios?

                              Comment


                                At the current time SMG manages 63 arenas, 7 stadiums, 31 performing arts centers, 44 convention centres and 11 other recreational facilities. Overall, SMG controls more than 1.4 million seats in entertainment venues privately managed by the firm.
                                http://www.smg-europe.com/smgworldwide.html

                                Comment


                                  Parašė Tomkis
                                  is kur sitos zinios?
                                  Kauno diena siandien raso

                                  Comment


                                    reik laukti 11.00h, kada galesiu internete paskaityti

                                    Comment


                                      Prancūzai į Kauną atvyko su partneriais
                                      Arūnas ANDRIUŠKEVIČIUS Kauno Diena

                                      Miesto vadovai bando sklaidyti abejones dėl Nemuno saloje planuojamų statyti sporto rūmų projekto ir dar šią savaitę žada pristatyti konkrečių veiksmų planą

                                      Prancūzijos kompanijos “Bouygues Batiment International” atstovai vakar Kauno vadovams pristatė bendrovės “SMG Europe” vadovus. Ši kompanija turėtų tapti Nemuno saloje planuojamų statyti sporto rūmų operatoriumi. Svečiai vakar su žiniasklaidos atstovais nepanoro bendrauti.

                                      Ragina laukti trečiadienio

                                      “Prancūzijos kompanijos ir jų partnerių atstovus informavome, kad sporto rūmų projektas sulaukė didžiulio visuomenės ir žiniasklaidos dėmesio. Mes pageidavome, kad apie jį būtų teikiama kuo daugiau informacijos. Svečiai pažadėjo trečiadienį surengti spaudos konferenciją ir daugiau papasakoti apie projekto eigą”, - teigė Kauno meras Arvydas Garbaravičius.

                                      “SMG Europe” vadovai apsilankė Nemuno saloje. Jie taip pat susitiko ne tik su Savivaldybės, bet ir su “Žalgirio” atstovais. Mero atstovės spaudai Jolitos Linkevičiūtės teigimu, pagrindinė kompanijos būstinė yra JAV, tačiau ji jau senokai dirba ir Europoje, kur įsteigtas padalinys. “Tai viena didžiausių tokios veiklos kompanijų”, - galimą sporto rūmų Nemuno saloje operatorių apibūdino mero atstovė spaudai.

                                      Kompanijos interneto tinklalapyje nurodoma, kad SMG įsteigta 1977 metais. Firma dirba įvairiose pasaulio šalyje ir yra įsteigusi nemažai filialų. Europos padalinys įgyvendina projektus Anglijoje, Norvegijoje, Vokietijoje ir kitose šalyse.

                                      Bando įkvėpti optimizmo

                                      “Susitikimai su potencialiais investuotojais vyks kiekvieną dieną. Nuotaikos geros, todėl laukiame oficialios derybų pradžios. Daugiau naujienų bus trečiadienį. Supraskime, kad dėl sporto rūmų koncesijos laukia sunkios ir atsakingos derybos”, - sakė meras.

                                      “Kauno dienos” paklaustas, ar prancūzai oficialiai pažadėjo šią savaitę pateikti koncesijos sutarties projektą, A.Garbaravičius nuo tiesaus atsakymo išsisuko pasiūlęs palaukti keletą dienų.

                                      Praėjusią savaitę A.Sabonio “Žalgirio” krepšinio centro viceprezidentas Gediminas Navikauskas užsiminė, kad šiuo metu baigiamas rengti verslo planas, derinamos nuomos sutarties sąlygos ir artimiausiu metu turėtų būti pateiktas koncesijos sutarties projektas.

                                      “Tiksliname konkrečius skaičius, todėl stebina kalbos, kad nieko nevyksta”, - teigė G.Navikauskas. Vakar vykusiame susitikime Kauno vadovai jokių įsipareigojimų raštu dėl derybų pradžios iš prancūzų negavo.

                                      Pakvietė dirbti savo aršų kritiką

                                      Prieš keletą savaičių Kauno meras pareiškė, kad ieškoma specialisto, kuris koordinuotų visus su Nemuno sala susijusius projektus.

                                      Jau šiandien turėtų būti viešai paskelbta, kad Nemuno salos projektų koordinatoriumi tapo buvęs Seimo narys socialdemokratas Kęstutis Kriščiūnas. Iki šiol jis garsėjo kaip vienas aršiausių Kauno mero kritikų.

                                      Buvęs parlamentaras “Kauno dienai” nepaneigė, kad jam buvo pasiūlyta kuruoti Nemuno salos projektus. A.Garbaravičius vakar buvo dar atviresnis.

                                      “K.Kriščiūnas jau parašė prašymą ir, mano teikimu, jo kandidatūra patvirtinta. Manau, kad tai turėtų palengvinti Nemuno salos projektų koordinavimą ir įgyvendinimą. Mūsų laukia sudėtingas periodas, todėl negalime daryti klaidų. Socialdemokrato pakvietimas dirbti Kauno labui tik patvirtina mano nuostatą, kad sporto rūmų projektas turi suvienyti visų partijų atstovus”, - teigė miesto vadovas.

                                      Comment


                                        neblogos naujienos

                                        Comment


                                          na va kas diena po naujiena prasides cool jega!

                                          Comment

                                          Working...
                                          X