Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Naujojo miesto centro (NMC) vaizdai
Collapse
X
-
Baisėkitės jūs kiek norit, tokioje klimato juostoje, kurioje yra Lietuva, nereikia norėti stebuklų. Didelis temperatūrų svyravimas nėra gerai nei vienam paviršiui. To išvengia nemaža dalis vakarų valstybių, o iki skandinavijos šalių lygio mums dar reikia priaugti tiek gatvių tvarkymo technologijomis tiek finansinėmis galimybės. Mano pastebėjimais Vilnius tikrai tvarkosi šauniai. Tiesa šią savaitę teko pastebėti, kad Ukmergės gatvėje provėžos sutvarkytos nauju būdu, kiek girdėjau jis pigesnis, na ir pagal mane ne taip išdarko gatvės vaizdą kaip tie "lopai".
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąKo taip negreit? Buvau Vilniuje prieš pora savaičių. Trumpai, svaitgaliui. Stipriai pasibaisėjau smėlio audrom, smėlėtom, duobėtom gatvėm, ištrupėjusiais šaligatviais, automobilių parkavimu tiesiog purvynuose. Gal per kurį laiką jau nuo panašių vaizdų spėjau atprasti. Kaip bebūtų labai puikios nuotraukos Lettered ir puikiai pagauta atmosfera. Už poros mėnesių pabūsiu Vilniuj kurkas ilgiau, tikiuosi išvysti kitokį Vilnių.
Komentuoti:
-
Ko taip negreit? Buvau Vilniuje prieš pora savaičių. Trumpai, svaitgaliui. Stipriai pasibaisėjau smėlio audrom, smėlėtom, duobėtom gatvėm, ištrupėjusiais šaligatviais, automobilių parkavimu tiesiog purvynuose. Gal per kurį laiką jau nuo panašių vaizdų spėjau atprasti. Kaip bebūtų labai puikios nuotraukos Lettered ir puikiai pagauta atmosfera. Už poros mėnesių pabūsiu Vilniuj kurkas ilgiau, tikiuosi išvysti kitokį Vilnių.
Komentuoti:
-
Kaip visada, dėkui už nuostabias nuotraukas Letterednegaliu sulaukt savo sekančio apsilankymo Vilniuje 2014-tų vasarą
Komentuoti:
-
Keletas įdomių NCC kadrų iš lenkiškos skyscrapercity.com sekcijos
Foto: szym'car
daugiau (su tekstų lenkiškai) čia:
http://www.skyscrapercity.com/showth...386944&page=35
Komentuoti:
-
Parašė praeivis Rodyti pranešimąO pagal ka tu nustatai ,kuris upes krantas kairysis ,o kuris desinysis?????
Komentuoti:
-
Parašė praeivis Rodyti pranešimąO pagal ka tu nustatai ,kuris upes krantas kairysis ,o kuris desinysis?????
Čia kaip ir su automobilių eismu - kaip nustatyti ar eismas kairiąja kelio puse ar dešiniąja? Į kurią pusę veidu atsisukęs sėdi, pagal tai ir žiūri kur kairė o kur dešinė.
O ir šiaip, kalbant apie NMC visada sakoma, kad jis kuriasi dešiniąjame Neries krante.
Komentuoti:
Komentuoti: