Šiaip random video iš NMC, bandant telefono video galimybes
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Naujojo miesto centro (NMC) vaizdai
Collapse
X
-
NU gal reiks parankioti šiek tiek senų foto ir tada iš identiškų kampų pafotkinti per naują 2023 Edition. Žiūrėsim, kas gausisParašė Edd Rodyti pranešimąJohnas neuždėjo watermarko, paredaguosiu exifą ir nešiu į Vilniaus miesto muziejų, aš irgi noriu naujo drono.
O jei rimtai, tikrai įdomu pamatyti ir palyginti kaip viskas atrodė anksčiau.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Johnas neuždėjo watermarko, paredaguosiu exifą ir nešiu į Vilniaus miesto muziejų, aš irgi noriu naujo drono.
O jei rimtai, tikrai įdomu pamatyti ir palyginti kaip viskas atrodė anksčiau.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Belekas. Jūs suprantat kokios čia svarbios nuotraukos Vilniaus ir Lietuvos istorijos išsaugojimui?
Kažkur rašei kad nori naujo drono. Manau kad tos nuotraukos galėtų sufinansuoti tavo droną.
Komentuoti:
-
Yra ir ankstesnių iš yours truly. 2003 Sausis. Jei nepatingėsiu, reiks parankioti tada vs dabar iš identiškų kampų
- 16 patinka
Komentuoti:
-
-
Yra ir nuo GariūnųParašė julius Rodyti pranešimąMan pačiam metikėta panorama nuo Antakalnio kapinių:
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Parašė _JJ_ Rodyti pranešimąSutinku, deja, ne mano
Parašė Taj Mahal Rodyti pranešimąTimeLab Pro turi labai gerų dronais darytų užsienio miestų video.
Kol kas dar neteko matyti nieko panašaus (t.y. su tokia gera videografija) iš Vilniaus.
O jei labai aukštos kokybės video, kaip tie pavyzdžiai iš anksčiau, tai apskritai būtų verti neblogų pinigų.
Komentuoti:

Komentuoti: