Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilnius iš paukščio skrydžio
Collapse
X
-
Lenkiškų oro policijos F-16 skrydis virš Rotušės liepos 3 dieną per NATO pajėgų integravimo vieneto vadovybės pasikeitimo ceremoniją. Šaltinis - video.
- 6 patinka
Comment
-
2024/09/29. Dabar tokio vaizdelio nepamatysit, visas miestas apkarstytas kranais. Turbūt geriausia mano nuotrauka. Užsidėjęs ant ekranų kaip foną
Šitą nuotrauką labai vertinu, todėl leidžiu naudoti asmeninėms nekomercinėms reikmėms kaip wallpaper, o viešumai, žiniasklaidai, jei kiltų toks noras, - prašau susisiekti su manimi dėl sąlygų. Paspaudus ant nuotraukos - makimali forumo leidžiama 5k rezoliucija.Paskutinis taisė Mr. Popular; Vakar, 14:04.
- 11 patinka
Comment
-
Parašė Mr. Popular Rodyti pranešimą2024/09/29. Dabar tokio vaizdelio nepamatysit, visas miestas apkarstytas kranais. Turbūt geriausia mano nuotrauka. Užsidėjęs ant ekranų kaip foną
Šitą nuotrauką labai vertinu, todėl leidžiu naudoti asmeninėms nekomercinėms reikmėms kaip wallpaper, o viešumai, žiniasklaidai, jei kiltų toks noras, - prašau susisiekti su manimi dėl sąlygų. Paspaudus ant nuotraukos - makimali forumo leidžiama 5k rezoliucija."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimąsiaip sitas forumas nera asmeniniu produktu reklamaPaskutinis taisė Mr. Popular; Vakar, 15:22.
- 8 patinka
Comment
-
Parašė Mr. Popular Rodyti pranešimą
Oi, paskui verkšlenate, kad portalai savinasi forumiečių nuotraukas ir net nenurodo autorystės. Kur kame aš reklamuoju? Tik nurodau, kad kūrinio teisės saugomos, tai skirta žiniasklaidai. Šitas hobis man kainavo irgi pinigus, ir nė euro iš šito hobio dar neuždirbau. Tai šiaip tais jau turėtumėt džiaugtis, kad yra kas palaiko forumo gyvybingumą, kelia kokybiškas, ne telefonines, nuotraukas į patį forumą, kurias rasite ir po sekančių 20 metų, jei bus gyvas. Aš, žinoma, nenoriu visiems už dyką dalinti savo nuotraukų, todėl - nemokamai šiam forumui ir asmeninėms reikmėms, o kitkam, pls turėkit sąžinės. Jei netinka galiu visai nekelti. Ačiū ir viso gero."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- 1 patinka
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimą
siaip sitas forumas nera asmeniniu produktu reklamaNepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
nebambėk. Pamatėme, patiko. Juk nemokame už pamatymą."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimąviskas saunu, det fotkes gali kad ir tukstanciais, bet atsibodo po kiekvienu postu, zinutes kad susisiekt del verslo darymo. Forumas yra skirtas NE TAM.
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Mr. Popular Rodyti pranešimąOk, gal tai, kad du kart "parašas" iš eilės pasirodė sukėlė reakciją, bet ankstesniuose (~60 postų) to nebuvo, tad tikrai neteisingas teiginys , kad po kiekvienu postuŽodžiu gero jums savaitgalio, o aš einu karstytis po daugiaukščius.
"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- 2 patinka
Comment
Comment