Nepamirsk naudoti 2 s. taimeri fotkinant su statyvu. Pagereja ryskumas, nes dauguma biudzetiniu statyvu nera stabilus (ypac galvutes). Profai irgi naudoja troseli prie statyvo.
S_P
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilnius naktį
Collapse
X
-
Pirmieji bandymai su trikoju
Pirmieji bandymai su trikoju(štatyvu).
Atsiprasau uz banalias daugybe kartu matytas vietas, bet cia tik pradzia
Prasyciau kritikos
Komentuoti:
-
Labai graži nuotrauka,tik vandens man artodo per daug.Raibuliuoja.Ką aš čia puiki nuotrauka.
Komentuoti:
-
Puikūs kadrai!
Beje, aš net miesto centre nesijausčiau saugus su savo kamera, ypač perskaitęs straipsnį, kai vidury dienos Katedros aikštėje buvo apiplėštas kažkoks prancūzas...
Juolab, kad silpnapročiams valkatoms DSLR'as gali atrodyti esąs dar brangesnis, nei yra iš tikrųjų
Komentuoti:
-
Kas sakė, kad reikia išmesti? Viskas priklauso nuo konteksto, kada žodis vartojamas. Pvz. "Jonelis" galėtų taip pat būti graži vardo forma, tik tiek, kad kai kuriais atvejais ši žodžio forma reikštų "kvailelį". Vėlgi kontekstas.Parašė sanomizLietuvėlė Lietuvėlė Lietuvėlė... Visi gražūs žodžiai, kaip kad Tėvynė, Meilė ar Landsbergis, dažnai ir ne vietoje vartojimi įgauna banalią reikšmę. Ar vien dėlto turėtume juos išmesti iš mūsų žodyno?
Komentuoti:
-
Aciu Mantai. Jau pripratau prie tavo nuostabiai graziu nuotrauku. Lauksiu daugiau
Komentuoti:
-
O as kaip tik ir galvojau kaip ten toj Lietuvelej su fotoaparato nesiojimusi. Kiek metu Vilniuj gyvenau, niekada neteko susidurti su tokiomis problemomis, visada ramus budavau, bet kai dabar draugai papasakoja kaip jiems su peiliais grasina ir nebe naujiena kazkaip nejauku pasidaro
. Ypac kai as toks atsipalaidaves turistas esu Lietuvoj; mobilus, iPodai, fotoaparatas, pinigine
.......
Komentuoti:
-
Sesija jau balandį baigėsi, o su bakalauriniu jau savaitė kaip užrišta. O tuos apsisukimus gerokai padidino naujai įsigytas dviratis, taigi dabar per porą valandų galima pagrindines miesto vietas apsuktiParašė EddNu Mantai tu ir "duodi".
Pažiūrėjau, kad beveik visus Vilniaus projektus "update'inai", kurie išsibarstę po visą miestą ir dar šią naktinių nuotraukų temą sukūrei. Turint omeny, kad dabar sesija ir dar reikia rašyti bakalaurinį (jei neklystu), tai apsisukimai gan nemaži. 
Kas dėl nuotraukų - išties labai gražios.
Kad ir kaip, rytoj dar šiokia tokia atnaujinimų porcija laukia
Komentuoti:
-
Nu Mantai tu ir "duodi".
Pažiūrėjau, kad beveik visus Vilniaus projektus "update'inai", kurie išsibarstę po visą miestą ir dar šią naktinių nuotraukų temą sukūrei. Turint omeny, kad dabar sesija ir dar reikia rašyti bakalaurinį (jei neklystu), tai apsisukimai gan nemaži. 
Kas dėl nuotraukų - išties labai gražios.
Komentuoti:
-
Kažkaip dar neteko nesaugiai pasijausti. Nors teisingai Marius kalba, trikojis gali pasitarnauti kaip geras ginklasParašė Hunte-rSuperinės
nebaisu naktį su geru fotiku vaikščioti?
Komentuoti:
-
Ačiū!
Deja neįsidėmėjau, bet jei matei vaikinuką su mėlynu džemperiu, tuomet ten buvau ašParašė minjeyEi, as pro tave pravaziavau Lvovo gatvej apie 23 val., su Honda Pelude 3gen, atverciamom lempom
Taip ir maniau, kad kazkas is "miestieciu" fotografuoja vidury gatves
Super nuotraukos!
Komentuoti:
-
Ei, as pro tave pravaziavau Lvovo gatvej apie 23 val., su Honda Pelude 3gen, atverciamom lempom
Taip ir maniau, kad kazkas is "miestieciu" fotografuoja vidury gatves
Super nuotraukos!
Komentuoti:
-
Tiesą sakant geros naktinės gaunasi tik su tikrai nepigiom kamerom ir gerais gebėjimais ją naudotis.
Bet pvz man ZENITo TTL užtenka pilnai. Viskas rankiniu būdu, mechanika. Ypač gerai pradėjo gautis kada sužinojau kaip pašalinti drebėjimą nuo veidrodžio.
Vilniuje vid. išlaikymas 3-10 sek. Nes visgi miestas yra tamsokas.
Komentuoti:
-
Na mano aparatas tik su sekundės išlaikymu, tad net ir su tokiu kažką galima padarytiParašė VaidasSony DSC-P10 turi tik 2 sek. išlaikymą. Ne visos nuotraukos išeitų, tačiau Gedimino prospektui ar eglutei fotografuot tikrai turėtų pakakti
Komentuoti:
-
Sony DSC-P10 turi tik 2 sek. išlaikymą. Ne visos nuotraukos išeitų, tačiau Gedimino prospektui ar eglutei fotografuot tikrai turėtų pakakti
Komentuoti:
-
Išeitų. Tiksliai nepamenu, koks tavo modelis, bet standartiškai turėtų būti 15 sek. išlaikymas, ko beveik visiškai užtenka naktiniam fotografavimui mieste. Tereikia įsigyti trikojį arba naudoti kietą pagrindą fotografuojantParašė taimisAciu, bet nemanau kad su mano muiline kazkas gero iseitu
.
Komentuoti:
!
Komentuoti: