Ačiū už schemą ir Mažeikių autobusų nuotraukas.  Beje labai įdomiai atrodo 18-as troleibusas važiuojantis tik darbo dienomis piko metu būdamas vieninteliu troleibuso maršrutu Justiniškių gatvėje  

atsakymas turbut cia; www.troleibusai.lt : ''Šis maršrutas įsteigtas atsižvelgiant į Žirmūnų gatvės gyventojų prašymus, kadangi link stoties jiems važiuoti reikėjo keliais maršrutais. ''
 atsakymas turbut cia; www.troleibusai.lt : ''Šis maršrutas įsteigtas atsižvelgiant į Žirmūnų gatvės gyventojų prašymus, kadangi link stoties jiems važiuoti reikėjo keliais maršrutais. '' Reikės jį įtraukti į privačių autobusų maršrutų sąrašą. Ačiū.
 Reikės jį įtraukti į privačių autobusų maršrutų sąrašą. Ačiū.  Dubliuoja 53-ą per visą trasą, bet sugeba konkuruoti. 05 nuo 26-o skiriasi tuo, kad važiuoja per Baltupių daugiabučių namų masyvą.
 Dubliuoja 53-ą per visą trasą, bet sugeba konkuruoti. 05 nuo 26-o skiriasi tuo, kad važiuoja per Baltupių daugiabučių namų masyvą.  Reikės jį įtraukti į privačių autobusų maršrutų sąrašą. Ačiū.
 Reikės jį įtraukti į privačių autobusų maršrutų sąrašą. Ačiū.  Dubliuoja 53-ą per visą trasą, bet sugeba konkuruoti. 05 nuo 26-o skiriasi tuo, kad važiuoja per Baltupių daugiabučių namų masyvą.
 Dubliuoja 53-ą per visą trasą, bet sugeba konkuruoti. 05 nuo 26-o skiriasi tuo, kad važiuoja per Baltupių daugiabučių namų masyvą. 
 niekada nebūčiau pagalvojęs, kad į Birelius kažkas dar važiavo... Greičiausiai irgi mikroautobusai važiavo.
 niekada nebūčiau pagalvojęs, kad į Birelius kažkas dar važiavo... Greičiausiai irgi mikroautobusai važiavo.

painiojasi man tie 37 ir 38. Čia 37 tada į Trakų vokę važiuoja. Bet man atrodo, kad jie į Lentvarį ir Trakų vokę važiuoja ne visais reisais. O gal yra kitaip?
 painiojasi man tie 37 ir 38. Čia 37 tada į Trakų vokę važiuoja. Bet man atrodo, kad jie į Lentvarį ir Trakų vokę važiuoja ne visais reisais. O gal yra kitaip?

Comment