Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KLP] Klaipėdos viešasis transportas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Nu nebus gi nieko. Kur jus matet kad isgyvens mikrai vaziuojantys ne! pagrindinemis gatvemis. Jau 2003 metais Klaipedoj buvo ideja atidaryt marsruta kurio trasa zemelapy primintu oscilograma. Lyg ir buvo atidare bet ar ilgai jis gyvavo? Toliau Kaunas. kazkada nepatingejes prirasiau visa sarasa marsrutiniu taksi marsrutu kai sis buvo pasiekes apogeju, beveik visi isnyke yra nishiniai, kaip pvz. 48 - Dariaus ir Gireno g-ve, 46 - Volkieciu. Nera ju, liko tik pagrindinem gatvem lekiantys. Net 27 ir 54, kazkada vertine savo keleivius is Kursiu g. galo, spjove i juos del Megos. Toliau Vilnius - zinot geriau uz mane, kai pabande pakeist grafikus, tai kiek isnyko. Kazkada vienas is mano daugybes buvusiu virsininku mego sakyti - nera pas privatininkus demokratijos. Pas mikrusnikus suprask arba nesk dienine stavke arba einam ten kur rusai pasiust megsta. Tai kad Al1 tu nepergyvenk, valdininkai viena sako, o kai reikes daryt nusipies 2 variantai: jei mokes uz km, gali lituku pritrukt, ir jei sabybaldybe ves litusus, jau neparodysi, kad vairuotojas puse etatu idarbintas dirba 5 dienas per menesi, vel negerai. O jei neves, o paliks ant kiek surinksi, tai pagrindinis srautas buna pikiniu laiku, o nepikiniu duok die kura atpirkt. Retint vel negerai, nes mikruske tai toks zveris, kuris turi pasirodyt lydekai paliepus man panorejus. O jei intervela darys 20 min ir daugiau tai norinciu laukt sumazes daugiau nei 4 kartus. Iseitis yra tik dirbtinai numarint autobusu parka, kas vel negerai, nes labai gera reikalingu zmoniu prieglauda, be to Klp dar yra ir privatus vezejai autobusais, kurie netyles. Paprasciausia Klaipedoj bando vaizduot, kad gerbiami liberalus isitikinimai, apie kurios smirda LLRI, nesuprasdami, kad VT yra tokia pati socialine paslauga kaip ir greitoji med pagalba. Tai pagal tuos liberalus, davaj mazdaug padarom privacia greituske, kuri vaziuos pagal isankstini apmokejima. O valdiskai tada gali ir kuro pritrukt pas visus kitus nuvaziuot.
    Nors is tikruju, jei butu koks svertas automobilistus persodint i VT, tai tegu jau geriau 1 mikruske, nei 10 asilu uz vairo.

    Comment


      Esu lengvai šokiruotas tokiu sprendimu. Tiesa, šiemet Klaipėdoje nebuvau.

      Comment


        Manau, kad geriausias sprendimas būtų iš viso nieko nekeisti, paklikti mikrobus, pratęsiant licencijas, tik padidinant bilieto kainą. Kiek dabar Klaipėdoje mikroautobuso bilietas? 3 Lt turėtų būti, jei dar nėra. Ir dar po poros metų pusės dabartinių mikrobų nebebus. Tuomet ir likusius išspirti...
        Jei Klaipėdoje pradės integruoti mikrobus į miesto VT sistemą, tai gali būti sukurti 2-3 nauji maršrutai skersinėmis gatvėmis. Jei mokės dotacijas, tai mikrobai važinės. O kodėl gi ne? Jau nebe tie laikai, kai maršrutiniai taksi buvo labai pelningas biznis. Kai kurie gali sutikti su tokiomis sąlygomis. Vat jei siūlytų naujus marštrutus be integracijos ir dotacijų, tai, aišku, kad nesutiktų. Todėl integravus kelis maršrutus, jie dargi nusiurbs dalį keleivių iš autobusų. Be to KKT gali atiduoti dar 1-2 autobusų maršrutus mikroautobusams. Jei ir ne pilnai, tai bent ne piko valandas ar savaitgalius... Žinoma, kad daug mikrobų maršrutų nebus sukurta ir integruota į VT, kadangi keleivių dėl naujų maršrutų padaugės mėnesinių fliuktuacijų ribose, ir pajamos išaugs nežymiai. Tačiau dar atidavus 1-2 autobusų maršrutus mikrobams, atliktų pinigų nuo dotacijos, kurie eitų naujų integruotų į VT mikroautobusų maršrutų palaikymui.
        Jei KKT geriau pasuktų galvas, tai pamatytų, kad bent vieną iš dabar esančių autobusų maršrutų būtų galima pakoreguoti taip, kad kokiu 10-15 min. intervalu važiuotų skersinėmis gatvėmis, papildant tą maršrutą maksimum 3 papildomais autobusais...

        Comment


          šią vasarą veikiausiai vėl dirbsiu šioje viešojoje įstaigoje, tad jei važiuosit prie jūros ir statysit automobilius mokamose aikštelėse pasisveikinkit
          Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk

          Comment


            Parašė Chixx Rodyti pranešimą
            šią vasarą veikiausiai vėl dirbsiu šioje viešojoje įstaigoje, tad jei važiuosit prie jūros ir statysit automobilius mokamose aikštelėse pasisveikinkit
            Tik nepamirsk pasakyt kokioj butent aiksteleje dirbsi

            Comment


              Pajūryje - trijų zonų bilietai
              http://www.ve.lt/naujienos/lietuva/v...lietai-715062/

              Comment


                Sveiki. Šiek tiek netikėtas reginys. Perdažyta 58 KLAPo mašina ir dar įdėta nauja elektrinė švieslentė. Gal kas žino ką nors plačiau apie raudoną spalvą KLAPe, girdėjau, kad raudona norima padarytį naująją KLAPo spalva.

                © Artem Andrejev
                (Autorius leido įkelti foto)

                Comment


                  O, pagaliau kažkokie rimtesni darbai atlikti, smagu. Tik man keista, kodėl kai kurios mašinos(žali trijų durų bei tamsiai žali prailginti Man'ai, bei keli autobusai su Eseno parko spalvomis) buvo ne iš kart nudažyti raudonai, o perdažyti į baltos-mėlynos spalvų derinį ? Bet kokiu atveju, smagu matyti, jog einama teisingu keliu, tik gal pačioje spalvoje šiek tiek trūksta kokio elemento, kad ir firminė Klap'o kregždė galėtų prisidėti prie schemos.

                  Comment


                    Baltas su mėlynais elementais akiai malonesnis, galėtų būti kaip tarpmiestinių autobusų su žuvėdromis mėlynomis, baltame fone.
                    GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

                    Comment


                      Nuo gegužės 1-osios ne tik Klaipėdos, bet jau ir dalies rajono vt sistema pasipildys dviem naujais maršrutais. 25 maršrutu pažymėti autobusai kursuos nuo Senojo turgaus iki Jokūbavo, 26 maršrutu pažymėti autobusai kursuos nuo Atgimimo aikštės iki Šimkų. Kaip visada KKT pagailėjo laiko ir nesugebėjo paviešinti normalesnių schemų. Deja dar neaišku kas aptarnaus naujuosius maršrutus, bet mano nuojauta kužda, kad tai pus KLAP.

                      Daugiau info rasite KKT puslapyje:
                      http://www.klaipedatransport.lt/index.php?948123830

                      Comment


                        KLAP'as ir dabar važiuoja į Jokūbavą.

                        Comment


                          Teismas iš dalies apgynė "mikriukus"

                          Beje, nežinote, kas ten su 25 ir 26 maršrutais? Jie jau nuo rytojaus turėtų kursuoti, bet dar nėra paskelbti netgi jų tvarkaraščiai.
                          Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                          Marsrutai.lt tinklaraštis!
                          SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

                          Comment


                            Tai kad nuo 2 dienos lygtai turėjo važiuoti. Matyt dar nuo gegužės 2 d. jie nevažiuos. Arba paskelbs grafikus rytoj.

                            Comment


                              Ką tik gavau informacijos, kad 25 ir 26 maršrutų paleidimas nukeliamas į birželio 1 dieną. Priežastys man nevisiškai aiškios, greičiausiai dar galutinai nepasirašyta sutartis. Abu maršrutus aptarnaus KLAP`as. Nežinau, ar autobusais, ar mikroautobusais.
                              Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                              Marsrutai.lt tinklaraštis!
                              SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

                              Comment


                                Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
                                Ką tik gavau informacijos, kad 25 ir 26 maršrutų paleidimas nukeliamas į birželio 1 dieną. Priežastys man nevisiškai aiškios, greičiausiai dar galutinai nepasirašyta sutartis. Abu maršrutus aptarnaus KLAP`as. Nežinau, ar autobusais, ar mikroautobusais.
                                Paprasčiausias atsakymas - biurokratinės nesąmonės.

                                Comment


                                  Į Jokūbavą tikriausiai autobusais. Nes keleivių daug. Tikriausiai priemiestinių maršrutų iš stoties nebeliks.

                                  Comment


                                    Tiltų gatve autobusai greičiausiai važiuos ir savaitgaliais

                                    Uostamiesčio valdžiai vėl siūloma savaitgaliais ir šventinėmis dienomis vėl leisti autobusų ir maršrutinių taksi eismą Tiltų gatve. Tam pirmadienį pritarė miesto tarybos Strateginė plėtros komitetas.

                                    Transporto eismas Tiltų gatve šeštadieniais, sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis buvo uždraustas prieš beveik dešimt metų.

                                    Toks sprendimas buvo priimtas, nes miesto strateginiame plane buvo numatyta griežta nuostata, kad gatvė turi būti skirta pėstiesiems ir dviratininkams. Šiuo metu tokios griežtos nuostatos nebeliko.

                                    Tad siūloma leisti viešojo transporto eismą Tiltų gatve savaitgaliais ir šventinėmis dienomis.

                                    Skaitykite daugiau: http://klaipeda.diena.lt/naujienos/m...#ixzz1uCmsGCsg
                                    <...>
                                    Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                                    Marsrutai.lt tinklaraštis!
                                    SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

                                    Comment


                                      Tai dabar norima, kad savaitgaliais Tiltų g. gyventojus 6 val. ryto žadintų autobusai? Good morning Klaipėda!
                                      Viešojo transporto temų rodyklė >>

                                      Comment


                                        Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                                        Tai dabar norima, kad savaitgaliais Tiltų g. gyventojus 6 val. ryto žadintų autobusai? Good morning Klaipėda!
                                        Bus 100% skundai is Tiltu g. gyvenanciu gyventoju.

                                        Comment

                                        Working...
                                        X