/\ Mane labiau domintų dviaukščiai (double-deckers) autobusai. Ne tik išorės, bet ir vidaus nuotraukos. Gal turėtum kokią nuotrauką, kurioje matyti kaip keleiviai užlipa į antrąjį aukštą. Ir kiek tų laiptelių yra — vieneri ar dveji? Ir ar tiesa, kad Londone yra ir dviaukščių tramvajų?

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Viešojo transporto fotogalerija

Collapse

X
- 

- 

Kas tu toks kad aiškini čia kam ka daryti? Išmok geriau lietuviškai rašyti o ne šveplai.Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąsitas foto prasyciau perkelti i skilti viesasis transportas uzsienio salyse 
 Comment
- 

Wycka, Be problemų jei kada važiosiu 2 aukščių tai iš vidau pafotkinsiu. P.S. Katik sužinojau tie dviaukščiai tramvajai buvo seniau kaip pvz lietuvoj Ikarusai tai tada jie buvo.Parašė Wycka Rodyti pranešimą/\ Mane labiau domintų dviaukščiai (double-deckers) autobusai. Ne tik išorės, bet ir vidaus nuotraukos. Gal turėtum kokią nuotrauką, kurioje matyti kaip keleiviai užlipa į antrąjį aukštą. Ir kiek tų laiptelių yra — vieneri ar dveji? Ir ar tiesa, kad Londone yra ir dviaukščių tramvajų?Paskutinis taisė Norbert; 2010.10.24, 14:22.
 Comment
- 

Neaiškink tu čia man. Šita tema pavadinta "VIEŠOJO TRANSPORTO FOTOGALERIJA" ir tik čia tas fotkes ir kelsiu.Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąsitas foto prasyciau perkelti i skilti viesasis transportas uzsienio salyse 
 Comment
- 

pasiskaityk sekancios temos pavadinima..nemanai jog ten labiau tiktu kelti nuotraukasParašė Norbert Rodyti pranešimąNeaiškink tu čia man. Šita tema pavadinta "VIEŠOJO TRANSPORTO FOTOGALERIJA" ir tik čia tas fotkes ir kelsiu. ? ?
 Comment
- 

O ar Londone tikrai yra tramvajai? Man atrodo, kad tokie yra tik Blekpule (Blackpool), o Londonas tokių dviaukščių jau seniai atsisakė. Ten lyg ir vien tik žemagrindžiai "vikšrai" 
 P.S. Norbert, duosiu patarimą: kad tavo pranešime nuotraukos atrodytų gražiau, parašęs komentarą, padaryk vieną tuščia eilutę ir tik tada įvesk nuotraukos kodą. Pavyzdys būtų toks:

P.S. manau, kad vis dėlto derėtų nuotraukas iš užsienio kelti naujoje temoje, kurią sukūrė Al1 - Autobusai pasaulio miestuose. Tik va kai kurie nelabai mandagiai bando tai paaiškinti. Buss fane, pats skundeisi, kad su tavimi čia taip grubiai elgiamasi, o dabar pats elgiesi taip pat.Paskutinis taisė Mettal; 2010.10.24, 15:11.
 Comment
- 

Būtų labai šaunu, jei ten nuvyktum, nes Blackpool'o tramvajai išties labai įdomūs, kaip ir jų trasa: didžioji linijos dalis eina jūros krantineParašė Norbert Rodyti pranešimąP.S. Mettal gyvenu netoli Blackpool tai galėsiu kadanors patikrint o londonas jo atsisakė dviaukščiu  . .
 Comment
- 

Kaunas- Vilkaviškis, keli keleiviai nespėją, laiku atvykti į autobusą, sustabdė išvykstantį. 176

Kauno stoties Kautros autobusų vaizdą paįvairinantis Toks, 9

spėkit kur šis autobusas važiavo? 400

dar tokiu Kautros autobusu nevažiavęs.

Busturas taip pat įvairina vaizdą Kauno stotyje

į Biržus važiavo scania-ikarus 400

toks'o naujasis pirkinys, 43

Comment
- 

toliau nuotraukos darytos per autobuso langą,
 reklamos ant autobusų galo

Konkurentai,kas geriau ar Temsa opalin, ar isuzu (nežinau kaip vadinasi) ?

keleivis tarp jų

129

toliau kita Stotis Prienai, o ten temsa Prestij diena,
 241

už jo 240

naujas temsa prieš pagyvenusį autosan

ir trečias stotyje buvęs prestij, 229

toliau kitas sustojimas Alytus, ten transrevis Maršrutu Alytus-Vilnius

O toliau galutinėje stotelėje kitą dieną, Merkinės kryžkelės
 DAP vyksta į Druskininkus iš Vilniaus, 29

Kautros neoplanas 177grįžta iš Gardino į Kauną kaip suprantu, jis į iki jo nevažiavo, nes tvarkaraštį rašo, kad reikia persėsti Druskininkuose.

Paskutinis taisė Karoleo; 2010.10.25, 16:47.
 Comment
- 

Tu tikras, kad jis važiavo į Birštoną? Iš tos aikštelės važiuoja ir į Girininkus, o 81 prie jų ir prirašytas.Parašė Karoleo Rodyti pranešimąKautros pilnas mikriukas į Birštoną, dar du keleivei norėjo patekti į jį bet buvo mandagiai parodyta, kad nėra vietų
 Atvaizdas

Tas MAN'as gal Naujosios Akmenės AP? Pirmą kartą aš jį Kaune matau...

Tai ir Turquoise Tourist ir, žinoma, jog šis neseniai įsigyta autobusas yra geresnis už šešis metus važinėjantį Opaliną.Konkurentai,kas geriau ar Temsa opalin, ar isuzu (nežinau kaip vadinasi) ?

Nuo šių metų vasaros, po Prienų apylinkes pradėjo važinėti trys nauji Temsa Prestij, dar du buvo gauti praeitų metų žiemą.

Kadangi Transrevis yra Vilniaus įmonė, tai ir maršrutas būtų Vilnius-Alytus  
 Comment
- 

Įdomu - jo dažymo schema identiška šitam "Busoto" autobusui, bet čia ne jis (nesutampa smulkios detalės, užrašas ant galo, o ir į Kauną "Busotas" nevažinėja). Į N.Akmenės užrašą ant galo irgi nepanašu. O su Lazdijų - eilučių ilgiai sutampa, bet nejaugi jiems tokį didelį "pametėjo"... sunkoka būtų patikėtiParašė Raikkonen Rodyti pranešimąTas MAN'as gal Naujosios Akmenės AP? Pirmą kartą aš jį Kaune matau... 

Taigi, aišku, kad iš kažkur atvežtas ne vienas tokios išvaizdos autobusas. Belieka "medžioti" Paskutinis taisė aRa; 2010.10.25, 17:32. Paskutinis taisė aRa; 2010.10.25, 17:32.
 Comment
- 

Tikrai realu, kad tai Lazdijų AP autobusas, kuris galbūt yra gautas iš Busoto (kaip jau yra buvę), nes šiose nuotraukose aš skirtumų kaip ir nematau.Parašė aRa Rodyti pranešimąĮdomu - jo dažymo schema identiška šitam "Busoto" autobusui, bet čia ne jis (nesutampa smulkios detalės, užrašas ant galo, o ir į Kauną "Busotas" nevažinėja). Į N.Akmenės užrašą ant galo irgi nepanašu. O su Lazdijų - eilučių ilgiai sutampa, bet nejaugi jiems tokį didelį "pametėjo"... sunkoka būtų patikėti 

Taigi, aišku, kad iš kažkur atvežtas ne vienas tokios išvaizdos autobusas. Belieka "medžioti" 
 Comment
- 

Na tai ir aš įdėsiu keletą šiandien darytų nuotraukų.
 Sidabrinis Kautra Temsa Opalin važinėja buvusio Vilkaviškio AP maršrutais.

Biržų AP Iveco Daily

Kautra Neoplan N316SHD Transliner

Telšių AP tik mikroautobusas...

Kaip Jums naujoji Šakių AP Hyundai AeroTown dažymo schema?

Jonavos autobusų vairuotojų "uniforma" Tiems, kas negirdėjo, tai prieš kelias savaites buvo nutarta, jog visi Jonavos autobusų vairuotojai nešios marškinius su kaklaraiščiu. Tiems, kas negirdėjo, tai prieš kelias savaites buvo nutarta, jog visi Jonavos autobusų vairuotojai nešios marškinius su kaklaraiščiu.

- 1 patinka
 Comment
- 

Kaip ir naujas, tik jis kurį laiką stovėjo garaže nes buvo atidėtas pardavimui.Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąO tas sidabrinis Opalinas, cia naujas ar perdazytas?
 Comment
- 

Įdomu, o kur dingo 216 AEM674? Regitra rodo, kad "gyvas".Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąKaip ir naujas, tik jis kurį laiką stovėjo garaže nes buvo atidėtas pardavimui.
 Comment

Comment