/\ Mane labiau domintų dviaukščiai (double-deckers) autobusai. Ne tik išorės, bet ir vidaus nuotraukos. Gal turėtum kokią nuotrauką, kurioje matyti kaip keleiviai užlipa į antrąjį aukštą. Ir kiek tų laiptelių yra — vieneri ar dveji? Ir ar tiesa, kad Londone yra ir dviaukščių tramvajų?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešojo transporto fotogalerija
Collapse
X
-
-
Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąsitas foto prasyciau perkelti i skilti viesasis transportas uzsienio salyse
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimą/\ Mane labiau domintų dviaukščiai (double-deckers) autobusai. Ne tik išorės, bet ir vidaus nuotraukos. Gal turėtum kokią nuotrauką, kurioje matyti kaip keleiviai užlipa į antrąjį aukštą. Ir kiek tų laiptelių yra — vieneri ar dveji? Ir ar tiesa, kad Londone yra ir dviaukščių tramvajų?Paskutinis taisė Norbert; 2010.10.24, 13:22.
Comment
-
Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąsitas foto prasyciau perkelti i skilti viesasis transportas uzsienio salyse
Comment
-
Parašė Norbert Rodyti pranešimąNeaiškink tu čia man. Šita tema pavadinta "VIEŠOJO TRANSPORTO FOTOGALERIJA" ir tik čia tas fotkes ir kelsiu.?
Comment
-
O ar Londone tikrai yra tramvajai? Man atrodo, kad tokie yra tik Blekpule (Blackpool), o Londonas tokių dviaukščių jau seniai atsisakė. Ten lyg ir vien tik žemagrindžiai "vikšrai"
P.S. Norbert, duosiu patarimą: kad tavo pranešime nuotraukos atrodytų gražiau, parašęs komentarą, padaryk vieną tuščia eilutę ir tik tada įvesk nuotraukos kodą. Pavyzdys būtų toks:
P.S. manau, kad vis dėlto derėtų nuotraukas iš užsienio kelti naujoje temoje, kurią sukūrė Al1 - Autobusai pasaulio miestuose. Tik va kai kurie nelabai mandagiai bando tai paaiškinti. Buss fane, pats skundeisi, kad su tavimi čia taip grubiai elgiamasi, o dabar pats elgiesi taip pat.Paskutinis taisė Mettal; 2010.10.24, 14:11.
Comment
-
Parašė Norbert Rodyti pranešimąP.S. Mettal gyvenu netoli Blackpool tai galėsiu kadanors patikrint o londonas jo atsisakė dviaukščiu.
Comment
-
Kaunas- Vilkaviškis, keli keleiviai nespėją, laiku atvykti į autobusą, sustabdė išvykstantį. 176
Kauno stoties Kautros autobusų vaizdą paįvairinantis Toks, 9
spėkit kur šis autobusas važiavo? 400
dar tokiu Kautros autobusu nevažiavęs.
Busturas taip pat įvairina vaizdą Kauno stotyje
į Biržus važiavo scania-ikarus 400
toks'o naujasis pirkinys, 43
Comment
-
toliau nuotraukos darytos per autobuso langą,
reklamos ant autobusų galo
Konkurentai,kas geriau ar Temsa opalin, ar isuzu (nežinau kaip vadinasi) ?
keleivis tarp jų
129
toliau kita Stotis Prienai, o ten temsa Prestij diena,
241
už jo 240
naujas temsa prieš pagyvenusį autosan
ir trečias stotyje buvęs prestij, 229
toliau kitas sustojimas Alytus, ten transrevis Maršrutu Alytus-Vilnius
O toliau galutinėje stotelėje kitą dieną, Merkinės kryžkelės
DAP vyksta į Druskininkus iš Vilniaus, 29
Kautros neoplanas 177grįžta iš Gardino į Kauną kaip suprantu, jis į iki jo nevažiavo, nes tvarkaraštį rašo, kad reikia persėsti Druskininkuose.
Paskutinis taisė Karoleo; 2010.10.25, 15:47.
Comment
-
Parašė Karoleo Rodyti pranešimąKautros pilnas mikriukas į Birštoną, dar du keleivei norėjo patekti į jį bet buvo mandagiai parodyta, kad nėra vietų
Atvaizdas
Tas MAN'as gal Naujosios Akmenės AP? Pirmą kartą aš jį Kaune matau...
Konkurentai,kas geriau ar Temsa opalin, ar isuzu (nežinau kaip vadinasi) ?
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąTas MAN'as gal Naujosios Akmenės AP? Pirmą kartą aš jį Kaune matau...
Taigi, aišku, kad iš kažkur atvežtas ne vienas tokios išvaizdos autobusas. Belieka "medžioti"Paskutinis taisė aRa; 2010.10.25, 16:32.
Comment
-
Parašė aRa Rodyti pranešimąĮdomu - jo dažymo schema identiška šitam "Busoto" autobusui, bet čia ne jis (nesutampa smulkios detalės, užrašas ant galo, o ir į Kauną "Busotas" nevažinėja). Į N.Akmenės užrašą ant galo irgi nepanašu. O su Lazdijų - eilučių ilgiai sutampa, bet nejaugi jiems tokį didelį "pametėjo"... sunkoka būtų patikėti
Taigi, aišku, kad iš kažkur atvežtas ne vienas tokios išvaizdos autobusas. Belieka "medžioti"
Comment
-
Na tai ir aš įdėsiu keletą šiandien darytų nuotraukų.
Sidabrinis Kautra Temsa Opalin važinėja buvusio Vilkaviškio AP maršrutais.
Biržų AP Iveco Daily
Kautra Neoplan N316SHD Transliner
Telšių AP tik mikroautobusas...
Kaip Jums naujoji Šakių AP Hyundai AeroTown dažymo schema?
Jonavos autobusų vairuotojų "uniforma"Tiems, kas negirdėjo, tai prieš kelias savaites buvo nutarta, jog visi Jonavos autobusų vairuotojai nešios marškinius su kaklaraiščiu.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąO tas sidabrinis Opalinas, cia naujas ar perdazytas?
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąKaip ir naujas, tik jis kurį laiką stovėjo garaže nes buvo atidėtas pardavimui.
Comment
Comment