Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Viešojo transporto fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

/\ Mane labiau domintų dviaukščiai (double-deckers) autobusai. Ne tik išorės, bet ir vidaus nuotraukos. Gal turėtum kokią nuotrauką, kurioje matyti kaip keleiviai užlipa į antrąjį aukštą. Ir kiek tų laiptelių yra — vieneri ar dveji? Ir ar tiesa, kad Londone yra ir dviaukščių tramvajų?
    I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
    Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

Parašė Buss fanas Rodyti pranešimą
      sitas foto prasyciau perkelti i skilti viesasis transportas uzsienio salyse
      Kas tu toks kad aiškini čia kam ka daryti? Išmok geriau lietuviškai rašyti o ne šveplai.

Comment

Parašė Wycka Rodyti pranešimą
        /\ Mane labiau domintų dviaukščiai (double-deckers) autobusai. Ne tik išorės, bet ir vidaus nuotraukos. Gal turėtum kokią nuotrauką, kurioje matyti kaip keleiviai užlipa į antrąjį aukštą. Ir kiek tų laiptelių yra — vieneri ar dveji? Ir ar tiesa, kad Londone yra ir dviaukščių tramvajų?
        Wycka, Be problemų jei kada važiosiu 2 aukščių tai iš vidau pafotkinsiu. P.S. Katik sužinojau tie dviaukščiai tramvajai buvo seniau kaip pvz lietuvoj Ikarusai tai tada jie buvo.
        Paskutinis taisė Norbert; 2010.10.24, 13:22.

Comment

Parašė Buss fanas Rodyti pranešimą
          sitas foto prasyciau perkelti i skilti viesasis transportas uzsienio salyse
          Neaiškink tu čia man. Šita tema pavadinta "VIEŠOJO TRANSPORTO FOTOGALERIJA" ir tik čia tas fotkes ir kelsiu.

Comment

Parašė Norbert Rodyti pranešimą
            Neaiškink tu čia man. Šita tema pavadinta "VIEŠOJO TRANSPORTO FOTOGALERIJA" ir tik čia tas fotkes ir kelsiu.
            pasiskaityk sekancios temos pavadinima..nemanai jog ten labiau tiktu kelti nuotraukas ?

Comment

O ar Londone tikrai yra tramvajai? Man atrodo, kad tokie yra tik Blekpule (Blackpool), o Londonas tokių dviaukščių jau seniai atsisakė. Ten lyg ir vien tik žemagrindžiai "vikšrai"
              P.S. Norbert, duosiu patarimą: kad tavo pranešime nuotraukos atrodytų gražiau, parašęs komentarą, padaryk vieną tuščia eilutę ir tik tada įvesk nuotraukos kodą. Pavyzdys būtų toks:

P.S. manau, kad vis dėlto derėtų nuotraukas iš užsienio kelti naujoje temoje, kurią sukūrė Al1 - Autobusai pasaulio miestuose. Tik va kai kurie nelabai mandagiai bando tai paaiškinti. Buss fane, pats skundeisi, kad su tavimi čia taip grubiai elgiamasi, o dabar pats elgiesi taip pat.
              Paskutinis taisė Mettal; 2010.10.24, 14:11.
              Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Dekui Mettal, ir buss fan išmok rašyt lietuviskai!!
                P.S. Mettal gyvenu netoli Blackpool tai galėsiu kadanors patikrint o londonas jo atsisakė dviaukščiu

Comment

Parašė Norbert Rodyti pranešimą
                  P.S. Mettal gyvenu netoli Blackpool tai galėsiu kadanors patikrint o londonas jo atsisakė dviaukščiu
                  Būtų labai šaunu, jei ten nuvyktum, nes Blackpool'o tramvajai išties labai įdomūs, kaip ir jų trasa: didžioji linijos dalis eina jūros krantine .
                  Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

penktadienį vykau į gimtinę, tai belaukiant autobuso pasižvalgiau po Kauno autobusų stotį
                    tik nuotraukas peržiūrėjęs pamačiau, kad tai toks mašina, 139

Kautros pilnas mikriukas į Birštoną, dar du keleivei norėjo patekti į jį bet buvo mandagiai parodyta, kad nėra vietų

Comment

Kaunas- Vilkaviškis, keli keleiviai nespėją, laiku atvykti į autobusą, sustabdė išvykstantį. 176

Kauno stoties Kautros autobusų vaizdą paįvairinantis Toks, 9

spėkit kur šis autobusas važiavo? 400

dar tokiu Kautros autobusu nevažiavęs.

Busturas taip pat įvairina vaizdą Kauno stotyje

į Biržus važiavo scania-ikarus 400

toks'o naujasis pirkinys, 43

Comment

toliau nuotraukos darytos per autobuso langą,
                        reklamos ant autobusų galo

Konkurentai,kas geriau ar Temsa opalin, ar isuzu (nežinau kaip vadinasi) ?

keleivis tarp jų

129

toliau kita Stotis Prienai, o ten temsa Prestij diena,
                        241

už jo 240

naujas temsa prieš pagyvenusį autosan

ir trečias stotyje buvęs prestij, 229

toliau kitas sustojimas Alytus, ten transrevis Maršrutu Alytus-Vilnius

O toliau galutinėje stotelėje kitą dieną, Merkinės kryžkelės
                        DAP vyksta į Druskininkus iš Vilniaus, 29

Kautros neoplanas 177grįžta iš Gardino į Kauną kaip suprantu, jis į iki jo nevažiavo, nes tvarkaraštį rašo, kad reikia persėsti Druskininkuose.

Paskutinis taisė Karoleo; 2010.10.25, 15:47.

Comment

Parašė Karoleo Rodyti pranešimą
                          Kautros pilnas mikriukas į Birštoną, dar du keleivei norėjo patekti į jį bet buvo mandagiai parodyta, kad nėra vietų
                          Atvaizdas
                          Tu tikras, kad jis važiavo į Birštoną? Iš tos aikštelės važiuoja ir į Girininkus, o 81 prie jų ir prirašytas.

Tas MAN'as gal Naujosios Akmenės AP? Pirmą kartą aš jį Kaune matau...

Konkurentai,kas geriau ar Temsa opalin, ar isuzu (nežinau kaip vadinasi) ?
                          Tai ir Turquoise Tourist ir, žinoma, jog šis neseniai įsigyta autobusas yra geresnis už šešis metus važinėjantį Opaliną.

toliau kita Stotis Prienai, o ten temsa Prestu diena,
                          241
                          Atvaizdas
                          Nuo šių metų vasaros, po Prienų apylinkes pradėjo važinėti trys nauji Temsa Prestij, dar du buvo gauti praeitų metų žiemą.

toliau kitas sustojimas Alytus, ten transrevis Maršrutu Alytus-Vilnius

Atvaizdas
                          Kadangi Transrevis yra Vilniaus įmonė, tai ir maršrutas būtų Vilnius-Alytus
                          Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

99.99 % tikras, kad važiavo į Birštoną.
                            Dėl to Man autobuso nežinau kažkaip neatkreipiau dėmesio stoty, tik db iškilo klausimas kieno jis
                            Paskutinis taisė Karoleo; 2010.10.25, 15:54.

Comment

Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
                              Tas MAN'as gal Naujosios Akmenės AP? Pirmą kartą aš jį Kaune matau...
                              Įdomu - jo dažymo schema identiška šitam "Busoto" autobusui, bet čia ne jis (nesutampa smulkios detalės, užrašas ant galo, o ir į Kauną "Busotas" nevažinėja). Į N.Akmenės užrašą ant galo irgi nepanašu. O su Lazdijų - eilučių ilgiai sutampa, bet nejaugi jiems tokį didelį "pametėjo"... sunkoka būtų patikėti

Taigi, aišku, kad iš kažkur atvežtas ne vienas tokios išvaizdos autobusas. Belieka "medžioti"
                              Paskutinis taisė aRa; 2010.10.25, 16:32.

Comment

Parašė aRa Rodyti pranešimą
                                Įdomu - jo dažymo schema identiška šitam "Busoto" autobusui, bet čia ne jis (nesutampa smulkios detalės, užrašas ant galo, o ir į Kauną "Busotas" nevažinėja). Į N.Akmenės užrašą ant galo irgi nepanašu. O su Lazdijų - eilučių ilgiai sutampa, bet nejaugi jiems tokį didelį "pametėjo"... sunkoka būtų patikėti

Taigi, aišku, kad iš kažkur atvežtas ne vienas tokios išvaizdos autobusas. Belieka "medžioti"
                                Tikrai realu, kad tai Lazdijų AP autobusas, kuris galbūt yra gautas iš Busoto (kaip jau yra buvę), nes šiose nuotraukose aš skirtumų kaip ir nematau.

Comment

Na tai ir aš įdėsiu keletą šiandien darytų nuotraukų.
                                  Sidabrinis Kautra Temsa Opalin važinėja buvusio Vilkaviškio AP maršrutais.

Biržų AP Iveco Daily

Kautra Neoplan N316SHD Transliner

Telšių AP tik mikroautobusas...

Kaip Jums naujoji Šakių AP Hyundai AeroTown dažymo schema?

Jonavos autobusų vairuotojų "uniforma" Tiems, kas negirdėjo, tai prieš kelias savaites buvo nutarta, jog visi Jonavos autobusų vairuotojai nešios marškinius su kaklaraiščiu.
                                  Paskutinis taisė digital; 2025.07.22, 13:52. Priežastis: atkurtos nuotraukos

Comment

O tas sidabrinis Opalinas, cia naujas ar perdazytas?

Comment

Parašė Pauliukas Rodyti pranešimą
                                      O tas sidabrinis Opalinas, cia naujas ar perdazytas?
                                      Kaip ir naujas, tik jis kurį laiką stovėjo garaže nes buvo atidėtas pardavimui.

Comment

Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
                                        Kaip ir naujas, tik jis kurį laiką stovėjo garaže nes buvo atidėtas pardavimui.
                                        Įdomu, o kur dingo 216 AEM674? Regitra rodo, kad "gyvas".

Comment

Knygobusas Trakuose.

Comment

Working...
                                          X