Parašė aRa
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešojo transporto fotogalerija
Collapse
X
-
Gal ir taip, bet iš pažiūros važiuoklė tikrai gali būti nuo Hino. Juolab, kad norvegai jas tikrai naudojo.
-
-
Kokiame čia mieste?Parašė mersiukas Rodyti pranešimą
O ar nebus čia tik numeris nuo Hino perkabintas? Ir Hino emblema, kad tikroviškiau atrodytųParašė Mettal Rodyti pranešimąKoks įdomus aparatas - Repstad ant Hino važiuoklės. Nesu dar apie tokius girdėjęs
Tik gaila, kad jau išregistruotas...
Komentuoti:
-
Pakeista maršruto trasa Vilkaviškis-Šiauliai per Raseinius,Kelmę.Dabar važiuoja Vilkaviškis -Šiauliai per Raseinius,Šiluvą,Radviliškį.
Komentuoti:
-
Dešimt naujų Kautros Volkswagen Crafter išriedėjo į maršrutus. Šįkart surinkti ne Alto, o Žaibo. Švieslentė kiek aptakesnė nei ant anksčiau pirktų mikroautobusų daugiau skirtumų nematau, tiesa, neteko dar važiuoti, tai nežinau koks vidaus išplanavimas. Valiaus Kėdainiečio nuotraukose matosi, jog yra ir visiškai baltų.
Šis grįžo iš Druskininkų. Dar šiandien mačiau važiuojančius į Rokiškį (su nakvyne), Vilkaviškį, Vilnių.
Komentuoti:
-
Koks įdomus aparatas - Repstad ant Hino važiuoklės. Nesu dar apie tokius girdėjęsParašė mersiukas Rodyti pranešimą
Tik gaila, kad jau išregistruotas...
Komentuoti:
-
Va čia tai SUPER! Labai vertinga nuotrauka! Ko gero vienintelis (?) miestas Lietuvoje, kuriame buvo eksploatuojami "skotovozai" - LiAZ-677M.Parašė ROKISKIS Rodyti pranešimą
Komentuoti:
-
Tik dabar pastebėjau šone užrašytus indeksus, taip čia Neoplan N316 SHD. Ačiu.Parašė ArtEGO Rodyti pranešimąTo Denis_Simonov:
Nebus kartais Neoplan N316 SHD Euroliner?
Komentuoti:
-
To Denis_Simonov:
Nebus kartais Neoplan N316 SHD Euroliner?
http://neoman.0fees.net/neoman/neopl...hd/Photo02.jpg
Komentuoti:
-
LIAZ-677 1987 m. ZUY752 Visagino AP foto daryta 1994 m.(is ROKISKIS archyvo)
Komentuoti:
-
Midibusas. Gi jo ilgis ne 12 metrų.Parašė mandan Rodyti pranešimąNu šis autobusas tikrai jau ne minibusas
Komentuoti:
-
Nu šis autobusas tikrai jau ne minibusasParašė groundzer Rodyti pranešimąIr kėbulas, ir važiuoklė yra MAN. Tiesiog šiuos midibusus surenka Graf & Stift gamykla. Todėl autobusas vadinasi: Graf & Stift (MAN NM223)
Komentuoti:
-
Ir kėbulas, ir važiuoklė yra MAN. Tiesiog šiuos midibusus surenka Graf & Stift gamykla. Todėl autobusas vadinasi: Graf & Stift (MAN NM223)Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąO kėbulas ne MAN? Manau, viskas čia MAN'o tik, kad surinkta Austrijoje
Komentuoti:
Komentuoti: