Elektėnai dar negavo ir tai bus paskutinis miestas kuris gaus 3 ispanus (1 hybridą ir 2 dujinius).

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

[LT] Nauji ispaniški autobusai Castrosua

Collapse

This topic is closed.

X
X
- 

Tik ka jie su jais veiks?Parašė Arelis Rodyti pranešimąElektėnai dar negavo ir tai bus paskutinis miestas kuris gaus 3 ispanus (1 hybridą ir 2 dujinius).Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
 - 

Veš keleivius ( aišku jeigu ten jų yra )Parašė rytis001 Rodyti pranešimąTik ka jie su jais veiks?Abrikosai mus išgelbės. ~
Comment
 - 

O Elektrėnai turi miesto maršrutų?Parašė Lucario Rodyti pranešimąVeš keleivius ( aišku jeigu ten jų yra )Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
 - 

Neturi. Tik priemiestinius.Parašė rytis001 Rodyti pranešimąO Elektrėnai turi miesto maršrutų?
Comment
 - 

http://www.eku.lt/index.php?-1840314248Parašė rytis001 Rodyti pranešimąO Elektrėnai turi miesto maršrutų?Abrikosai mus išgelbės. ~
Comment
 - 

Nori pasakyti kad ispanai važinės į priemiesti?Parašė Lucario Rodyti pranešimąMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
 - 

Ar Elektėnai-KaunasParašė Gintaras663 Rodyti pranešimąGeras vaizdas būtų jei važiuotu Elektrėnai -Vilnius
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
 - 

O kas čia keisto, kad miesto tipo autobusas kursuos priemiestiniais maršrutais? Kėdainiuose neretai į priemiestį važiuoja Van Hool ir Neoplan. Jonavos Neoplan N4014NF seniau neretai matydavau Kėdainiuose. Pagaliau kai kuriais Vilniaus bei Kauno miesto maršrutais yra važiuojama į priemiesčius.Paskutinis taisė Valius Kedainietis; 2014.11.24, 01:55.
Comment
 - 

Tai taip ir bus. Dažniausiai važiuos į Vilnių, Trakus, Vievį bei reabilitacijos ligoninę. Tik ten keleivių srautai yra didžiausi. Gal dar kokiais specialiais darbuotojų maršrutais į elektrinę (jei tokių yra) ar paukštyną (jei jį dar aptarnauja). 227 maršrutas į reab. ligoninę labiausiai panašus į miesto, nes važiuoja ne taip ir toli nuo Elektrėnų. Panašiai ir 206.Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimąGeras vaizdas būtų jei važiuotu Elektrėnai -Vilnius
Beje, užtenka prisiminti šių metų Dainų šventę: kol Telšių vaikai į Vilnių važiavo 10 val. su priemiestinio tipo autobusu, Šilalė ir Šilutė į Vilnių siuntė praktiškai vien miesto autobusus.
Kaunieti, tu bent gyvenime matęs tokio maršruto autobusą savo mieste? Ir negi taip sunku atsidaryti maršrutų nuorodą su EKŪ maršrutų sąrašu netgi 3 pranešimais aukščiau?Parašė rytis001 Rodyti pranešimąAr Elektėnai-KaunasPaskutinis taisė Mettal; 2014.11.24, 10:37.
Comment
 - 

Deja, visiems miestams tiekiami vienodos komplektacijos autobusai. Estai šiuo atveju yra pranašesni: jie už "taršos leidimų" pinigus pirko dyzelinius Irisbus Crossway autobusus, kurių kiekviena partija buvo pritaikyta pagal konkretų autobusus gaunantį vežėją. TAK (Talino AP) gavo miesto mašinas, o ATKO, Samat ir kt. (aptarnauja dalį Talino primiestinių maršrutų) - priemiestines.
Comment

Comment