Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus viešasis transportas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė gerietis Rodyti pranešimą
    UAB "Vilniaus viešasis transportas" perka 670 vnt. telefonų laikiklių ir 1800 vienos ausies BT ausinių. Galės dabar pliurpti laikydamesi už vairo. Tik klausimas kaip su eismo saugumu užsikimšus vieną ausį? Gal ir vienos akies užtektų?
    Nereikia perlenkti lazdos. Geriau tai nei totalus bardakas.
    Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
    Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Pakalbėjau su JUDU keleivių kontrolierių ir jis atsakė į gan įdomius klausimus.
      Visų pirma kontrolieriai privalo fiksuoti visus pažeidimus (taip, taip, net gali nufilmuoti, kad vairuotojas pirmos duries neatidarė ir poto vyksta atitinkami procesai).
      Visų antra keleivių kontrolė kažkaip labai stipriai paveikia vairuotojus, kai kontrolieriui pasakiau apie neatidaromas pirmas duris, jos kažkaip magiškai pradėjo atsidarinėti .
      Trečias dalykas kurį sužinojau, kad kontrolieriai turi atsakyti į keleivių klausimus ir prašymus.
      Na ir ketvirtas dalykas susijęs su mano užklausą į VVT dėl įlaipinimo ne stotelės zonoje. Tai grynai yra pažeidimas.

Comment

Parašė Vinecko Rodyti pranešimą
        Pakalbėjau su JUDU keleivių kontrolierių ir jis atsakė į gan įdomius klausimus.
        Visų pirma kontrolieriai privalo fiksuoti visus pažeidimus (taip, taip, net gali nufilmuoti, kad vairuotojas pirmos duries neatidarė ir poto vyksta atitinkami procesai).
        Visų antra keleivių kontrolė kažkaip labai stipriai paveikia vairuotojus, kai kontrolieriui pasakiau apie neatidaromas pirmas duris, jos kažkaip magiškai pradėjo atsidarinėti .
        Trečias dalykas kurį sužinojau, kad kontrolieriai turi atsakyti į keleivių klausimus ir prašymus.
        Na ir ketvirtas dalykas susijęs su mano užklausą į VVT dėl įlaipinimo ne stotelės zonoje. Tai grynai yra pažeidimas.
        As VVT nematau jokiu teigiamu pokyciu nuo rusu laiku

Comment

Ar kas nors pamena kad būtų koreguojamas 56 autobuso tvarkaraštis? Pagal čia pateiktą atsakymą, tai buvo žadėta tą padaryt nuo vasario 23d...
          https://tvarkaumiesta.lt/pranesimai/471561

Comment

Parašė Konstantin Rodyti pranešimą
            Ar kas nors pamena kad būtų koreguojamas 56 autobuso tvarkaraštis? Pagal čia pateiktą atsakymą, tai buvo žadėta tą padaryt nuo vasario 23d...
            https://tvarkaumiesta.lt/pranesimai/471561
            56 nebuvo koreguojamas.

Man tai kyla kitas klausimas, o kodėl jūs manote, kad kažkas pasikeis? VVT technikos klausimas jau senai išdiskutuotas ir visiems aišku, kad dažnesnio kursavimo laukti NEREIKIA.
            Artimiausių metų perspektyvoje autobusų kursavimo dažninimas nėra įmanomas, ir nors VVT nuomos (galimai) 10 vandenilinių autobusų, bet jie bus skirti seniems pakeisti, o ne plėsti TP parką.
            Troleibusai galėtų sulaukti dažninimo, bet ir tai maksimaliai jie galės išleisti apie 190 troleibusų su numatyta 10% rezervo dalimi.

Dažninimas bus tik tuo atveju, jei VVT dabar išsinuomos papildomai kokius 30 autobusų, su sąlyga, kad jie neges VISAI, o tai neįmanoma.

Comment

Parašė Nerijus_kns Rodyti pranešimą

As VVT nematau jokiu teigiamu pokyciu nuo rusu laiku
              Keista, bet aš matau (nesigilinant į VVT vidausreikalus). Net prieš 25-20 metus palyginus buvo prastai. Gal ne taip gerai ir lėčiau nei kitur nesovietinėje erdvėje. Todėl toks įspūdis gali susidaryti

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą
                Keista, bet aš matau (nesigilinant į VVT vidausreikalus). Net prieš 25-20 metus palyginus buvo prastai. Gal ne taip gerai ir lėčiau nei kitur nesovietinėje erdvėje. Todėl toks įspūdis gali susidaryti
                Tada tie patys trulikai buvo nauji ir pačiame jėgų žydėjime kaip Karlsonas

p.s. juokauju
                Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

"As VVT nematau jokiu teigiamu pokyciu nuo rusu laiku".

Man tai tokioj situacijoje neaišku ar kalba eina apie pačią įmonę (t.y. vežėją) UAB "Vilniaus viešasis transportas" ar bendrai apie Vilniaus viešąjį transportą.

Comment

Parašė Horn Rodyti pranešimą
                    "As VVT nematau jokiu teigiamu pokyciu nuo rusu laiku".

Man tai tokioj situacijoje neaišku ar kalba eina apie pačią įmonę (t.y. vežėją) UAB "Vilniaus viešasis transportas" ar bendrai apie Vilniaus viešąjį transportą.
                    Matyt kalba eina apie Vilniaus autobusai ir Vilniaus troleibusai bendroves iki sujungimo, ir VVT po sujungimo.

Comment

Parašė Vinecko Rodyti pranešimą

Matyt kalba eina apie Vilniaus autobusai ir Vilniaus troleibusai bendroves iki sujungimo, ir VVT po sujungimo.
                      Rusu laikais buvo tik vezejas, JUDU - nebuvo.

Comment

Working...
                      X