Parašė Valius Kedainietis

Rodyti pranešimą

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Kauno apskrities viešasis transportas

Collapse

X
- 

o savo lupenu nežada atnaujint, jau tokie grabai važiuoja, kad kraupu, ir apskritai reiktu grafikus peržiurėt, nes autobusas mieste velkas 30km/h greičiu, ne tik eisma stabdo, bet ir apsipyle dūmais važiuoja, neplauti... tokios smulkmenos atrodo , bet visa ispūdi gadina, aš nemanau kad būtina viska iš karto keist, bet partijos nauju autobusu, ar bent pavažinėtu reikia, nes padorius autobusus kedbuse suskaičiuot nereiktu nei vienos rankos pirštu, bova, crafteriai iš kautros, neoplan centroliner, dar den oudsten b89 ir tuom baigiasi parkas, toliau neekonomiški grabai ir neoplanai teberiedantys, šiaip jei požiūris pasikeis, tikiu kad susitvarkys, juk monopolis pasiliks tik kėdbusas , ir šiaip itartinai greit šie mikriukai atsirado, juolab prasta investicija, nepraktiški, bet.. nors šis tas

- 

Planuoja ir didesnius atnaujinti, tiesa naudotais Yra nusižiūrėję keletą labai geros būklės VDL Berkhof Ambassador 2005m. Irgi būtų jau šis tas. Nes pažiūrėjus į dabar važinėjančių gamybos metus darosi graudu.
 P.S. Prie normalesnių dar paminėčiau Berkhof Axial ir KutsenitsPaskutinis taisė Valius Kedainietis; 2016.06.22, 23:11.
 Comment
- 

Dabar turėtų būti gerai. Teko sukelti į svetainę, nes iš tų failų dalijimosi programų jokios naudos - neįmanoma niekaip ištraukti gryno failo...Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimąIr man nerodo
 Comment
- 

Taip dabar rodo. Didelis dėkui už visas fotoParašė Xarru Rodyti pranešimąDabar turėtų būti gerai. Teko sukelti į svetainę, nes iš tų failų dalijimosi programų jokios naudos - neįmanoma niekaip ištraukti gryno failo... Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!! Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
 Comment

Comment