Parašė rytis001
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno apskrities viešasis transportas
Collapse
X
-
Kautros Sprinteriai ir turi nepatogias sėdynes.Parašė Elis Rodyti pranešimąNa, nėra tobulų troleibusų ar autobusų, kurie neturėtų trūkumų. Tačiau jei keliai Kaune nebūtų tokios būklės, tada ir tos kietos sėdynės netrukdytų. O šiaip keista, kad autobusai pirkti su sėdynių paminkštinimais, o troleibusų sėdynės tik aptrauktos audiniu.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Ne medines, bet plastikines. Gamintojas galėjo paminkštinti, bet Autrolis užsakė specialiai taip, kad bomžams palikus balą, ji matytųsi, o ne įsigertų kaip autobusuose. Apie tai rašyta spaudoje prieš daug metų, kai užsakinėjo.Parašė rytis001 Rodyti pranešimąPas Trollino solarius medinės sedynės. Tai patogu???www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Esu matęs atplėšta audėklą. Medinės... Gal Vilniui ir Plastikinės bet Kaune esu matęs medinesParašė Ametistas Rodyti pranešimąNe medines, bet plastikines. Gamintojas galėjo paminkštinti, bet Autrolis užsakė specialiai taip, kad bomžams palikus balą, ji matytųsi, o ne įsigertų kaip autobusuose. Apie tai rašyta spaudoje prieš daug metų, kai užsakinėjo.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Na ne medinės jos, o plastikinės. Medinė plokštė tik ten, kur sėdima.Parašė rytis001 Rodyti pranešimąEsu matęs atplėšta audėklą. Medinės... Gal Vilniui ir Plastikinės bet Kaune esu matęs medineswww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Ai nu aišku. Dėkui už paaiškinima.Parašė Ametistas Rodyti pranešimąNa ne medinės jos, o plastikinės. Medinė plokštė tik ten, kur sėdima.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Nuo vakar be 179, pasikeitė ir 101 su 168 maršrutų trasos. Dabar 101 visais reisais važiuoja per Ledos kapines ir toliau tiesiai iki Užliedžių. Įrengtos dar 3 papildomos stotelės. 168 vietoje A1 magistralės ir kelio Giraitė-Užliedžiai nukreiptas kaip 101 per IX fortą, Giraitę, Ledos kapines.
Comment
-
Iki Pakuonio dar pratęsti 172 maršruto Kaunas-Margininkai-Piliuoja du popietiniai darbo dienų reisai ir nedarbo dienų reisai.Parašė Mettal Rodyti pranešimąNuo rugsėjo 1 d. 179 Kauno rajono autobusas ryte vienu vieninteliu reisu pradėjo važiuoti iki Pakuonio.
Comment
-
Pristatytas pilnai žemagrindis autobusas
http://kaunas.kasvyksta.lt/2015/09/1...dis-autobusas/
Kautra pristatė naują žemagrindį autobusą, kuris važinės Kauno rajone, panašu, kad Kauno rajonas turi vieną iš geriausių (gal ir geriausią) priemiestinių autobusų parkų.
Comment
-
Gal žemagrindi neoplan?Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąVienoje nuotraukoje matosi, kad už sėdynės nėra apsauginio stiklo.
Ir beje, kokius autobusus pakeis šios Temsos?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment

Comment