Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Tarpmiestinių ir užsakomų autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kauno oro uostui perėmus Vilniaus skrydžius, susiekimas autobusas tarp Vilniaus ir Kauno ko gero niekada nebuvo toks intensyvus. Ollex, priklausomai nuo dienos, aptarnauja virš 30 reisų į Kauną, TOKS - 9. Ollex važinėja kas pusvalandį, su keletu pertraukų, maršrute dirba 8+ autobusai, TOKSo - 2 mikroautobusai, anksčiau važinėję tarp Vilniaus stoties ir oro uosto. Vos vieną kartą teko matyti Ollex'o mikroautobusą važiuojantį į Vilnių, dažniausiai vyko tik autobusai. Į Klaipėdą, iš Kauno, vyko mikroautobusai.

Tiek su Ollex, tiek su TOKS, kelionės kaina 10 eurų. Ollex Vilniuje veža nuo Panaramos viešbučio, TOKS - iš autobusų stoties, tiesa, dvejuose naktiniuose išvykimuose numatyti sustojimai prie Katedros aikštės bei Konstitucijos prospekte.

Nuotraukos iš Vilniaus ir Kauno.

Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Mažeikių AP išbandomas IVECO Evadys 12M, Vilniuje.

Comment

Rokiškis, 2017-08-10. Kas čia per mašina?
        IMG_1711 - Copy by Rytis Z., on Flickr

IMG_1736 by Rytis Z., on Flickr
        Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Yra Fotobuse jis.
          Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Pora LT autobusų Gardine.

Comment

Vienas iš dviejų Rokiškio AP Mercedes-Benz O510 Tourino, šiandien Vilnius-Rokiškis.

Comment

Užvakar.

Comment

"Kautra" 2017-10-02

Setra S 431 keičia S 531

Daugiau naujienų apie autobusus galit pasižiūrėti žemiau nurodytu adresu.

Comment

Gatvėse retai matomas Mercedes-Benz O404-15RHD Tourismo 2000 #556. Vakar Stoties žiede

Daugiau mano nuotraukų >>
                    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Spalio 9 d. Kaune, Miško gatvėje ilsėjosi šis gražuolis...

Click image for larger version

Name:	DSCF2414.JPG
Views:	200
Size:	135,4 kB
ID:	1589059
                      Keliauju per Lietuvą

Comment

Kautros Temsa Maraton sekmadienį Kauno autobusų stotyje važiavo į Rokiškį... Baltas. Kodėl čia taip - nežinau.

TEMSA Maraton, Kaunas by Rytis Z., on Flickr
                        Paskutinis taisė Mettal; 2017.10.17, 08:07. Priežastis: Bereikalingas citavimas

Comment

Vairuotojui sunegalavus, autobusą sustabdė liepa ir kelio ženklas

Attached Files

Comment

Autobuso avarija Kamajuose (Rokiškio raj.)
                            Attached Files

Comment

Vakar Jonavos g. kai pravažiuoja greitoji Setra S517HD #JGJ 517, Kaunas by Rytis Z., on Flickr

Comment

Pirmasis naujo maršruto Černovcai - Vilnius reisas. Išvyksta iš Vilniaus 3 kartus per savaitę 11:55 val. VDL Bova Futura FHD-127, vežėjas Kovelio ATP

Click image for larger version

Name:	DSC_8271.JPG
Views:	185
Size:	293,8 kB
ID:	1602266
                                Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Nepatikima įmonė. Jau du kartus teko keisti planus, nes bukai vieną kartą iš Kovelio, kitą kartą iš Varšuvos nevažiavo. Ir internete radau informaciją, kad tai ne vieninteliai atvejai. Žodžiu, užsilenks greitai šitas maršrutas.

Comment

Lentvario pervažoje kažkoks MAN'as, VN - JUS 220. fotobus'as tokio neranda.

Comment

fotobus'as neranda ir šios Setros. VN - JZC 321.

Comment

Parašė Zorro Rodyti pranešimą
                                        Lentvario pervažoje kažkoks MAN'as, VN - JUS 220. fotobus'as tokio neranda.
                                        Atvaizdas
                                        Parašė Zorro Rodyti pranešimą
                                        fotobus'as neranda ir šios Setros. VN - JZC 321.
                                        Atvaizdas
                                        Fotobus'as randa autobusus jei kas nors (pavyzdžiui, vartotojas G.Z.) įkelia apie juos informaciją
                                        Redaktoriai negali suspėti patys viską pamatyti ir įtraukti

Comment

Parašė aRa Rodyti pranešimą

Fotobus'as randa autobusus jei kas nors (pavyzdžiui, vartotojas G.Z.) įkelia apie juos informaciją
                                          Redaktoriai negali suspėti patys viską pamatyti ir įtraukti
                                          Ir ką įkelti įšskyrus VN? Nei kam priklauso, nei jis iš kur, nei modelio nežinau. Tik kad MAN ar Setra.

Paskutinis taisė Zorro; 2017.12.20, 10:57.

Comment

Working...
                                          X