Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Tarpmiestinių ir užsakomų autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Vakar Jonavos g. kai pravažiuoja greitoji Setra S517HD #JGJ 517, Kaunas by Rytis Z., on Flickr
    Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Pirmasis naujo maršruto Černovcai - Vilnius reisas. Išvyksta iš Vilniaus 3 kartus per savaitę 11:55 val. VDL Bova Futura FHD-127, vežėjas Kovelio ATP

Click image for larger version

Name:	DSC_8271.JPG
Views:	195
Size:	293,8 kB
ID:	1602266
      Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Nepatikima įmonė. Jau du kartus teko keisti planus, nes bukai vieną kartą iš Kovelio, kitą kartą iš Varšuvos nevažiavo. Ir internete radau informaciją, kad tai ne vieninteliai atvejai. Žodžiu, užsilenks greitai šitas maršrutas.

Comment

Lentvario pervažoje kažkoks MAN'as, VN - JUS 220. fotobus'as tokio neranda.

Comment

fotobus'as neranda ir šios Setros. VN - JZC 321.

Comment

Parašė Zorro Rodyti pranešimą
              Lentvario pervažoje kažkoks MAN'as, VN - JUS 220. fotobus'as tokio neranda.
              Atvaizdas
              Parašė Zorro Rodyti pranešimą
              fotobus'as neranda ir šios Setros. VN - JZC 321.
              Atvaizdas
              Fotobus'as randa autobusus jei kas nors (pavyzdžiui, vartotojas G.Z.) įkelia apie juos informaciją
              Redaktoriai negali suspėti patys viską pamatyti ir įtraukti

Comment

Parašė aRa Rodyti pranešimą

Fotobus'as randa autobusus jei kas nors (pavyzdžiui, vartotojas G.Z.) įkelia apie juos informaciją
                Redaktoriai negali suspėti patys viską pamatyti ir įtraukti
                Ir ką įkelti įšskyrus VN? Nei kam priklauso, nei jis iš kur, nei modelio nežinau. Tik kad MAN ar Setra.

Paskutinis taisė Zorro; 2017.12.20, 10:57.

Comment

Galima nuorodą į foto pridėti. VN pilnai užtenka.
                  Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Ollex'o Volvo 9700 vienos Lentvario įmonės teritorijoje. Matyt po avarijos.

Comment

Smiltynė

GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Maršrute Vilnius - Kaunas, šalia "Transrevio" krūvos baltų ir vieno raudono Volkswagen Crafter, dar gruodžio mėnesį pasirodė ir naujiena – Kutsenits (arba K-Bus, taip pat ant Volkswagen važiuoklės):

Comment

Po N metų pertraukos, kiek padoresnis autobusas Šilutės AP. Setra S415HD, šiandien Vilnius-Šilutė.

Pernai metų pabaigoje atvykęs Vlasavos Carrus 9700H NG.

Baltėja autobusai Kautroje. Perdažytas vienas pirmųjų Temsa Safari.
                          Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Visus su 100 mečių. Šiandien "Kautroje". Pirmas iš 5 Scania autobusas. Atsiprašau už nuotraukų kokybę, tiesiog autobusas buvo "uždarytas", bus lauke, bus nuotraukos gražesnės.

Paskutinis taisė AutoLiet; 2018.02.17, 10:24.

Comment

"Kautra" vasario 16 d.

Comment

Keletas naujesnių autobusų tarpmiestiniuose pervežimuose.
                                Vienas iš dviejų Tauragės AP naujų Anadolu Isuzu Visigo

Klaipėdos AP, Mercedes-Benz O350-17RHD-II Tourismo L

Retai į maršrutus išvažiuojantis Meteoritturo Isuzu Turquoise
                                Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Naujas ekskursinis.
                                  TS Liner, Vilnius by Rytis Z., on Flickr

TS Liner, Vilnius by Rytis Z., on Flickr
                                  Paskutinis taisė rytis001; 2018.03.12, 23:14.

Comment

Vilneda nusipirko naujo dizaino MAN R07 Lion's Coach RHC424.

Šaltinis: https://www.facebook.com/Vilneda/pho...type=3&theater

Comment

"Kautra" vakar. Dirbs Skandinavijoje - užsakomieji reisai.

Comment

Lietuvos nacionalinė filharmonija
                                        MAN Lion's Coach

Comment

2018 m. Balandžio 21 d.

Naujasis maršrutinis taksi Palangos autobusų stotyje. Maršrutas: Klaipėda - Palanga:
                                          Click image for larger version  Name:	20180421_173002.jpg Views:	1 Size:	202,5 kB ID:	1636648

Click image for larger version

Name:	20180421_172924.jpg
Views:	355
Size:	335,2 kB
ID:	1636650Click image for larger version

Name:	20180421_173020.jpg
Views:	396
Size:	219,4 kB
ID:	1636651
                                          Paskutinis taisė skaigis; 2018.04.22, 14:06.

Comment

Working...
                                          X