Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Tarpmiestinių ir užsakomų autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Pora netelefoninių nuotraukų iš Jūros šventės. Pakomentuosiu šiek tiek daugiau nei vienu žodžiu.

Naujasis šventinis klaipėdietiškas autobusas. Fotografuota penktadienį, po šventinės Jūros šventės eisenos. Per paradą jį tempė virvės traukimo klubas Švyturys. Šiandien šis autobusas vežioja visus norinčius šventės dalyvius nemokamomis ekskursijomis į uosto kompanijas

Ir senasis autobusas. Šventinėje eisenoje nedalyvavo, šiandien taip pat vežioja į nemokamą ekskursiją Lietuvos aukštojoje jūreivystės mokykloje

Comment

Meteoritturas įsigijo naują Mercedes-Benz Sprinter. Šiandien Vilniuje, Vilnius-Visaginas, trys keleiviai liko laukti kito autobuso, nes netilpo.
      Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Lietuvos jūrų muziejaus autobusas.

Paskutinis taisė Tycka03; 2015.08.13, 23:25.

Comment

,,Mare travel" autobusas Smiltynė-Nida.

Paskutinis taisė Tycka03; 2015.08.13, 23:27.

Comment

WsW ir Valtransa Neoplan N516SHD Starliner, Vilniuje

Comment

Nuo šiandienos uždarius Kauno autobvusų stotį autobusai persikėlė šalia PC. Akropolis , keletas mano darytų nuotraukų.

Atvykimo aikštelė , šalia siuntų pastatas.

Persikeliu i Tarptautiniu autobusų aikštelę

Paskutinis taisė Gintaras663; 2015.08.01, 18:31.

Comment

Toliau

Pasukis iš Vytautor pr. į Karo Ligoninės g padaryta stotelė .

Ir Senoji stotis , kolkas nepaliesta.

Comment

Užsakyti "Biržų autobusų parko" autobusai stovintis "Bututautų dvare"

K Setra vauruotojo kabina
                  Paskutinis taisė Tycka03; 2016.02.06, 15:25.

Comment

Parašė Tycka03 Rodyti pranešimą
                    Užsakyti autobusai stovintis "Bututautų Dvare"

Atvaizdas

Atvaizdas

K Setra vairuotojo kabina
                    Atvaizdas
                    Čia kas vyko?
                    Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

AutoTRIP'o Setra S315 HDH 3

Csopak , Vengrija

Abrikosai mus išgelbės. ~

Comment

Kažkieno MB O550 Integro Vilniuje, Ukmergės g. Galimai - Šalčininkų AP, nes valstybinis numeris skiriasi tik 1 skaičiumu nuo jų turimo Integro, o ir TA praeita Šalčininkuose.

Beje, VRAP įsigijo 1 ar 2 naujus MB Sprinter / Altas mikroautobusus.
                        Paskutinis taisė Mettal; 2015.08.03, 19:13.
                        Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                          Kažkieno MB O550 Integro Vilniuje, Ukmergės g. Galimai - Šalčininkų AP, nes valstybinis numeris skiriasi tik 1 skaičiumu nuo jų turimo Integro, o ir TA praeita Šalčininkuose.

Atvaizdas
                          Vis gi tai ir yra Šalčininkų AP autobusas. Šiandien vėl stovi Parko g. autobusų žiede.
                          Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Taigi, šiandien startavo Kautra+, reklaminį tekstuką kuo tai yra didžiulis gėris galite pasiskaityti www.kautra.lt, o realiai tai maždaug 10 proc. didesnė kaina lyginant su Kautra ne +, garantuotas kondicionierius (šiom dienom tikrai aktualu), wifi (na nevisuose Kautros autobusuose jis idealiai veikdavo) ir beabejo naujas autobusas - nors Kautra akcentuoja kad ypač didelis komfortas - vietų skaičiuos standartinis, bet Setros sėdynės tikrai patogios. Ta jų multimedija - pigus kičas lyginant su Lux/Simple express. Vienas autobusas dirba Kaunas-Vilnius, Vilnius-Druskininkai maršrutuose, bene trys Kaunas-pajūrio kryptis ir vienas Druskininkai-Palanga. Matyti neteko, bet į pajūrį greičiausiai triašės Setros važinės, visgi dabar pats pikas.

Šiandien Kaunas-Vilnius

Vilniaus Kautros filialo gavo apynaujį Temsa Opalin. Vilnius-Anykščiai.

Iš Druskininkų taip pat atvaryti keli MAN autobusai veža specialiais maršrutais. Įdomu, ar Druskininkams jie per dideli ar čia tik vasarą nuspręsta kad nėra reikiamų srautų.

Comment

Šiandien į Vilnių važiavo ir triašė Kautra+ Setra.

Stotyje. Kautra+ grįžusi iš Druskininkų, gale TOKS'o Talinas-Varšuva.

Comment

Setra S516HD/2 į Druskininkus.

Comment

Elektrėnų aikštelėje stovintis Vilniaus autobusas.

Paskutinis taisė digital; 2025.07.01, 21:30.

Comment

Rokiškio AP naujas pirkinys - Mercedes-Benz O404-10RHD

Comment

Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
                                      Čia kas vyko?
                                      Šie autobusai vežė į ekskursija po Biržus renginio "Istorinių automobilių parodos "Nesenstanti Klasika"dalyvius.

Comment

Laikinoji Kauno autobusų stotis.

Paskutinis taisė digital; 2025.07.01, 21:34. Priežastis: atkurtos nuotraukos

Comment

Gerais reportažas.

Comment

Working...
                                          X