Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Tarpmiestinių ir užsakomų autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

/\ Volvo 9700 Ollexas nusipirko net dešimt, tad rimtai ruošiasi vasaros sezonui. Dar vienas iš Ollexo naujokų.

Meteoritturo Iveco

Seknijos Mercedes-Benz

Kelmės AP Van Hool

Ne naujiena, bet pakeitęs spalvas Tauragės AP margutis.

Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
      /\ Volvo 9700 Ollexas nusipirko net dešimt, tad rimtai ruošiasi vasaros sezonui. Dar vienas iš Ollexo naujokų.
      Atvaizdas

Meteoritturo Iveco
      Atvaizdas

Seknijos Mercedes-Benz
      Atvaizdas

Kelmės AP Van Hool
      Atvaizdas

Atvaizdas

Ne naujiena, bet pakeitęs spalvas Tauragės AP margutis.
      Atvaizdas

Atvaizdas
      Visos 10 Ollex volvu keliaus i skandinavija uzsakomaisiais reisais. Scanias siemet pirko dvi, viena jau atvaziavo ir dar viena atkeliauju viso bus 3 su praitais metais nupirkta. Tourino tokiu kaip sis nupirkta 2 ar 3 vnt bijau apsimeluot.. kadangi isauges poreikis mazesniu autobusu mazoms grupems o ju ollex ir taip nelabai turejo neskaitant otokar navigo ir vieno tourino praitais metais isigyto.

Comment

Rocketbus'o Oro uosto ekspresas.

Comment

Dar vienas "Ollex" nelabai naujas autobusas, bet su nauju valstybiniu Nr. Irizar PB 14-3,7 ketvirtadienį Vilniuje, Dariaus ir Girėno g.:

Comment

Viena iš dviejų Kautros naujųjų Setra S431DT, šiandien užsakomajame maršrute Vilniuje.

Comment

Zarasų AP OTOKAR kaip mikriukas atrodo

Comment

Naują Setra S431DT įsigijo ir "Vilneda". Be abejo, valstybinis Nr. skaičiai atitinka autobuso modelį Antradienio vakarą vežiojo turistus po Vilniaus senamiestį:

Comment

Klaipėdos AP dabar išbando Irisbus Magelys. Šį autobusą po keletos savaičių bus galima pamatyti ir Transbaltica parodoje.

Vienas iš Login dalyvius vežiojusių Ollex mikroautobusų.

Na, kokio tik transporto Lietuvoje nėra...

Paskutinis taisė Raikkonen; 2016.05.07, 22:35.

Comment

Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
                    Klaipėdos AP dabar išbando Irisbus Magelys. Šį autobusą po keletos savaičių bus galima pamatyti ir Transbaltica parodoje.
                    Atvaizdas

Atvaizdas

Vienas iš Login dalyvius vežiojusių Ollex mikroautobusų.
                    Atvaizdas

Na, kokio tik transporto Lietuvoje nėra...
                    Atvaizdas

Atvaizdas
                    Fotografavau ta Sunkvežimi Šiluvoje vasara pamiršau ikelt
                    Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Pora fotografijų darytų šiandien:
                      Į Druskininkų Kautros filiala perduotas #248

Ir vis dar veikiantis (arba nuo vasaros toje pačioje vietoje stovintis) Jūrų Muziejaus autobusas:

Ir autobusas kuriuo keliavome. Tarp kitko labai patogus

Comment

LK autobusai Klaipėdoje

GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

MareTravel vienas naujesnių pirkinių Neoplan Skyliner - vakar Rygoje.
                          [/url]

Comment

Vakar Anykšiuose:
                            Neoplan n1122/3c skyliner
                            irizar ir du neoplan

Vibus neoplan

setra ir man

Ir dar keli Ukmergėje nežinomų vežėjų autobusai

Comment

Vienas naujesnių "Kautros" Alto mikriukas 2016-05-26 Kaune Laikinojoje AS

Comment

Keli kadrai is vakar vykusios Ukmerges miesto sventes:
                                Pasvalio carrus classic

ir nezinomo vezejo iveco daily

Comment

Ale zuikiai netik, kad be bilieto važiuoja, bet ir šašlykus kepti pradeda bagažo skyriuje
                                  o "šiap" stipriai kliuvo jam... Bet dar manau galima suremontuoti
                                  "Minituro" neperseniausiai sedegusi Setra S328 DT šiandien Kauno AP teritorijoje

Paskutinis taisė rytis001; 2016.05.30, 21:02. Priežastis: padejau tarpa tarp S328 ir DT nes "smailas" gaunasi

Comment

Kažkieno tarnybinis Kaišiadoryse. Gal kas pasakytų autobuso modelį?

Comment

Manau Lauber
                                      Šiap įdomus aparatas. Matomai iš PostBus, Šveicarijos. Važiuoklė gali buti MAN 11.***

Comment

Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimą
                                        Kažkieno tarnybinis Kaišiadoryse. Gal kas pasakytų autobuso modelį?
                                        Atvaizdas
                                        Jei tikėti fotobusu, tai Lauber (jo brolis http://fotobus.msk.ru/vehicle/476616/, važiuoklė irgi tokia pat), 1995 metų.

Comment

„Kautros“ autobusų parkas pasipildė naujais autobusais
                                          http://ebus.lt/kautros-autobusu-park...is-autobusais/

Comment

Working...
                                          X