kelios nuotraukos iš Kauno autobusų stoties, pirmiausia Druskininkų AP Karosa B732.1662, man kaip keleiviui tai vienas iš blogiausių Druskininkų AP autobusų, žiemą šalta, kojoms vietos yra mažai kai kuriuose mikroautobusuose yra daugiau vietos ir taip toliau, labai laukiau kada šį autobusą pakeis patogesniu
Panašu, kad maršrutams į Šiaulius Kautra prirašė šią Setrą, vietoj senoko Neoplan (http://fotobus.msk.ru/vehicle/211713/#n223969). Tad, jei važiuosite į Kauną (04:00 arba 07:55) arba Šiaulius (16:00 arba 16:45), teks ir jums išbandyti
Dar vienas Klaipėdos AP autobusas pasipuošė žuvėdromis.
O as turiu del ko paburbeti ant Kautros. Siandien teko vaziuot Crafteriu i Vilniu, tai keleiviu buvo tiek daug, kad net netilpo. Vienas sutiko stoveti, cia taip legalu? Be to, neveike viduje kondicionierius, kol neapsikentes is galutines sedynes nuejau pasakyt vairuotojui, tai tas tik po mano pastabos ijunge ventiliacija. Tas pats vairuotojas irgi patikimumo nekele, pagal isvaizda tik gaves teises, sankabos atleist nemoka, su uztrauktu rankiniu vaziuot bande, o galu gale nors ir sedejau paciam gale girdejau kaip vienam keleiviui gyresi, kaip jis policijos caddziu isvenge...
O tuo tarpi Transevis maciau nauja Crafteri irgi nusipirko, kazkas cia minejo, kad uzsileks, bet nepanasu
Uždrausti visai reikia tokiu maršrutu žmones kankinti visokiais Crafteriais, su sunkvežimiu turbūt ne ką prastesnis komfortas būtų. Purtosi nuo kiekvienos duobės.
Del patogumo, tai bent man dvimetriniui, ten sakyciau dar viskas ten normaliai, bet tokie bajeriai, kaip neveikiantis kondicionierius ir jokio papildomo vedinimo, tikrai "Kautrai" ivaizdzio negerina..
Comment