Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Tarpmiestinių ir užsakomų autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Vakaris Rodyti pranešimą
    Šitą esu matęs Kaune tarpmiestiniame maršrute. Tur būt keleiviams džiaugsmo ne daug kratantis 200km ant plastikinių kėdžių...
    Plastikinės kėdės Setroje iš Vokietijos? Sunku patikėti. Norėtųsi pamatyti foto.
    O jos dažymo schema labai graži.

Comment

Ukmergės g.

Comment

Parašė Briedis Rodyti pranešimą
        Plastikinės kėdės Setroje iš Vokietijos? Sunku patikėti. Norėtųsi pamatyti foto.
        O jos dažymo schema labai graži.
        Na gal ir persistengiau su žodžiu "plastikinėmis", bet kėdės, kiek mačiau, buvo kaip miesto tipo autobuso, "minkštomis" nepavadinsi.

Comment

Kaip be būtų tikrai ne tokiam autobusui važinėti atstumais, kaip Zarasai-Kaunas. Asmeniškai aš nesu jo matęs jokiame Zarasų AP tarpmiestiniame maršrute, galbūt tai buvo tik pabandymai.
          Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

aš taip pat esu jį matęs du skirtingus kartus Kaune, pirmą kartą mačiau prie kalniečių poliklinikos galvojau kad Jonavos AP, vėliau po savaitės pamačiau Kauno AS jį vėl.
            Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
            Kaip be būtų tikrai ne tokiam autobusui važinėti atstumais, kaip Zarasai-Kaunas. Asmeniškai aš nesu jo matęs jokiame Zarasų AP tarpmiestiniame maršrute, galbūt tai buvo tik pabandymai.

Comment

Tai kad Zarasai jau virš metų ir MB Vario leidžia kartais į Kauną ir Vilnių. Šiaip tai esu matęs tą Setra Turmante.

Comment

Kryžkalnyje.

Comment

Dvi nuotraukos iš Kautros ir TOKS 5-os kartos Setrų "pristatymėlio"

Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Klaipėda, Teatro aikštė.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                      Dvi nuotraukos iš Kautros ir TOKS 5-os kartos Setrų "pristatymėlio"

Atvaizdas

Atvaizdas
                      O čia tos Setros Vilniaus autobusų stotyje.

Comment

Priešpiet Klaipėdos senamiestyje.

Comment

Klaipėdos Valtransos Neoplan N516SHD Starliner.

Comment

Kruizinių laivų terminale.

Comment

Keletas kadrų iš Trakų

Marijampolės AP ekspresas be sustojimų grįžta iš Vilniaus į Marijampolę

Busoto Temsos, didžioji dalis jų į Vilnių važiuoja po du kartus per dieną

Naujausia jų Temsa, joje veikia kondicionierius

Senesnis variantas

Denolf & Depla

Kauno Kautros Kaunas-Vilnius per Šakius, Marijampolę

Prienų Kautros Prienai-Vilnius

Alytaus Kautros Vilnius-Alytus

Vilniaus Kautros Vilkaviškis-Vilnius, iki Trakų važiavo trys žmonės, dar trys įlipo Trakuose. Temsa midibusas kiek pastebėjau važinėja dabar tik savaitgaliais.

Na ir dar vienas Marijampolės Irisbus, šįkart ne ekspresas.

Comment

Gal ką nors iš klaipėdiečių sudomins vienos Partybus'ų įmonės aikštelė - https://goo.gl/maps/C5Y8e

Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Mane ta Volga domina, jei kas domėsis, gal pasidomėtumėt jos šeimininku?

Comment

Užmačiau neseniai diskusija fotobuse apie Kautros 174. Tai va jis neparduotas. 06.30 foto:
                                    Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Jis dabar prirašytas prie Kaunas-Mažeikiai maršrutų, anskčiau ten važinėjusi 170 dabar po Kauno Kautros maršrutus važinėjasi.

Comment

Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
                                        Jis dabar prirašytas prie Kaunas-Mažeikiai maršrutų, anskčiau ten važinėjusi 170 dabar po Kauno Kautros maršrutus važinėjasi.
                                        Kad Mačiau Kaunas-Mažeikiai dabar 175
                                        Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Irisbus Arway 48, Trakai
                                          Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Working...
                                          X