Ei, fotogalerija čia, o ne "kur dės autobusų krūvą"!
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Kitoj temoj klausimas būtų ne į tema.. Na bet geriau laidojam VT temas, kurios ir taip vos gyvuoja.Parašė Mettal Rodyti pranešimąEi, fotogalerija čia, o ne "kur dės autobusų krūvą"!
Comment
-
Įverčiuose vienas žmogus klausė, ar turiu Ikarusų. Ne, deja. Bet turiu Karosą, 2013 metai.
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
-
Nes reikia.Parašė Arelis Rodyti pranešimąNelabai supratau, kodėl vairuotojo veidas užtušuotas?
Pas mane visos foto kur matosi Vairuotojas bus su "plėmais"Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Vairuotojas yra viešoje vietoje, taigi jo veido nuotraukose nebūtina užtušuot, nebent bijai kraujo keršto už jo negražų veidą nuotraukojParašė rytis001 Rodyti pranešimąNes reikia.
Pas mane visos foto kur matosi Vairuotojas bus su "plėmais"
Comment
-
Čia kažkada tokie siautėjo (kam reikia tas žinos apie kurios kalbu) ir rašė per žinutes man ir kitiems, kad nefotkintume vairuotojų, nes "durneliai" (atsiprašant) į teismą ruošiasi paduot. Iki balandžio 1-osios dar palaukt.Parašė Elis Rodyti pranešimąVairuotojas yra viešoje vietoje, taigi jo veido nuotraukose nebūtina užtušuot, nebent bijai kraujo keršto už jo negražų veidą nuotraukoj
Comment
-
Nerodysim pirštais ką buvo padavę į Teismą. Iš G raidės vardas prasidedaParašė Arelis Rodyti pranešimąČia kažkada tokie siautėjo (kam reikia tas žinos apie kurios kalbu) ir rašė per žinutes man ir kitiems, kad nefotkintume vairuotojų, nes "durneliai" (atsiprašant) į teismą ruošiasi paduot. Iki balandžio 1-osios dar palaukt.
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
Comment

Comment