Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

2012–08–04 d. 17:06 val., St. Naujaneriai Retas svečias 146 maršrute poilsio dienomis vasaros metu
    Setra S215RL Valentinos Perepečo IĮ

2012–08–04 d. Mercedes-Benz Castrosúa CS40 542 36 St. Naujaneriai ir Setra S215RL Valentinos Perepečo IĮ

Dažniausiai 146 maršrutu dirba šis mikroautobusas darbo dienomis nuo pietų ir savaitgaliais
    Mercedes-Benz Sprinter 412D

O darbo dienomis ryte dirba sidabrinis Mercedes Benz mikroautobusas (19 vietų) jį Žalgirio St., galima pagauti apie 6:20 val., ryte. Gale ant jo parašyta mikroautobusų nuoma ir telefono numeris.
    Panašus į rytinį dirbantį mikroautobusą
    Iš kitos pusės
    Panašiausias į rytinį mikroautobusą.

O poilsio dienomis 146 maršrutu vasaros metu dirbdavo šis autobusas MAN SL202, paskutinį kartą 146 maršruto dirbo pernai rugpjūtį. Šiemet jau nemačiau, kad jis dirbtų 146 maršrute.

Apie 2007-2009 m., 146 (92) maršrute dirbo šis gražuolis Setra S215R poilsio dienomis vasaros metu.

2012–08–04 d. Mercedes-Benz O405G 474 36 St. Naujaneriai

Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Tinkamesnės temos neradau.Jei čia netinka,tegul moderatoriai perkelia.
      Gal kas turi nuotraukų
      1.Man EM192 642
      2.MB O305 versijos autobusus Vilniuje
      3.Volvo-Repstad ir Scania's
      Butu įdomų dar sužinoti kokie dar modeliai apart Įkarusų.

Comment

Fotobuse tikrai nemažai foto yra visų tavo minėtų modelių autobusų: http://fotobus.msk.ru/show.php?did=1072&s=1
        Dar dėl 642 galiu pasiūlyti savo fotogaleriją: http://ltautobusai.mylivepage.com/tags/642
        Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

2012.08.06 - 87 maršrutas.

Paskutinis taisė digital; 2025.04.29, 19:03. Priežastis: atkurta foto

Comment

Parašė Pilaitis
            Mettal,tada geriausiai kad kažkas įkeltų tas nuotraukas.Ne nuorodas,o pačias nuotraukas.
            Prašom - 642 nuotraukos. Pirmosios 4 foto darytos telefonu, bet kadangi autobuso jau nebėra, gal ne taip baisu bus?

Comment

Pirmadienį Kaimelio žiede.
              Mercedes benz 0530 Citaro #152.
              Daugiau mano nuotraukų >>
              Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Mettal,ačiu.Iš nuotraukų nekokibišką tik 3,o taip viskas gerai.Beje,ar aš klystu,ar tikrai buvo dar kitas toks autobusas?Garažinis atrodo 0x5.
                Paskutinis taisė Pilaitis; 2012.08.08, 11:05. Priežastis: Ne X,o x.

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
                  Mettal,ačiu.Iš nuotraukų nekokibišką tik 3,o taip viskas gerai.Beje,ar aš klystu,ar tikrai buvo dar kitas toks autobusas?Garažinis atrodo 0x5.
                  3-a nekokybiška dėl to, kad vakare fotografuota .
                  Buvo dar 095, panašus, bet ne visai toks pats. Daugiau info galima rasti Fotobuse.

Comment

Kuo jie skiresi?

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
                      Kuo jie skiresi?
                      Pas kažkurį, jei neklystu, buvo mažiau sėdimų vietų ir pas 095 durų stiklas buvo iki pat grindų

Comment

642 Žvėryno žiede 2006 metų kovą su "Dvarčionių keramika" reklama

Ir minėtas 095 prie Pašilaičių žiedo 2008 metų rugsėjį

Comment

095: http://fotobus.msk.ru/photo/64233/
                          642: http://fotobus.msk.ru/photo/90020/

Skiriasi langų linija, salono komponavimu. 095 yra žemagrindis, o 642 - ne (prie abiejų durų yra po laiptelį). Dėl sėdynių - abudu turėjo 14 sėdynių, nors originaliai jų buvo apie 20. Taip buvo daroma tam, kad juos galėtų vairuoti vairuotojai su D1 kategorija.

Comment

Keletas mano nuotraukų:
                            Volvo 7700A #703. Žaliasis tiltas.

861:

875:

Ir pabaigai šviežiena Vilniaus gatvese. Naujas Centvalio pirkinys:
                            Paskutinis taisė digital; 2025.04.29, 19:08. Priežastis: atkurtos nuotraukos

Comment

Parašė rvr Rodyti pranešimą
                              Ir pabaigai šviežiena Vilniaus gatvese. Naujas Centvalio pirkinys:
                              Atvaizdas
                              Pataisysiu: šis autobusas yra perdažytas po "Rehau" langų reklamos. Kažkur savaitės pradžioje dar buvo su reklama ir stovėjo Stotyje be trafaretų.
                              Va kaip jis atrodė anksčiau: http://fotobus.msk.ru/vehicle/74682/#n81410

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                Pataisysiu: šis autobusas yra perdažytas po "Rehau" langų reklamos. Kažkur savaitės pradžioje dar buvo su reklama ir stovėjo Stotyje be trafaretų.
                                Va kaip jis atrodė anksčiau: http://fotobus.msk.ru/vehicle/74682/#n81410
                                Ar tikrai? Panašiau jog vėl vyksta "žaidimas" su valstybiniais numeriais. Jau vien atkreipus dėmesį į galinius žibintus, galima pastebėti keletą neatitikimų, net nekalbant apie kitas dalis.

Comment

Parašė sleader Rodyti pranešimą
                                  Ar tikrai? Panašiau jog vėl vyksta "žaidimas" su valstybiniais numeriais. Jau vien atkreipus dėmesį į galinius žibintus, galima pastebėti keletą neatitikimų, net nekalbant apie kitas dalis.
                                  Specialiai pasitikrinau fotobuse. Apie naująjį duomenų nerasta. Pagal autobuso valstybinį numerį fotobuse pamačiau, jog senasis MB su rehau reklama - važiuojantis. Jei jau šį numerį uždėjo ant kito autobuso, tai atitinkamai turėjo pakeisti to autobuso būseną į "nevažiuojantis"

Comment

Yra akivaizdu, kad čia kitas autobusas. Šis turi seno vežėjo numerį - 8167, priklausė Friedrich Jasper gmbh (Hanoverio privatininkas, dirbantis po VHH vėliava). O CFT596 yra iš Neumünster miesto ir turėjo garažo nr. 9015, kas puikiai matosi senesnėse nuotraukose (žr. ssnaiperis pateiktą nuorodą).

Comment

Vasaros sezono metu 12 yra vienas iš 2 maršrutų, kuriais darbo dienomis važiuoja trumpi autobusai, o poilsio - ilgi.

Kitas toks maršrutas yra 63.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                                        Vasaros sezono metu 12 yra vienas iš 2 maršrutų, kuriais darbo dienomis važiuoja trumpi autobusai, o poilsio - ilgi.
                                        Atvaizdas

Kitas toks maršrutas yra 63.
                                        Važiavau šiandien 521. Toks jausmas, kad jis genda. Važiuojant girdimas gan gan keistas garsas.

Comment

Keletas mano nuotraukų.

Mercedes Benz O405G, numeris 526, naujoji Vilnia, st. Žalgiris, 31 maršrutas.

Volvo 7700A, numeris 777, Stotis, Geležinkelio gatvė, 42 maršrutas.

Volvo 7700, numeris 761, Stotis, Geležinkelio gatvė, 74 maršrutas.

Volvo 7700, numeris 720, Kirtimai, Meistrų st. 1A maršrutas.

Paskutinis taisė digital; 2025.04.29, 19:11. Priežastis: atkurtos nuotraukos

Comment

Working...
                                          X