Tas 38 autobusas. 
O čia neseniai įsigytas ar kaip?

O čia neseniai įsigytas ar kaip?
 Dar labai tylūs yra Volvo B10BLE bioble (arba jų gera garso izoliacija, kuo tikrai negali pasigirti MB O405g Castrosua ir Man ng272 nr.870
 Dar labai tylūs yra Volvo B10BLE bioble (arba jų gera garso izoliacija, kuo tikrai negali pasigirti MB O405g Castrosua ir Man ng272 nr.870  ) Man jie paliko gerą įspūdį.
) Man jie paliko gerą įspūdį. senesni O405 taip pat savotišku pasižymi, na bet jau Castrosua tai labai rėkia garsiai...
 senesni O405 taip pat savotišku pasižymi, na bet jau Castrosua tai labai rėkia garsiai...

. Tikrai tylus ir "kokybiškas". Šiaip dar unikalus Karosa B732/832 garsas, nes jie nėra automatai. Visi VA autobusai išskyrus Ikarusus, Karosas B732/832 yra su automatine pavarų dėžė. Dar buvo toks vienas išskirtinis MB O305 Nr.101, kuriam įdėjo naują su pavaromis, nes dėl senojo kildavo labai daug problemų (buvęs jo vairuotojas "labai" džiaugėsi tokia mašina)
. Tikrai tylus ir "kokybiškas". Šiaip dar unikalus Karosa B732/832 garsas, nes jie nėra automatai. Visi VA autobusai išskyrus Ikarusus, Karosas B732/832 yra su automatine pavarų dėžė. Dar buvo toks vienas išskirtinis MB O305 Nr.101, kuriam įdėjo naują su pavaromis, nes dėl senojo kildavo labai daug problemų (buvęs jo vairuotojas "labai" džiaugėsi tokia mašina)

Gal jis irgi su užsienietiškais numeriais, kaip Tedom.
 Gal jis irgi su užsienietiškais numeriais, kaip Tedom.  

. Duomenys apie autobusą:
. Duomenys apie autobusą:

Comment