Galbūt kas nors turite naujesnių 051 vidaus arba variklio nuotraukų?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Prie skirtingo apšvietimo fotografuota, su skirtingais nustatymais. Maniškė ne tokia sodri.Parašė Ignalina Rodyti pranešimąIš dviejų nuotraukų, gan skirtingas vaizdas. Ar realiai atspalvis toks, kaip ir kitų Volvų? Nes tos pasirodė neryškiai nudažytos man..
798 (nuotraukos Fotobuse >>), nes buvo daužta ir jai įdėjo naują švieslentę.Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąTiesą pasakius teko matyti vieną VOLVO su be galo ryškia švieslente, net pagalvojau, jog ten ne VOLVO, švietė žaliai, bet ryškumas netoli naujųjų Soliarių.
- 1 patinka
Comment
-
Man labiau Kalėdas primenaParašė rmss Rodyti pranešimąKažkokia belarusiška švieslentės ir autobuso spalvų kombinacija.
Comment
-
Tiesiog galima būtų iš vidaus išvalyti stiklą ir manau ji atrodytų kaip nauja, bet kaip žinome VVT nusispjauti ant keleivių...Parašė rmss Rodyti pranešimąKažkokia belarusiška švieslentės ir autobuso spalvų kombinacija.
- 2 patinka
Comment
-
Vilnietiškoji Šriodingerio katė: švieslentė vienu metu ir veikai, ir neveikiaParašė Mettal Rodyti pranešimąNaujiena - MAN NG313 nr. 3040, šiandien 2G
- 5 patinka
Comment
-
Dvigubų bus 50, bet atvarys juos tik rudenį.Parašė Arnas5743 Rodyti pranešimąO naujieji Solaris autobusai bus tiktai viengubi ar bus ir su priekaba (t.y dvigubi)
- 1 patinka
Comment
-
4104, Salininkų gatvė ties Salininkų pervaža. Pirma darbo diena

454, Žirmūnų gatvė

623, Ukmergės gatvė

4103, Kauno gatvė

V7034, Gureliai, J. Švažo gatvė. To paties pavadinimo stotelėje

V7030, Gureliai, tarp J. Švažo ir Kaimynų stotelių
Paskutinis taisė ssnaiperis; 2018.07.21, 23:59.
- 6 patinka
Comment
-
Birželio mėnesį buvo taip, o dabar Solariai 10-am ir 34-am maršrutuose. Netgi savaitgaliais, kol neatvaryta daugiau Solarių, skolinamasi iš 2-ojo parko vienpamaininiams grafikams.Parašė auris88 Rodyti pranešimąBet šiaip geras VVT požiūris.. , leisti naujausius autobusus po kaimus aplink Vilnių, kai centre lavonai važiuoja, kuriems technikinę turėtų naikinti. Čia gal kokia VVT darbuotojų įtaka? ..
Comment
-
Forume yra šiokie tokie nuotraukų kokybės standartaiParašė Arnas GarYra nevisos geros nuotraukos. Nes mano fotikas senas ir kokybė žema.
Jei fotoaparatas ar telefonas silpnas, tai esant prastam apšvietimui juo geriau ir nesinaudoti.
Gal reikėtų atrinkti 2-3 geresnes nuotraukas ir jas sumažinti.
Didelėse nuotraukose tik dar labiau matosi, kad jos yra nekokybiškos.
- 3 patinka
Comment

Comment