Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Anjani Rodyti pranešimą
    Taip, normalus transportas. Žemasis Pavilnys ir Kuprioniškės turėjo apgailėtiniausią iš apgailėtinų transportą.
    Sakyčiau Vinciūniškių, Panerių, Grigiškių bei Ungurių gatvės gyventojai irgi gan prastą transportą turėjo. Tiesa, Paneriams, Grigiškėms ir Ungurių gatvei buvo tekę mikroautobusai su automatinėmis durimis.
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė Zorro Rodyti pranešimą
      Transrevio "parkas".

gera aikstele, net dangos nera. O idomu kas kiek laiko plauna VT is isores Vilniuje?

Comment

Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą

gera aikstele, net dangos nera. O idomu kas kiek laiko plauna VT is isores Vilniuje?
        Kiek turiu informacijos, turi plauti kasdien.

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą

tai kokio našumo plovykla? per kiek laiko nuplaunamas vienas autobusas?
          Jei kalba eitų apie Kauną tai su įvažiavimo nuplovimu ir išvažiavimu užtrunka apie 10 minučių kol nuplaunamas vienas autobusas.

Comment

Nemažoje dalyje Vilniaus maršrutų pastaruoju metu įvyko virsmas. Iki šiol važinėjusias transporto priemones – vienur mažesnes (mikroautobusus), kitur didesnes (standartinius autobusus) pakeitė vienodos – nauji "Transrevio" (ar teisingiau būtų sakyti bendro su latvių B-Bus konsorciumo) Isuzu Citibus midiautobusai, apipavidalinti "in new Vilnius style"
            Dėl kokybės iš anksto atsiprašau, bet kai kur norėjosi informatyvumo, o kai kur ir "meno" Pradedu nuo Vilniaus pietų, vakarų ir rytų. Šiaurė bus kitame pranešime.

13 maršrutas – iki šiol dirbo "Transporto centro" (buvę to paties "Transrevio") mikroautobusai ir didelis VVT autobusas (pikiniu grafiku):

61 maršrutas – iki šiol dirbo "Transporto centro" mikroautobusai:

51 maršrutas – iki šiol dirbo dideji VVT autobusai:

14 maršrutas – iki šiol dirbo dideji VVT autobusai:

Comment

"Šiauriniai" maršrutai.

65 maršrutas – iki šiol dirbo (dažniausiai) po vieną VVT mikroautobusą ir didįjį autobusą:

Taip, čia tikrai du 65 Naujanerių žiede. Beje, 65 maršruto "nuliniai" reisai iš parko ir atgal į jį dabar (teoriškai) trunka be kelių minučių valandą...

26 ir 57 maršrutai – iki šiol dirbo VVT mikroautobusai:

26 + 57:

57 + 2 x 26:

Ir 26 maršruto naujovė – vėl važiuojantis viešasis transportas iki "Didžiųjų Gulbinų" stotelės:

Keleivių (moksleivių) buvo. Tačiau visiems jiems toliau iki tikrosios Didžiųjų Gulbinų gyvenvietės dar apie kilometrą teko kulniuoti pėsčiomis...

Ir pabaigai – neužfiksuotas virsmas, bet didysis VVT autobusas 1 maršrute vieną iš paskutiniųjų darbo dienų:

Comment

Kiek šitų Isuzu Citibus yra balti, 4 ar 5 ir kaip čia įvyko, kad jau žinant naują dažymo schemą atvažiavo toks kieks baltų?
                Aviate, navigate, communicate

Comment

Na, žinomi tik 2, 7002 ir 7006.

Comment

981, Perkūnkiemio gatvė.
                    Apytiksliai 15 metų Perkūnkiemio gyventojai laukė viešojo transporto šiame mikrorajone. Autobusų užpildymas parodo, jog pratęsimas pasiteisino su kaupu
                    Paskutinis taisė ssnaiperis; 2017.11.29, 17:11.

Comment

Lapkričio 14-16 dienomis dėl Antavilių žiedo "remonto" 17-o maršruto autobusai apsisukinėjo sankryžoje prie Miškonių gyvenvietės.
                      Nuotraukoje - 781 besiruošiantis apsisukimui sankryžoje prie Miškonių gyvenvietės paskutinę Antavilių žiedo remonto dieną (lapkričio 16 dieną).

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą

Akivaizdu, kad plauna nekasdien. Jei ankstyvą autobusas tirštai purvinas, reiškia, kad niekas jo neplovė po darbų. Pastebėjau, kad tie raudonieji dažnai iki pusės būna nešvarūs. Ar jie iš tiesų neturi normalios aikštelės?

Comment

Parašė Zorro Rodyti pranešimą
                          Transrevio "parkas".

Grigiškių troleibusas.

O čia rimtai pas juos tokia aikštelė?

Comment

Parašė Knope Rodyti pranešimą

O čia rimtai pas juos tokia aikštelė?
                            Ten Žemieji Paneriai,Vaduvos stotelė. Nuotraukoje pertraukiamais grafikais dirbę Isuzu atstovos metu

Comment

Parašė Knope Rodyti pranešimą

Akivaizdu, kad plauna nekasdien. Jei ankstyvą autobusas tirštai purvinas, reiškia, kad niekas jo neplovė po darbų. Pastebėjau, kad tie raudonieji dažnai iki pusės būna nešvarūs. Ar jie iš tiesų neturi normalios aikštelės?
                              Priklausomai nuo temperatūros būna plaunami autobusai. Konkrečiau apie visą plovimą gali pakomentuoti kolega Mettal

Comment

Keli VVT ir Transrevio autobusai..
                                MAN A21 Lion's City № 940.

Mercedes-Benz O405 № 622.

MAN A21 Lion's City № 945.

Mercedes-Benz O405ND № 502.

Ir 2 Transrevio Isuzu Citibus № V7037 ir V7048.

Comment

Fotoreportažas apie nuo šio pirmadienio bandomą Scania Citywide LF CNG autobusą, jau važinėjusį Kaune, Šiauliuose ir Klaipėdoje.

Išorė:

Pirmosios durys atsidaro į vidų, antrosios ir trečiosios – į išorę.

Vidus:

Švieslentė – stotelių nerodė, o pranešamos jos buvo gan tyliai (net ir padidinus sistemos garsą iki maksimumo):

Talpa ir keli lipdukai (kokį kurą pilti per angą antroje nuotraukoje, taip ir nesupratau ):

Planuojama, kad Vilniuje važinės daugmaž mėnėsį. Kiek pavažiavau, paliko gan neblogą įspūdį

Comment

Atrodo irgi neblogai. Dizainas tikrai geresnis už soliarių.

Comment

Parašė aRa Rodyti pranešimą

Talpa ir keli lipdukai (kokį kurą pilti per angą antroje nuotraukoje, taip ir nesupratau )
                                      Autobusas varomas suslėgtomis gamtinėmis dujomis. Net nežinau, ar žodis pilti čia tinkamas, nes dujos nėra suskystintos. Teisingiau būtų sakyti pildyti.
                                      O scania manęs jau senai nežavi. Dizainas nėra eksploatacinis rodiklis.

Comment

Scania Citywide LF CNG 604, Vilnius
                                        Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Parašė Virtęs pelenais Rodyti pranešimą

Autobusas varomas suslėgtomis gamtinėmis dujomis. Net nežinau, ar žodis pilti čia tinkamas, nes dujos nėra suskystintos. Teisingiau būtų sakyti pildyti.
                                          O scania manęs jau senai nežavi. Dizainas nėra eksploatacinis rodiklis.
                                          Jeigu ne paslaptis, kas pagal eksploatacines savybes žavi?

Comment

Working...
                                          X