Nu nežinau ir alga ir grafikas tinka nors ir iš ,,Kautros" tiek kad man pasisekė ,,Volvo" dyzeli gaut,o ne ,,mikroba" .
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Dar reikės iki Spalio pradžios palaukti..Parašė karolis1993 Rodyti pranešimąDidieji troleibuso parko integratoriai suintegravo gal dar viena troleibusa? Paskola jau moka,o priemones stovi be darbo..
Comment
-
Tau su galva viskas gerai, ar visai pasimetęs šitam pasaulį ir galvelė nebeveikia? Kiek kartų buvo sakyta, kad geriausiu atvejų išvažiuos spalį.Parašė karolis1993 Rodyti pranešimąDidieji troleibuso parko integratoriai suintegravo gal dar viena troleibusa? Paskola jau moka,o priemones stovi be darbo..Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 2 patinka
Comment
-
turbut gavai ta volvo ne uz grazias akis kaip ir grafika, o ko neemiai mikroautobuso juk jie nauji tik kilimelius reik paciam nupirktParašė ikarusas Rodyti pranešimąNu nežinau ir alga ir grafikas tinka nors ir iš ,,Kautros" tiek kad man pasisekė ,,Volvo" dyzeli gaut,o ne ,,mikroba" .
Comment
-
Gal ir gražios akys ne manes reik klaust,laisva vieta buvo ant tos volvos,beto jos ir kapryzus rodo su adblue,pvz. su musų nelabai svetimi pavažiuoja,tvarkyt netvarko, brangu,važiuosim kol visai sustos. Grafikai ne superiniai ir po 6 dirbt ir po 4 laisvos 7 ir išmėtytos,maršrutai ir ne orą vežiojam,o mikrų man užteko ,,Kautroj" po troleibuso buvo važiuot tas pats kaip su kartingu,o kiek teko čia su jais padirbet,tai po pora metų,o jau ir galima sakyt ,,lavonai" .Parašė uksas Rodyti pranešimą
turbut gavai ta volvo ne uz grazias akis kaip ir grafika, o ko neemiai mikroautobuso juk jie nauji tik kilimelius reik paciam nupirkt
Comment
-
Taip yra netiesos čia apie 10 % atlyginimų pakėlimą, pakilo apie 20 eurų tikParašė Nerijus_kns Rodyti pranešimą
- 1 patinka
Comment
-
visapusiskas darbuotoju ir keleiviu apgaudinejimas. Miglos putimas i akis.Parašė egiscrypth Rodyti pranešimą
Taip yra netiesos čia apie 10 % atlyginimų pakėlimą, pakilo apie 20 eurų tik
- 1 patinka
Comment
-
tai gal patiem isterikam jau šita tema atsibodo ?Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąAptilo 54 maršruto tema kai pradės mikrai važiuot 57G mikriukai gal naujai atgims tema
- 1 patinka
Comment
-
Galima nuvažiuot kur nors kokį kebabą suvalgyti ar draugelių aplankyt kitam rajoneParašė uksas Rodyti pranešimąSiandien veza nemokamai , bet kur sekmadieni galima nuvaziuot tik baznycia ar maxima , daugiau nieks nedirba sekmadieniais , suprasciau darbo diena, tai yra kur vaziuot reikalus sutvarkyt, o dabar savaitgalis skirtas poilsiui. o kautra ir veza siandien nemokamai ar ne ?
Vyresniems tai jo, nežinau, gal mieste kokie renginiai vyksta
Comment
-
Tai sakau su viešuoju šiandien, kai nereik prašyt vairuotojo leidimo pavažiuot "dvi stoteles" iš Vilijampolės... į Dainavą ar Šančius.Parašė 10.000 Rodyti pranešimą
remiantis šia nuostabia logika, gal išvis reiktų panaikinti viešąjį transportą savaitgaliais ?Paskutinis taisė PoDV; 2019.09.22, 15:24.
Comment
Comment