Parašė ssnaiperis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Aš mačiau tik 990 ir 994 šiam maršrute šiandienParašė Arelis Rodyti pranešimą2G mano pastebėjimu dirba 4 Neoplanai (gali būti ir daugiau). 994 jei neklystu pirma darbo diena (?).
Comment
-
Man teko matyti ir netgi važiuoti 992 šiandien 2G.Parašė Mantas95 Rodyti pranešimąAš mačiau tik 990 ir 994 šiam maršrute šiandien
Comment
-
Man taipat teko ir matyti, ir važiuoti. Autobuso viduje dar yra šiektiek trūkumų.Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąMan teko matyti ir netgi važiuoti 992 šiandien 2G.
Comment
-
Švieslentė gi dar nesuprogramuota...Parašė Arelis Rodyti pranešimąPastebėjau, kad 994 ekipažas nemoka naudotis švieslente. Ant jos buvo užrašyta: betriebsfhart .
Comment
-
O kokiais maršrutais ar bent kokioje miesto dalyje važiavo, nesakė?Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąJau antras mano draugas klausė, kas per autobusai išvažiavo su numeriais 4002 ir 4001? Gal naujai nuomojami Meteorito mercedesai?
Comment
-
Vienas draugas sakė, kad 4001 pastebėtas 5G.
Iš kito gavau informaciją, kad 4002 pastebėtas 6GPaskutinis taisė ssnaiperis; 2014.10.24, 17:20.
Comment
-
Šiandien mačiau 4001 5G maršrute, tai jis buvo labai panašus į tuos, kurių nuotraukos yra fotogalerijoje. Reiškia, ko gero, tai ir bus nuomojami Meteorito autobusai.Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąJau antras mano draugas klausė, kas per autobusai išvažiavo su numeriais 4002 ir 4001? Gal naujai nuomojami Meteorito mercedesai?Paskutinis taisė Marius555; 2014.10.25, 17:24.
Comment
-
O numeriai 4001/4002? Čia tokie duoti parko , ar iš seno tokie uždėti ?Parašė Marius555 Rodyti pranešimąŠiandien mačiau 4001 5G maršrute, tai jis buvo labai panašus į tuos, kurių nuotraukos yra fotogalerijoje (jei gerai pamenu, 4001 yra MB O405GN2 modelio). Reiškia, ko gero, tai ir bus nuomojami Meteorito autobusai.Abrikosai mus išgelbės. ~
Comment
-
Mūsiškiai. Būtų keista, jeigu iš užsienio atvarytas autobusas iškart važinėtų su originaliais garažo numeriaisParašė Lucario Rodyti pranešimąO numeriai 4001/4002? Čia tokie duoti parko , ar iš seno tokie uždėti ?
Comment

Comment