Parašė Marius555
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Važiuoja jie, mačiau juos daug kartų, tik kaip tu važiuoji, tai gali jie tuo laiku nevažiuoja.Parašė Marius555 Rodyti pranešimąNoriu paklausti, ar Amberiai dabar važinėja? Nes šį mėnesį kiekvieną darbo dieną važiuoju pro visą Antakalnį į Saulėtekį ir nė karto neteko jų matyti. Nei 14, nei 21 maršrutuose.
Comment
-
Reiškia nesiseka manParašė Arelis Rodyti pranešimąVažiuoja jie, mačiau juos daug kartų, tik kaip tu važiuoji, tai gali jie tuo laiku nevažiuoja.

Dabar daug būnu tuose rajonuose ir vis nepagaunu...
Comment
-
Spėju taip bus jau visą laiką. Gal žinote koks buvo trumpų autobusų užpildymas?Parašė Edgarass Rodyti pranešimą31 maršrute pastarosiom dienom pasitaiko trumpi autobusai.
Comment
-
Tai kad aš kasdien būnu centre ir nematau 1719 14-am maršrute.. Reiškia rimtai yra sugedęsParašė Arelis Rodyti pranešimąVažiuoja jie, mačiau juos daug kartų, tik kaip tu važiuoji, tai gali jie tuo laiku nevažiuoja.
Comment
-
MB Citaro yra perduoti į 2-ąjį troleibusų parką Justiniškėse. Kai kurie iš jų yra sugedę, o važinėja kol kas vienetai (mačiau 159 šioj savaitėj, o šiandien mačiau 151)Parašė denisas Rodyti pranešimąKažkaip aš nematau po gatves važiuojančių autobusų MB Citaro. Gal jau yra nurašyti?
Comment
-
Praktiškai kasdien matau juos 4G maršrute, nes ten dauguma jų ir dirba. Jeigu neklystu, šiomis dienomis esu matęs autobusus Nr. 154, 156, 157.Parašė denisas Rodyti pranešimąKažkaip aš nematau po gatves važiuojančių autobusų MB Citaro. Gal jau yra nurašyti?
Comment
-
Bet kyla klausimas: kodėl MB Citaro dirba vieninteliame 4G? Šie autobusai turi važiuoti visais greitaisiais maršrutais bei kai kuriais paprastaisiais.Parašė Marius555 Rodyti pranešimąPraktiškai kasdien matau juos 4G maršrute, nes ten dauguma jų ir dirba. Jeigu neklystu, šiomis dienomis esu matęs autobusus Nr. 154, 156, 157.Paskutinis taisė denisas; 2013.09.13, 07:16.
Comment
-
Jie nevažinėja vien 4G maršrutu. Važiuoja ir 75 ir 54 ir 73, ir 43 buvau užmatęs. Kodėl tik šiuose maršrutuose? Nes jie priklauso 3 poskyriui (Justiniškės), kaip ir Citaro. Na esmę, suprataiParašė denisas Rodyti pranešimąBet kyla klausimas: kodėl MB Citaro dirba vieninteliame 4G? Šie autobusai turi va-iuoti visais greitaisiais maršrutais bei kai kuriais paprastaisiais.
Comment
-
Pasikalbėjau telefonu su savo giminaičiu (jis dirba troleibusų vairuotoju) tai sakė, kad 1719 kažkas su varikliu yra blogai, tai jį bando "atgaivint", o nežinot kaip su 1720 troleibusu reikalai?Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąTai kad aš kasdien būnu centre ir nematau 1719 14-am maršrute.. Reiškia rimtai yra sugedęs
Comment
-
Pataisa:Parašė Creatium Rodyti pranešimąGal kam bus įdomu...
Šiandien per ~15 min. mačiau tris tuos išnuomotus baltus triašius oro uosto autobusus 2G maršrute. 167, 170 ir dar kažkoks (nepastebėjau numerio).
171, 169 ir 167. Tokia tvarka ir mačiau juos. Ketvirtasis Berkhofas #176 šiandien dirba 19-am maršrute
Comment
-
Galėčiau prisiekti, kad mano matytas vienas buvo 170 nr.Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąPataisa:
171, 169 ir 167. Tokia tvarka ir mačiau juos. Ketvirtasis Berkhofas #176 šiandien dirba 19-am maršrute
Comment
-
Gali būti, kad ir pastarasis dirboParašė Creatium Rodyti pranešimąGalėčiau prisiekti, kad mano matytas vienas buvo 170 nr.
Vistiek visų nesugebėjau sužiūrėti. Parašiau tik tuos, kuriuos mačiau
Comment
Comment