Parašė John

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

[ŠIA] Šiaulių autobusų fotogalerija

Collapse

X
- 

Taigi tai daniskas autobusas "DAB"is SilkeborgoParašė Lincas Rodyti pranešimą20.
 Siauliai. Nezinomo gamintojo ir modelio autobusas

Cia kaip ir nuotraukoje matosi, Dab Silkeborg. Danu gamybos.
 Comment
- 

Taigi, atejo ir mano laikas parodyti siek tiek nuotrauku.

Naujausias Busturo pirkinys: devetas Volvo autobusas is Svedijos

nauja nupirkus, reikia seno atsikratyti:

taip pat pas mus buvo apsilankes ir TEDOM:

paziurejus i si autobusa, susidaro nuomone kad cia pagerintas Karosas. Vien viengubi langai daug ka pasako, jog ziema jame silumos butu tikrai mazai. O paziurejus i variklio skyriu galima pasakyti, jog priejimas variklio - siaubingas. O uzmetus aki kaip pedalai yra pastatyti ir prie jo papildomas skardos gabalas, kad vairuotojas koja galetu normaliai padeti ir be vargo spaudyti paminas - dar didesnis susipratimas. Taciau cia tik mano nuomone. Ir siaip, panarsius internete radau, jog tas autobusas jau buvo bandytas ir Lenkijoje.
 Comment
- 

Dekui, gaila kad svedai jau tos kokybes atsisako. Kiek zinau, siu metu pabaigoje ar kitu metu pradzioje Stokholme turetu pasirodyti pirmieji Solaris.Parašė groundzer Rodyti pranešimąSaunios nuotraukos. Kaip matau, Busturas lieka istikimas svediskai kokybei.
 Comment
- 

Seniai jau zadejau susitvarkyti nuotraukeles, taciau neturejau laisvo laiko. Siandien nusprendziau paaukoti vakariuka ir paleisti nuotraukas i interneta. Jei gaivinti tai gaivinti galerija 

BUSTURAS 1303

BUSTURAS 1306

BUSTURAS 1414

BUSTURAS 1814, pirmas ir paskutinis, mano manymu, Karosa autobusas su priekaba 

Paskutinis taisė Eimantas; 2010.06.12, 00:47. Paskutinis taisė Eimantas; 2010.06.12, 00:47.
 Comment
- 

Busturo prailginti autobusai Vingio parke (už jų turistiniai 2123, 2119):
 1912

1903

1910

1904

Paskutinis taisė Mettal; 2012.07.13, 13:10.
 Comment
- 

Taigi, pasibaigus mokslams, atejo laikas ir darytoms nuotraukoms. Stai keletas:

Sutkunai:
 .jpg) 

Parkas:

Autobusu stotis:

Pirma karta Siauliuose pamatyta Scania 112:
  Paskutinis taisė Eimantas; 2010.06.18, 01:34. Paskutinis taisė Eimantas; 2010.06.18, 01:34.
 Comment
- 

Ne, tik vaikus veze. Jie siandien jau po Siaulius kursuojaParašė Eimantas Rodyti pranešimą"Busturo" ilgaisiais vežė vaikus į šventę ar pervarė šventės aptarnavimui? Kiek zinau, paliko tik trumpus. Kiek zinau, paliko tik trumpus.
 Comment
- 

Grazus grazusParašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąSavotiškai gražūs tie seni Švediški autobusai...  Mano akis jau priprato prie ju . Mano akis jau priprato prie ju .
 Comment
- 

Taigi, kaip ir minėjau kitoje temoje, atsirado laisvo laiko nuotraukoms, kurias padariau praeitais ir kelias šiais metais. Praktiškai visos nuotraukos yra iš Vilniaus, bet tikiuosi kad patiks 

Paskutinis taisė Mettal; 2012.07.13, 17:26. Paskutinis taisė Mettal; 2012.07.13, 17:26.
 Comment
- 

.jpg)
.jpg) 

Comment