Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Infrastruktūros projektai mažesniuose Lietuvos miestuose

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Arba mes buki, arba labai turtingi, kad leidžiame sau asfaltą dažyti dažais ir nenumatyti pėsčiųjų perėjų.

Man labiau čia duobių panaikinimas, o ne "iš esmės sutvarkytas" objektas

Comment

Parašė Kaid Rodyti pranešimą
      Arba mes buki, arba labai turtingi, kad leidžiame sau asfaltą dažyti dažais ir nenumatyti pėsčiųjų perėjų.

Man labiau čia duobių panaikinimas, o ne "iš esmės sutvarkytas" objektas
      Nauda bus tada, kai nuties Šakalienė Nemenčinės rytinį aplinkkelį. Tada nusiims Vilnių apvažiuojantis srautas.

Šiai dienai, beje, Tverečius uždarytas, bet kai atsidarys, ten nemažas "fūrų magnetas". Ir į jį važiuojama pro Pabradę.

Comment

Parašė Fulgur Rodyti pranešimą

Prastai padaryta.
        Nėra kuo džiaugtis.

Sukantys nuo Pikeliškių kairėn (aplinkkelio maršrutas) užstoja vaizdą sukantiems dešinėn (Vilniaus kryptimi).
        Sukantys čia kairėn yra "įkalinti" nes turi visus praleisti. Gaunasi menkas pralaidumas link Vilniaus nuo Pikeliškių.'

Sukantys kairėn, link Pikeliškių nuo Vilniaus, blokuoja eismą tiesiai link Pabradės ir Nemenčinės centro.

Kiek turi "stumti atgal" tas, kuris atsidūrė giliausioje parkavimo vietoje?

Kas gerai padaryta - perėja. Bet tik viena. Kaip iš Maksimos nueiti į Kultūros rūmus?...

Matome idijotišką suprojektavimą, Robert tik ačiū, kad parkavimo vietų pripaišė ant maksimumo. Nes čia jų reikia.
        Nesakau, kad gerai, tai Duchnevičiaus citavimas.

Man klausimų kelia keli dalykai.
        Kur daugiau perėjų?
        Nejaugi ten be šansų įrengti papildomas juostas posūkiams kur labiausiai reikėtų?
        Ar jeigu visgi lieka šis sprendimas, tada kur bent kažkokia gatvės mažoji architektūra, kuri neduotų pvz pervažiuoti kiaurai perbraižytą asfalto placą.

Comment

Reikėjo normaliai žieduką padaryt. O dabar tik geriau nei buvo.

Comment

Parašė mantasm Rodyti pranešimą
            Reikėjo normaliai žieduką padaryt. O dabar tik geriau nei buvo.
            Nu tai parkingo gi sumažėtų!!!

Comment

Parašė Vinecko Rodyti pranešimą

Nu tai parkingo gi sumažėtų!!!
              Blynas per kurį visi važiuotų neužimtų daug daugiau vietos.

Comment

Parašė mantasm Rodyti pranešimą

Blynas per kurį visi važiuotų neužimtų daug daugiau vietos.
                Nesupratote mano sarkazmo.
                O šiaip tikrai, su ta pačia skarda su dažais būtų galima padaryti žymiai geresnį eismo organizavimą.

Comment

Working...
                X