Parašė Rimantas

Rodyti pranešimą

Ir perėjas pėstiesiems padaro... O šiaip su tuo taku situacija jau geresnė, pėsčiųjų nelabai daug juo vaikšto, ne taip kaip prieš 5 metus. Taigi didesnė problema su marozais ant vogtų CUBE dviratukų... Su kuriais sunku take prasilenkti, važiuoja per visą ir nenori pasitraukti, gal ir taką reiktų perskirti dviguba ištisine?
 Ir perėjas pėstiesiems padaro... O šiaip su tuo taku situacija jau geresnė, pėsčiųjų nelabai daug juo vaikšto, ne taip kaip prieš 5 metus. Taigi didesnė problema su marozais ant vogtų CUBE dviratukų... Su kuriais sunku take prasilenkti, važiuoja per visą ir nenori pasitraukti, gal ir taką reiktų perskirti dviguba ištisine? 

vėliau buvo balti batai platformos (1995 atrodo - visa LA vaikštinėjo); paskiau netikėtai draugai sako o tu Bzzz picos nebandei? tada gyvoje  automobilių eilėje stovėjome prie kiosko ir laukėme "stebuklingos" picos; dabar kokie tai Cube?
 vėliau buvo balti batai platformos (1995 atrodo - visa LA vaikštinėjo); paskiau netikėtai draugai sako o tu Bzzz picos nebandei? tada gyvoje  automobilių eilėje stovėjome prie kiosko ir laukėme "stebuklingos" picos; dabar kokie tai Cube?   linksma
 linksma  

O keisčiausiai, kai per šventės dviratininkai lenda ten kur daug žmonių. Reik pažiūrėti kiek šian tokių matysiu per Hansa dienas
 O keisčiausiai, kai per šventės dviratininkai lenda ten kur daug žmonių. Reik pažiūrėti kiek šian tokių matysiu per Hansa dienas  Aš kai noriu greičio stengiuosi važiuoti ten kur žmonių praktiškai nėra, nes didelis greitis gali prastai baigtis pesčiajam, nes kai mano svoris 100 kg. ir kai atmini tarkim nuo kalno ant 50 ar net 60 km/h tai gali tikrai baigtis prastai abiem...
 Aš kai noriu greičio stengiuosi važiuoti ten kur žmonių praktiškai nėra, nes didelis greitis gali prastai baigtis pesčiajam, nes kai mano svoris 100 kg. ir kai atmini tarkim nuo kalno ant 50 ar net 60 km/h tai gali tikrai baigtis prastai abiem...

Fenomenas kazkoks
 Fenomenas kazkoks 
Comment