Parašė sleader
Rodyti pranešimą

O jei rimtai - tokių dalykų paskaičiuoti neįmanoma. Nes viskas metama į bendrą katilą ir paskaičiavimui reikia nesveikų duomenų kiekių ir mega dirbtinio intelekto. Nu nepadarysite jūs absoliučios lygybės, jums tarkime reikia darželio vaikams, o man nereikia (neturiu), tai kur mano pinigai? Vienas dantis tvarkosi privačiai (aš), kitas vaikšto į valstybinę - kodėl turiu juos subsiduoti? Vieno tėvams mokamos pensijos, o maniškių pvz jau nėra gyvų - kur sąžiningumas? Vienas serga dažnai, kitas visai pas gydytojus nesilanko - gal reikia ir jam reikalauti sau permokėtų mokesčių?
Principas paprastas, subsiduojami tie, ką nusprendžia dauguma, atsižvelgiant į daugumos, o ne "naujosios elitos" poreikius. Ir tai gali būti kaip tunelis į Tarandę ar vakarinis aplinkelis (kuris man, pvz, taip pat visiškai neaktualus, ten nevažinėju, absoliutus nulis) taip ir parkingo praplėtimas daugiabučiuose Žirmūnuose. O kas galiausiai, gaunasi labiau ar mažiau subsiduojamas, jūs ir aš niekada nepaskaičiuosime, nes per daug faktorių. Todėl ir tas aiškinimas, kad aš nusipirkau parkingą ir man dabar visi skolingi, man atrodo vaikiškas ir nerimtas.
Ties tuo diskusiją baigiu, ką norėjau pasakyti jau pasakiau.
Comment