Jie neturi nieko so savo sklypais daryti.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Geležinio Vilko ir Ukmergės gatvių sankryža
Collapse
X
-
Bet jeigu jau ten zmones gyvena daug metu.Parašė taimis Rodyti pranešimąJie neturi nieko so savo sklypais daryti.
Comment
-
Nelabai aš suprantu iš kur kyla tokios diskusijos? Gal kaunaz įsidarbino Vilniaus savivaldybėje ir žino visas detales?
Tai kokios sumos buvo siūlomos ir kiek iš tikrųjų yra verti tie namai? Ir iš viso ar buvo kas nors kam nors siūloma? O gal jau nupirkti tie namai? O gal tiesiog sudės naujus langus ir viskas? O gal... Man bent jau tokie klausimai kiltų prieš analogiškas diskusijas. Tačiau pasirodo, kad galima diskutuoti ir apie tai ko nežinai.
Comment
-
Tai taip, kaip ir sakiau, jie neturi nieko daryti.Parašė kaunaz Rodyti pranešimąBet jeigu jau ten zmones gyvena daug metu.
Comment
-
Faktas yra tas kad viadukai visi yra beveik baigti, o gyventojai kaip gyveno ten taip ir gyvens. Tai savaime suprantama kad kazkas netvarkoj.Parašė Edd Rodyti pranešimąNelabai aš suprantu iš kur kyla tokios diskusijos? Gal kaunaz įsidarbino Vilniaus savivaldybėje ir žino visas detales?
Tai kokios sumos buvo siūlomos ir kiek iš tikrųjų yra verti tie namai? Ir iš viso ar buvo kas nors kam nors siūloma? O gal jau nupirkti tie namai? O gal tiesiog sudės naujus langus ir viskas? O gal... Man bent jau tokie klausimai kiltų prieš analogiškas diskusijas. Tačiau pasirodo, kad galima diskutuoti ir apie tai ko nežinai. 
Comment
-
Bet kai jie ten pradejo gyvent, tai dar nebuvo viadukoParašė taimis Rodyti pranešimąTai taip, kaip ir sakiau, jie neturi nieko daryti.
Comment
-
Kai aš Vilniuj gyvenai atsirado visko naujo, dar nebuvo "Drogo" kurį netoli pastatė...Parašė kaunaz Rodyti pranešimąBet kai jie ten pradejo gyvent, tai dar nebuvo viaduko
Comment
-
Bet tavo namai nera apsuti keliais is visu pusiu keliu metru atstumu stogo aukstyje?Parašė taimis Rodyti pranešimąKai aš Vilniuj gyvenai atsirado visko naujo, dar nebuvo "Drogo" kurį netoli pastatė...
Comment
-
Iš kur tu žinai ar ten kas gyvena ir ar gyvens? Norint kažką teigti, prieš tai reikia išsiaiškinti kokia situacija. O viadukas dar labai ilgai kaip nebus baigtas.Parašė kaunaz Rodyti pranešimąFaktas yra tas kad viadukai visi yra beveik baigti, o gyventojai kaip gyveno ten taip ir gyvens. Tai savaime suprantama kad kazkas netvarkoj.
Kiek mačiau pavyzdžių, tai tiesiant gatves, šalia esančių namų neišpirkinėja. Jiems tiesiog sudeda naujus langus ir viskas. Konkrečiai, šiuo atveju nežinau kaip jie turi daryti. Vėlgi, prieš diskutuojant reikia kažką žinoti. Kokie yra reikalavimai tiesiant kelius? Kokie atstumai turi būti ir pan.
Comment
-
Tai tas pacias snipiskes aisku irgi reikia isgriauti, bet visu pirma parengus normalu plana, suderinus viska su gyventojais ir suradus lesu apmoketi ju senuosius namus.Parašė taimis Rodyti pranešimąNu ką jau padarysi, o pirmas kelias jau seniai ten buvo.
Tai dabar Šnipiškėse nustosim statyt, nes kai žmonės nusipirko savo trobeles dar 'Europos' nebuvo.
Comment
-
Man atrodo namai viduryje prospekto tikrai nera normalu, man atrodo kad ta suprast nereikia daug zinot.Parašė Edd Rodyti pranešimąIš kur tu žinai ar ten kas gyvena ir ar gyvens? Norint kažką teigti, prieš tai reikia išsiaiškinti kokia situacija. O viadukas dar labai ilgai kaip nebus baigtas.
Kiek mačiau pavyzdžių, tai tiesiant gatves, šalia esančių namų neišpirkinėja. Jiems tiesiog sudeda naujus langus ir viskas. Konkrečiai, šiuo atveju nežinau kaip jie turi daryti. Vėlgi, prieš diskutuojant reikia kažką žinoti. Kokie yra reikalavimai tiesiant kelius? Kokie atstumai turi būti ir pan.
Comment
-
Gal ir nenormalu, nors namų šalia gatvių visur yra pilna. Pusę Lietuvos reiktų išgriauti.Parašė kaunaz Rodyti pranešimąMan atrodo namai viduryje prospekto tikrai nera normalu, man atrodo kad ta suprast nereikia daug zinot.
Reiktų sužinoti daugiau apie situaciją ir tada diskutuoti.
Comment
-
Nelabai suprantu kodėl reikia savivaldybei išpirkti namus Šnipiškėse.Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTai tas pacias snipiskes aisku irgi reikia isgriauti, bet visu pirma parengus normalu plana, suderinus viska su gyventojais ir suradus lesu apmoketi ju senuosius namus.
Comment
-
Kas per savybe pas zmones isvesti paprasta sakini iki absurdisko prasmes istraukus kelis zodzius? Kur as sakiau kad neturi nemu but salia gatves? As tik kalbu apie tai kad siuo atveju tai ne salia gatves, o apskritai apsupta gatviu ir viaduko, cia visai kitas atvejis.Parašė Edd Rodyti pranešimąGal ir nenormalu, nors namų šalia gatvių visur yra pilna. Pusę Lietuvos reiktų išgriauti.
Reiktų sužinoti daugiau apie situaciją ir tada diskutuoti.
Comment
-
Todel kad Snipiskese yra tokioj vietoj arti centro, ir ten kur jau pradetas tas jusu NMC. Tai su laiku juk visai tures plestis tai kur daugiau jei i Snipiskiu puse. Be to tie apsiure namai tikrai atrodo nekaip tokioj vietoj. O kad normaliai viskas butu tai reikia protingai viska padaryti visa rajona isgyvendinus, o ne pavienius namus issiperkant/sudeginant(?!). O kodel savivaldybej, o todel kad matome kas gaunasi kai verslininkai patys nori issipirkt, tai neapseinama be padegimu...Parašė Edd Rodyti pranešimąNelabai suprantu kodėl reikia savivaldybei išpirkti namus Šnipiškėse.
Comment
-
tai aišku, kam išpirkinėt, jeigu galima sudegint...Parašė Edd Rodyti pranešimąNelabai suprantu kodėl reikia savivaldybei išpirkti namus Šnipiškėse.
Comment
.
Taip. Aš baigiu, nes čia amžinai galima nepagrystai diskutuoti.
Comment