Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Jungtis per Nemuną Kėdainių gatvės tąsoje
Collapse
X
-
Aš tai nesuprantu vieno mažučio dalyko - kodėl Kaune tiltai statomi taip, kad būtinai turi atsiremti į statų šlaitą. Aleksoto tiltas: vienas galas į senamiestį, kitas - į Aleksoto kalną. Na, jokio pratęsimo. Panemunės, tai gal šiek tiek geriau, nors Panemunės pusėje tiltas irgi atsiremia į kalną. Dabar tas Kėdainių - vėl remiamasi į kalną, keliai tik du - kairėn ir dešinėn. Į priekį šansų nedaug, nebent kastųsi per šlaitus į I-mą fortą, per jį į Europos pr.
Nesuprantu to Kėdainių tilto reikalingumo... Nebent dabar reikia tilto, kad būt galima jį pavadinti garbiuoju tiltų aso H.Kebeikio vardu...
Komentuoti:
-
Sis tiltas kol kas kelia didziausia kontroversija ne tik forume bet ir tarp ekspertu. Sutikit, nelabai pamenu kad butu statoma kazkas naujo Kaune ir butu tiek sakanciu kad to is viso nereikia.....
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Pamąstymai gal ir logiški facebook’e Kauno uosto?Cituoju.....Nežinau kokio lygio tie architektai,nieko apie juos negaliu pasakyti.Bet kad jie net arti Nemuno nebuvę tai absoliuti tiesa.Pastatyti tilto atrama toje vietoj kur susitinka Nemuno ir Neres sroves!!!.Taigi iškart pasikeis Nemuno vaga ir kaip pasekme visa santaka.O kas bus per ledoneši?Kai ledas is Neries bus sustabdytas?Tam naujam rajonui ant kranto iškart amen.Ir visam senamiesčiu su Kleboniškiu..
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Tai aš tą patį ir parašiau.Parašė abatareika Rodyti pranešimąNemaisykit, buvo du skirtingi projektai: Santaka ir Santakos tiltas. Pirmas ir buvo pasalintas.
Komentuoti:
-
Nemaisykit, buvo du skirtingi projektai: Santaka ir Santakos tiltas. Pirmas ir buvo pasalintas.
O kalbant apie konkursa tai tragedija. Man antra vieta geresne uz pirma, o trecia vieta geresne uz antra. Siaip tai as asmeniskai noreciau to kabancio tilto (trecia vieta).Tada uzmerkciau akis del sio tilto reikalingumo, kuom tikrai abejoju. Kiek teko keliaut ir matyt, dar nei vienas kabantis tiltas nesugadino jokio miesto vaizdo ar panoramos. Mano argumentai: Upiu Verpstes tilta laikantys pilonai yra isnesti uz upes ribos t.y. ant kranto. Upe lieka nepaliesta ir per upe einancios konstrukcijos daug "lieknesnes". Tiltas tikrai nedominuotu, o sutemus apsviesti laikantys stropai atrodytu nerealiai.Jei nepatingesit paziuret i kita projekta Nemuno vartai i miesta, tai ten laikantys pilonai pastatyti viduri upes ir ziurint nuo santakos tolyn uz tilto vargiai ka ir iziuresi. O dabar _ slove betonui....
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Aha, kaip jau stovi mokslo sala, kaip jau atnaujintas stadionas ir t.t. ir pan.Parašė liutass Rodyti pranešimąBet stoves
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Aš ten man rods šitą turėjau omeny, tik blogai pavadinimą parašiau (kažkaip panašiai skambėjo). Bet tu teisus.Parašė Gator Rodyti pranešimą
Santakos projektas buvo pašalintas iš konkurso pažeidus konfidencialumo sąlygą. Spėjai gal net dėl to, kad tai Audėjaičio projektas
Laimėjo Santakos tiltas.
Komentuoti:
-
Santakos projektas buvo pašalintas iš konkurso pažeidus konfidencialumo sąlygą. Spėjai gal net dėl to, kad tai Audėjaičio projektasParašė Efka_01 Rodyti pranešimą
Man medalį už aiškiaregystę, prašau

Laimėjo Santakos tiltas.Paskutinis taisė Gator; 2017.12.12, 19:59.
Komentuoti:
-
Po, 1,5 metų dar tikrai niekas nestovės.
"Statybos už 1,5 metų
Planuojama, jog techninio tilto projekto rengimas užtruks iki 2018 metų pabaigos. Statybos darbų konkursas turėtų prasidėti 2019 metų pradžioje, o realus statybų startas – įpusėjus 2019-iesiems."
http://www.kaunas.lt/2017/12/naujien...-kauno-tiltas/
Komentuoti:
-
Man medalį už aiškiaregystę, prašauParašė Efka_01 Rodyti pranešimą
Išrinks Santakos Projektą
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Manau, realiai atrodys 2x baisiau, o po kokiu 5 metu 10x baisiauParašė Al1 Rodyti pranešimąYra tai yra pinigai. Gal normalesnių vizualizacijų yra? Nes iš tos tai atrodo baisiai. Realiai gal atrodys geriau?
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Yra tai yra pinigai. Gal normalesnių vizualizacijų yra? Nes iš tos tai atrodo baisiai. Realiai gal atrodys geriau?
Komentuoti:
-
Teisingai, as sumaisiau. Po 1.5 jau stovesParašė Gator Rodyti pranešimą
Kokiomis tu žiniomis remiesi? Nes pas Jakilaitį prieš kelias dienas meras sakė, kad po 1,5-2 metų jau stovės.
Komentuoti:
-
Kokiomis tu žiniomis remiesi? Nes pas Jakilaitį prieš kelias dienas meras sakė, kad po 1,5-2 metų jau stovės.Parašė liutass Rodyti pranešimąStatybos prasides po 1.5 metu.
Komentuoti:
-
Siuo atveju pinigai jau yra, del to ir paskelbe projektu konkursa ( nors pries tai konservatoriai jau buvo skelbe, bet pamete visus reikiamus dokumentus, todel buvo skelbtas is naujo). Statybos prasides po 1.5 metu.Parašė Al1 Rodyti pranešimą
Pinigai jau yra? Jei nėra, tai tik pezalai. Tokių projektų jau ne vienas buvo. Padaro ir padeda į stalčių.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Pinigai jau yra? Jei nėra, tai tik pezalai. Tokių projektų jau ne vienas buvo. Padaro ir padeda į stalčių.Parašė Gator Rodyti pranešimąPacituosiu tave kai tiltas stovės.
Aišku eilinį kartą svaigsi, kad iš konteksto išėmiau
Komentuoti:
-
Ant betono sedeti ir uostyti furu dumus? Wtf?Parašė TheNewYork_er Rodyti pranešimąAš nesuprantu kas norės sėdėt ant tų laiptų, kai mašinos ūš grynai virš galvų.
Komentuoti:
Komentuoti: