Žemaitės g. prie Naujamiesčio LIDL'o.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus infrastruktūros projektai
Collapse
X
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimą
Comment
-
Pala pala... ar man vaidenasi, ar ten tikrai tik lopus sudės ant kelio dangos?
Parašė Mindzius-LT Rodyti pranešimąKada sutvarkys Liubarto tiltą? Negi per mažas srautas, kad jį tokios būklės tvarkyt
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąPala pala... ar man vaidenasi, ar ten tikrai tik lopus sudės ant kelio dangos?
Įdomus klausimas. Tiltas jau tokios būklės (bent jau danga ir turėklai), kad kartais baisu būna. Nors pvz. praėjusiais metais naujai išbetonavo užlipimą ant tilto jo dešinėje pusėje (žiūrint nuo centro). Dabar tą patį daro kairėje. Gal po truputį ir atnaujins visą tiltą: nudažys turėklus, po to padažys apačią, o po to ateis laikas ir dangai. Gal :d
O Žemaitės g. man atrodo, kad trūksta dar smulkiausio (paskutinio) sluoksnio, bet galiu ir klysti.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė liootas Rodyti pranešimąPastebėjau, kad Ateities g. pradžioje (Jeruzalėje), prie naujos Lidl ruošiamasi pridėti papildomą juostą? Čia dėl posūkio į kairę, į Lidl? Gal irgi kas daugiau ką žino?
Comment
-
Taip, ten rekonstrukcija gana nemaža prie Lidl. Kiek šiandien ir vakar mačiau, tai stulpai davikliams jau pastatyti. Dabar tvarko šaligatvius. Šaligatvis esantis RIMI pusėje visiškai sunaikintas, norint apeiti, reikia leistis tais laiptais į RIMI parkingą nuo VT stotelės.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąKažkokie darbai vykdomi A. Stulginskio gatvėje. Gal užlygins tuos "linksmuosius" kalnelius?
Tikėkimės, kad bent išlygins ir tas durnas parkavimo vietas panaikins, nes ten beveik niekas nesugeba pastatyti neiškišęs šiknos, kad vienos juostos neblokuotų.
Comment
Comment