As tai nepergyvenu, gal man visai privataus automobilio nereiks? Kodel tu manai, kad kiekvienas turi prigimtine teise i nuosava automobili ir parkingo vieta?

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Elektromobiliai

Collapse

X
- 

Tie, kas perka elektromobilius, gyvena naujos statybos bute/nuosavame name ir turi savo požeminį parkingą/garažą, o tie, kas gyvena chruščiovkėse taip ar taip neišgali pirkti elektromobilių.Parašė liutass Rodyti pranešimą
 o kiek pas mus daugiabuciu su pozeminiais parkingais? Paskutinis taisė Lettered; 2021.06.17, 13:39. Paskutinis taisė Lettered; 2021.06.17, 13:39.
 - 1 patinka
 Comment
- 

Tai baikim. Tik jūs vis tiek susimokėkit už taršą, ačiū.Parašė liutass Rodyti pranešimątai puiku, tik reikia baigta cia ta svaigima apie elektromobilius 
 - 4 patinka
 Comment
- 

ir dar gamta mums padekosParašė Creatium Rodyti pranešimą
 Tai baikim. Tik jūs vis tiek susimokėkit už taršą, ačiū.When a man lies, he murders some part of the world
 - 1 patinka
 Comment
- 

Pirma :Tai aš tą ir matau, kad tokiais teiginiais dažniausiai ir mėtosi tie, kurie automobilio ir neturi. Iš neturinčių alternatyvos mašinai, tokių posakių neišgirsi.Parašė Garbanius Rodyti pranešimąAs tai nepergyvenu, gal man visai privataus automobilio nereiks? Kodel tu manai, kad kiekvienas turi prigimtine teise i nuosava automobili ir parkingo vieta?
 Antra: o prie ko čia prigimtinė teisė? valstybė prieš liepdama kažko atsisakyti, turi pasiūlyti alternatyvą... pas mus jau ne pirmas toks atvejis: žalias rodykles nuėmėm, koks rezultatas? (alternatyvų nebuvo arba jos neveikė).
 - 1 patinka
 Comment
- 

neuzdraude, tik susimoketi turi vienaip ar kitaipParašė Creatium Rodyti pranešimąŽudyti irgi draudžiama, bet alternatyvų tai nepasiūlė niekas.When a man lies, he murders some part of the world
 Comment
- 

Kaip tai nebuvo? Taigi visur, kur reikia, įrengti netgi atskiri ciklai sukti į dešinę ir beveik visur eismas tapo tiek pralaidesnis, tiek saugesnis.Parašė PredatorGTR Rodyti pranešimą
 Pirma :Tai aš tą ir matau, kad tokiais teiginiais dažniausiai ir mėtosi tie, kurie automobilio ir neturi. Iš neturinčių alternatyvos mašinai, tokių posakių neišgirsi.
 Antra: o prie ko čia prigimtinė teisė? valstybė prieš liepdama kažko atsisakyti, turi pasiūlyti alternatyvą... pas mus jau ne pirmas toks atvejis: žalias rodykles nuėmėm, koks rezultatas? (alternatyvų nebuvo arba jos neveikė).
 Niekas iš jūsų automobilio neatima, tik jei važinėjat su taršiu ir nuodijat kitus, turit už tai mokėti.
 - 2 patinka
 Comment
- 

Na jei kažką rūkom, tai rūkom toliau...Parašė Creatium Rodyti pranešimąŽudyti irgi draudžiama, bet alternatyvų tai nepasiūlė niekas.
 Kodėl aš savaitgaliais prie ežero, sode ar per kaimyno tvorą turiu "nuodytis" šašlykinės, kepsninės ar netgi kūrenamos pirtelės dūmais. Ar šios veiklos ruošiasi pereiti prie tos "stebuklingos" elektros alternatyvos? 

O šiaip tai diskusija manau turėtų būti ar elektromobilis yra reali alternatyva dabartiniu metu, o ne prigimtinės teisės.
 - 2 patinka
 Comment
- 

Saugesnis - taip. Pralaidesnis ? beveik niekur.Parašė Lettered Rodyti pranešimą
 Kaip tai nebuvo? Taigi visur, kur reikia, įrengti netgi atskiri ciklai sukti į dešinę ir beveik visur eismas tapo tiek pralaidesnis, tiek saugesnis.
 Niekas iš jūsų automobilio neatima, tik jei važinėjat su taršiu ir nuodijat kitus, turit už tai mokėti.
 Dar būtų gerai jei būtų likę kaip yra, bet dabar pralaidumas daugeliu atveju sumažėjo.
 - 1 patinka
 Comment
- 

"eismas tapo tiek pralaidesnis" Čia Jūs rimtai?Parašė Lettered Rodyti pranešimą
 Kaip tai nebuvo? Taigi visur, kur reikia, įrengti netgi atskiri ciklai sukti į dešinę ir beveik visur eismas tapo tiek pralaidesnis, tiek saugesnis.
 O koks automobilis pagal Jus neteršia? Ar susimokėjęs aš Jūsų pagal įstatymą nebenuodiju? 

- 1 patinka
 Comment
- 

Netiesa, pvz. dabar sukant kai dega šviesoforas į dešinę nebereikia sustoti, kaip seniau reikdavo prie žalios rodyklės, vien dėl to tapo praleidesnis beveik visur.Parašė Kukumalu Rodyti pranešimą
 Saugesnis - taip. Pralaidesnis ? beveik niekur.
 Dar būtų gerai jei būtų likę kaip yra, bet dabar pralaidumas daugeliu atveju sumažėjo.

- 1 patinka
 Comment
- 

Nuodijat, tik mokat į biudžetą, kad mažiau noro būtų dar kartą tokį pirkti ir finansuojat sveikatos apsaugos sistemą.Parašė PredatorGTR Rodyti pranešimą
 "eismas tapo tiek pralaidesnis" Čia Jūs rimtai?
 O koks automobilis pagal Jus neteršia? Ar susimokėjęs aš Jūsų pagal įstatymą nebenuodiju?   
 Comment
- 

Pirksim tokius kokius įperkam... ir ne nuo mano ar Jūsų noro tai priklausys. O nuo paprasčiausios euriukų sumos kišenėje. Ne norais, o pinigais šiame pasaulyje viskas matuojama.Parašė Lettered Rodyti pranešimą
 Nuodijat, tik mokat į biudžetą, kad mažiau noro būtų dar kartą tokį pirkti ir finansuojat sveikatos apsaugos sistemą.   
 - 2 patinka
 Comment
- 

Automobiliais su 3-4 litrų varikliais žmonės tikrai ne iš skurdo ar realaus poreikio važinėja.Parašė PredatorGTR Rodyti pranešimą
 Pirksim tokius kokius įperkam... ir ne nuo mano ar Jūsų noro tai priklausys. O nuo paprasčiausios euriukų sumos kišenėje. Ne norais, o pinigais šiame pasaulyje viskas matuojama.   
 - 1 patinka
 Comment
- 

nežinau kur pats važinėjat bet daugumoj vietų Kaune, ten kur degant raudonai pravažiuodavau su žalia lentele - dabar stoviu ir laukiu kol užsidegs a) pagrindinis žalias jei nėra atskiros sekcijos į dešinę. b) laukiu kol užsidegs papildoma sekcija į dešinę ir/ar pagrindinis žalias. (ten kur tokia sekcija yra).Parašė Lettered Rodyti pranešimą
 Netiesa, pvz. dabar sukant kai dega šviesoforas į dešinę nebereikia sustoti, kaip seniau reikdavo prie žalios rodyklės, vien dėl to tapo praleidesnis beveik visur.

Sutrumpintai - ten kur degant raudonai nereikėdavo laukti kol "kažkas užsidegs" - dabar vienaip ar kitaip reikia laukti.
 - 2 patinka
 Comment
- 

Taip taip... o tai kodėl didžiojoje Lietuvos dalyje sankryžose gražino tas lenteles? Kad vėl pralaidumą sumažinti? Spėk iš trijų kartųParašė Lettered Rodyti pranešimą
 Netiesa, pvz. dabar sukant kai dega šviesoforas į dešinę nebereikia sustoti, kaip seniau reikdavo prie žalios rodyklės, vien dėl to tapo praleidesnis beveik visur.  
 - 2 patinka
 Comment
- 

O prie ko čia 3-4 litrai... ar aš kaip ir dauguma su 1,9-2 irgi iš prabangos važinėjam?Parašė Lettered Rodyti pranešimą
 Automobiliais su 3-4 litrų varikliais žmonės tikrai ne iš skurdo ar realaus poreikio važinėja. 
 - 1 patinka
 Comment
- 

Vilniuje, kur kamščiai ir eismas didžiausias, niekur negrąžino, tik keliose sankryžose likę ir tai laikinai, kol bus sankryža modernizuota. Ir niekur nesusidarė specifinių kamščių būtent dėl lentelių nuėmimo, tai truputį juokingai skamba, kai tokiame mieste, kur kamščių niekada nebūna, skundžiasi dėl lentelių.Parašė PredatorGTR Rodyti pranešimą
 Taip taip... o tai kodėl didžiojoje Lietuvos dalyje sankryžose gražino tas lenteles? Kad vėl pralaidumą sumažinti? Spėk iš trijų kartų  

Šitoje foto labai aiškus pvz. kur seniau prie lentelės reikdavo stoti, o dabar yra atskiras ciklas ir stoti nebereikia.Parašė Kukumalu Rodyti pranešimą
 nežinau kur pats važinėjat bet daugumoj vietų Kaune, ten kur degant raudonai pravažiuodavau su žalia lentele - dabar stoviu ir laukiu kol užsidegs a) pagrindinis žalias jei nėra atskiros sekcijos į dešinę. b) laukiu kol užsidegs papildoma sekcija į dešinę ir/ar pagrindinis žalias. (ten kur tokia sekcija yra).

Sutrumpintai - ten kur degant raudonai nereikėdavo laukti kol "kažkas užsidegs" - dabar vienaip ar kitaip reikia laukti. 

Bet su tais 2-3 litrais pilna senų BMW, Mercedes, Audi, kas trukdo kaip taksistams važinėti su pigiu bet netaršiu kokiu nors prius? Taip, kad už prabangą teršti teks susimokėti, kaip visur Europoje moka.Parašė PredatorGTR Rodyti pranešimą
 O prie ko čia 3-4 litrai... ar aš kaip ir dauguma su 1,9-2 irgi iš prabangos važinėjam? Paskutinis taisė Lettered; 2021.06.17, 14:56. Paskutinis taisė Lettered; 2021.06.17, 14:56.
 - 1 patinka
 Comment

Comment