Parašė jagas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus vakarinio aplinkkelio II etapas L.Asanavičiūtės g. - Pilaitės pr.
Collapse
X
-
Žinai ar spėji? Nes kiek man pasakojo Eurovia'os darbų vadovas, tai kernai išpjaunami ir išvežami laboratorijon, o skylės užtaisomos kiek paprastesniu mišiniu.
Parašė SPX Rodyti pranešimąKad ten ne duobutės, o grynai matosi, kad įspaudai ir jie nėra labai gilūs.
Comment
-
Tai užpildant tas ertmes nepavyksta tinkamai sutankinti mišinio, todėl bėgant laikui ir atsiranda įdubimai.Parašė dyko Rodyti pranešimąŽinai ar spėji? Nes kiek man pasakojo Eurovia'os darbų vadovas, tai kernai išpjaunami ir išvežami laboratorijon, o skylės užtaisomos kiek paprastesniu mišiniu.
Comment
-
Aš nežinau, spėju, nes kiek pats mačiau tas tris duobutes, tai ten net vienodas asfaltas, kaip ir aplink pasirodė, tik įspaustas. Ir man kažkodėl atrodo, kad mes čia visi apie skirtingus dalykus kalbam.Parašė dyko Rodyti pranešimąŽinai ar spėji? Nes kiek man pasakojo Eurovia'os darbų vadovas, tai kernai išpjaunami ir išvežami laboratorijon, o skylės užtaisomos kiek paprastesniu mišiniu.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Šeštadienį pravažiavau pro Asanavičiūtės viaduką. Jau visiškai nuima pastolius. Eilinį kartą pradėjo aiškinti, kad negalima fotografuoti, bet aš išdrįsau.
1

2

3
Pasirodo tai du atskiri viadukai. Matosi viršuje kur sklinda šviesa.

4

5

6
Nemažai vairuotojų jau naudojasi aplinkelio II etapo privalumais. Įpatingai tai matosi darbo dienomis per vakarines spūstis. Ten mačiau ir policija dažnai pasigano.

7

8

9
Darbo kokybę atidžiai prižiūri darbų vadovo patyrusi akis
Comment
-
Ar pastebėjot kas, kad viaduko atramų plotis skiriasi, (5 nuotrauka) ar čia tik man taip rodosi ? Abi važiuojamosios dalys bus lyg ir vienodos, po 3 juostos, tai kodėl atramos skiriasi....Anyway, Audriau, ačiū už nuotraukas ir ryžtą
. Susidaro įspūdis, kad Vilniuje kelininkai ir apsaugininkai nėra labai draugiškai nusiteikę
.
Comment
-
Ir kur tas dviračių takas ves?Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąKažkurioje pusėje buvo numatomas dviračių takas. Gal dėl to toks išplatėjimas?
Comment
-
Arba jei yra/gali būti kokių tai darbo drausmės pažeidimų.Parašė lencasPasirodo, kad viadukai tikrai ne vienodo pločio. Ant šiauriau esančio viaduko bus dar ir dviračių takas, tad jis platesnis.
O kelininkai ir apsaugininkai nelabai draugiškai nusiteikę tikriausiai todėl, kad bijo, jog nebūtų fotografuojamas koks nors brokas, todėl ir nedraugauja su fotografuojančiais.
mačiau ir šeštadienį vyrai triusia, kasia, stato, deda bortelius
Comment
-
Tai gerai kad dirba šeštadieniais ir sekmadieniais. Aplinkelis yra svarbus visam regionui, todėl, kuo jis bus greičiau nutiestas, tuo geriau. Juk tai nereiškia, kad tie patys darbuotojai dirba 7 dienas per savaitę. Kol viena pamaina dirba, kita ilsisi
Jeigu neviršijamas darbo valandų per savaitę skaičius- tai valio belieka tik pasidžiaugti 
-
Comment
-
Į būsima Taurupės gatvę. Bent taip planuota.Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąIr kur tas dviračių takas ves?
Comment

Comment