Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Draudimai fotografuoti geležinkelius
Collapse
X
-
Man dar nera taip buve, kad kai fotografuociau Vilniaus gelezinkelio stotyje ir man apsauginis kazka sakytu. Nors tai darau ir prie ju paciu.
Komentuoti:
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąIš dalies taip. Manau, kad el. erdvės monitoringas ir apsauga nepasiekė tokio lygio, kokį pasiekė galimybės ta el. erdvėje esančia informacija pasinaudot blogais tikslais.Paskutinis taisė Aleksio; 2011.10.21, 19:12.
Komentuoti:
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąDėl visko čia kalta globali terorizmo grėsmė
Komentuoti:
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąHehe. Dar kokį trumpinį iš pirmųjų raidžių reiktų tam sukurpt, pvz. KCижд
Visiškai suprantu šią situaciją, nes nepasišakosi, jei vienokio ar kitokio lygio vadovas pasakė, jog nevalia. Taip pat suprantamas ir bendras noras neviešint visų įmonės reikalų. Nesuprantama tik kai viešoj vietoj aiškina nefotkint.
Komentuoti:
-
Parašė JohnNe konfidenciali tarnybinė informacija, o Конфиденциальная Служебная информация железных дорог Литовский CCP.
Visiškai suprantu šią situaciją, nes nepasišakosi, jei vienokio ar kitokio lygio vadovas pasakė, jog nevalia. Taip pat suprantamas ir bendras noras neviešint visų įmonės reikalų. Nesuprantama tik kai viešoj vietoj aiškina nefotkint.
Komentuoti:
-
Parašė jawa Rodyti pranešimąUždraudė viešinti
Komentuoti:
-
Parašė jawa
Na aš gal tiesiog užtušuosiu mašinistą... O šiaip valdžia nesikabina dėl tokių dalykų.
O geras! Elektriniuose traukiniuose tokie patys švieslenčių valdymo kompiuteriai, kaip ir Vilniaus autobusuose?Paskutinis taisė Vilnietizz; 2011.10.11, 20:19.
Komentuoti:
-
Parašė aliusalius Rodyti pranešimąna nuotrauką su mašinistu ištrink
gali blogai baigtis kai pamatys valdžia kuo tu užsiiminėji važiuodamas... O šiaip valdžia nesikabina dėl tokių dalykų.
Paskutinis taisė jawa; 2011.10.11, 15:08.
Komentuoti:
-
Parašė aliusalius Rodyti pranešimąna nuotrauką su mašinistu ištrink
gali blogai baigtis kai pamatys valdžia kuo tu užsiiminėji važiuodamas
Komentuoti:
-
Parašė jawaPoryt (ketvirtadienį) man į darbą, tai prifotkinsiu... Važiuosiu su sena električka (ER9M), tai nufilmuosiu medžiagą, kaip užsiveda elektrinis traukinys.
gali blogai baigtis kai pamatys valdžia kuo tu užsiiminėji važiuodamas
Komentuoti:
-
kaip tik antru sakiniu norejau rasyt kad tiesiog ignoruot juos reik ir tiek. Ner ten pas juos jokiu stebuklingu igaliojimu paburbes paburbes ir nueis.
Komentuoti:
-
Parašė JlL Rodyti pranešimąnereik nieko filmuot, utektu buti dviese ar trise del liudininku
Komentuoti:
-
Tai ir sakau, kad reikia kokio rašto iš LG, kad galima fotografuoti ir, kad juo būtų galima pamojuoti Gelsaugai. Tada jau eičiau iki galo. Tegul kviečia policiją. Įdomu, pagal kokį straipsnį sugalvotų nubausti, aiškų, reikėtų visą veiksmą filmuoti, kad gelsauga nepradėtų aiškinti, jog pats keli problemas ar pažeidinėji viešąją tvarką.
Komentuoti:
Komentuoti: