Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Draudimai fotografuoti geležinkelius
Collapse
X
-
/\ is kur man zinoti kas yra paslaptis, o kas nera? manau negalima fotkinti tik tam, kur yra pazymeta zenklu, ar paprastai parasyta kad negalima...
-
Parašė robertas Rodyti pranešimąGeležinkelio stotis yra vieša vieta, todėl fotografuoti neturi būti draudžiama. Kažkodėl pas mus (bent Vilniaus stotyje) taip nėra.
Komentuoti:
-
Geležinkelio stotis yra vieša vieta, todėl fotografuoti neturi būti draudžiama. Kažkodėl pas mus (bent Vilniaus stotyje) taip nėra.
Komentuoti:
-
Parašė 2Pack Rodyti pranešimą...Kada paskutinį kartą Lietuvoje, kas kėsinosi traukinius (kalbu ne apie geležinkelio objektus - kelius bei tiltus)? .....
200x m. prie Neveronių išrinktos bėgių sandūros, tvirtinimai, tačiau pats bėgis paliktas gulėti ir taip pat paliktos jungės, kurios nenutraukė elektros srovės bėgiuose (jei būt nutraukta srovė iškart būtų draudžiamasis signalas ir traukinys nebūtų nulėkęs nuo bėgių).
Vilniaus stotis, jei neklystu, tai bent kartą į metus būna evakuojama dėl anonimo skambučio.
Parašė 2Pack Rodyti pranešimą...Kiek žinau, nė vienas besidomintis geležinkeliais dar nepalindo po ratais fotografuodamas ar filmuodamas. ...
kad ir kaip keista, bet čia Lietuvoje marodierių taip pat pilna. ir jie darbuojasi greitai.
faktų aš nežinau, tačiau taip tvirtai teigti kaip kad, gerbiamasis, padarė, aš nedrįsčiau.
Parašė NikasŠiaip tokio leidimo nėra. Juk čia LG, tad biurokratija ir t.t.
Geriausia fotografuoti ten, kur galima, nes net pakeitus įstatymus, buki kelininkai ar apsaugiečiai to nežinos ir gali neblogai "pakratyti".
Komentuoti:
-
Parašė RAW Rodyti pranešimąO kaip dėl leidimo: lengva jį gaut? Kur kreiptis? Sakė mokėt dar reikia?
Geriausia fotografuoti ten, kur galima, nes net pakeitus įstatymus, buki kelininkai ar apsaugiečiai to nežinos ir gali neblogai "pakratyti".
Komentuoti:
-
Keleiviams yra tam skirtos teritorijos, kur jie gali nevarzomai vaikscioti. Pasalinis asmuo, slampinejantis po gelezinkelio objektus, visu pirma gali pats nukenteti
Komentuoti:
-
Parašė 2Pack Rodyti pranešimąO depe nėra kamerų..? Nes jei ne, tai logiška, kad naktį įeina koks ir išterlioja... Teko matyti, kaip sąstatas nedaudojamų D1 vagonų stovėjo Vilniaus stotyje švarūs, o po mėnesio ar kiek daugiau neliko nė vieno neišterlioto.
Beje, su grafitti visame pasauly ta pati problema
Komentuoti:
-
Parašė 2Pack Rodyti pranešimąO depe nėra kamerų..? Nes jei ne, tai logiška, kad naktį įeina koks ir išterlioja... Teko matyti, kaip sąstatas nedaudojamų D1 vagonų stovėjo Vilniaus stotyje švarūs, o po mėnesio ar kiek daugiau neliko nė vieno neišterlioto.
Beje, su grafitti visame pasauly ta pati problemaTuoj dabar uzpuls mane zmogaus teisiu gynejai uz tokius pasisakymus..
Komentuoti:
-
O depe nėra kamerų..? Nes jei ne, tai logiška, kad naktį įeina koks ir išterlioja... Teko matyti, kaip sąstatas nedaudojamų D1 vagonų stovėjo Vilniaus stotyje švarūs, o po mėnesio ar kiek daugiau neliko nė vieno neišterlioto.
Beje, su grafitti visame pasauly ta pati problema
Komentuoti:
-
Parašė 2Pack Rodyti pranešimąNu nemanau, kad logiška, o tiksliau prasminga, lyginti aviaciją ir geležinkelius...
Man net juokas suėmė - kas šiais laikais gali sprogdint lietuviškus traukinius??? Kada paskutinį kartą Lietuvoje, kas kėsinosi traukinius (kalbu ne apie geležinkelio objektus - kelius bei tiltus)? Kiek žinau, nė vienas besidomintis geležinkeliais dar nepalindo po ratais fotografuodamas ar filmuodamas.
Kita vertus, sauga turi būti sauga. Pats esu prieš vandalus, ypač grafitti piešėjus. Grafitti niekada nebuvo menas. Kažkur esu skaitęs, kad kiekvieno grafitti piešėjo svajonė arba tikslas - nupiešti ant traukinio!
Deja vaizdas po to būna nekoks, atsiminus kiek traukinių buvo išteplioti. Galų agle pažiūrėkime į ką panaši Trakų stotis, stovinti be apsaugos (beje ji gal jau perdažyta..?)
O kas del grafiti, reiketu pagauti su svariais irodymais, po to per teisma issireikalausti atlyginti nuostolius (traukinio nuvalymas, ar gal net perdazymas labai brangiai kainuoja.. O jei dar paskaiciuoti prastovas remonto metu.. ). Galbut tada pamastytu bukagalviai terliotojai...
Komentuoti:
-
Nu nemanau, kad logiška, o tiksliau prasminga, lyginti aviaciją ir geležinkelius...
Man net juokas suėmė - kas šiais laikais gali sprogdint lietuviškus traukinius??? Kada paskutinį kartą Lietuvoje, kas kėsinosi traukinius (kalbu ne apie geležinkelio objektus - kelius bei tiltus)? Kiek žinau, nė vienas besidomintis geležinkeliais dar nepalindo po ratais fotografuodamas ar filmuodamas.
Kita vertus, sauga turi būti sauga. Pats esu prieš vandalus, ypač grafitti piešėjus. Grafitti niekada nebuvo menas. Kažkur esu skaitęs, kad kiekvieno grafitti piešėjo svajonė arba tikslas - nupiešti ant traukinio!
Deja vaizdas po to būna nekoks, atsiminus kiek traukinių buvo išteplioti. Galų agle pažiūrėkime į ką panaši Trakų stotis, stovinti be apsaugos (beje ji gal jau perdažyta..?)
Komentuoti:
-
Parašė AB13 Rodyti pranešimąKur cia taip tave pariso?Paskutinis taisė Mantas; 2008.03.08, 21:58.
Komentuoti:
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąŽaidimams simuliatoriams reikalingos tokios nuotraukos?
Girdėjau, kad ten žvėriški apsauginiai...
Dėl foto AŽ parašyk.
O kas del patekimo i gelezinkelio objektus - tai galiu nuliudinti - neturint leidimu patekti ten bus vis sunkiau ir sunkiau, nes apsaugos darbas pastoviai tobulinamas. Pamenu dar pries keleta metu nueidavau pasizvalgyti po depo teritorija, pastatus, ilipdavau i silumvezius - niekas net nepaprasydavo pazymejimo, jau nekalbant kad net prie vartu apsaugos nebudavo.. Tikra betvarke buvo, nes turintis piktu keslu asmuo tikrai gali padaryti labai daug zalos (nekalbesime apie tokius krastutinumus kaip sprogstamojo itaiso imontavimas i silumvezi..).
Komentuoti:
-
Jo simulatoriui. Pamatė mane su šuniu atvarė, sakau tik nufotografuot noriu, ne, paėmė fotiką, nusivedė į savo budelę liepė pasiaiškinimą rašyt. Iš pradžių sakė, kad apsaugos viršininkas atvažiuos, po to jau mentai. Laukiau, laukiau mentai atvarė iš vis nenormalūs: "tuoj pasodinsim, baudą reikės mokėt", bet paleido. Kas tas až?
Komentuoti:
-
Parašė RAW Rodyti pranešimąLabas, visiems, gal kas turi nuotraukų iš šono ir iš priekio: ER9M, D1, CHME-3, TEM-2? Va šiandien pats bandžiau fotografuoti tai parišo, net mentus iškvietė
Girdėjau, kad ten žvėriški apsauginiai...
Dėl foto AŽ parašyk.
Komentuoti:
-
Parašė RAW Rodyti pranešimąLabas, visiems, gal kas turi nuotraukų iš šono ir iš priekio: ER9M, D1, CHME-3, TEM-2? Va šiandien pats bandžiau fotografuoti tai parišo, net mentus iškvietė
Komentuoti:
-
Šitą saitą žinau, bet bėda ta, kad man reikia kad būtų ne kampu fotografuota, o tiesiai.
Komentuoti:
Komentuoti: