Geležinkelininkų dienos proga šiandien Kauno GS buvo demonstruojama geležinkeliečių technika. Niekada nebūčiau pamanęs, kad geležinkelį prižiūri tiek įvairios technikos. Didžioji dalis jos atvyko iš Jonavos, nes Kauno depas yra per mažas viską sutalpinti.
Kelios apžvalginės nuotraukos.
Šaunu, kad Lietuvos geležinkeliai suorganizavo tokį renginį, nors mieliau būčiau iš arčiau apžiūrėjęs keleivinius traukinius ar vieną kitą šilumvežį, paslaugūs geležinkeliečiai kelių priežiūros technika sugebėjo sudominti net ir tokį diletantą kaip aš
Truputį atnaujinimo iš Mažeikių, užfiksavau prieš savaitę šią technika stotyje. Keitė pervažos bėgius, darbo meto nepavyko užfiksuoti, greitai susisuko.
Truputį atnaujinimo iš Mažeikių, užfiksavau prieš savaitę šią technika stotyje. Keitė pervažos bėgius, darbo meto nepavyko užfiksuoti, greitai susisuko.
Eilinį kartą įsisavimo pinigus? Nupirko tai, ko nereikia ar šlamštą?
Gal labiau nupirko tai, ko nereikia. Su šita mašina reikia nuolat turėt darbo, kad ji atsipirktų. Dėl kelių keičiamų iešmų jos juk nevarinės i kitą Lietuvos galą
UAB "Geležinkelio tiesimo centras" technika. Lentvaris.
Iešmų ir gardelių keitimo mašina DESEC TL70 GTC. Man atrodo, kad tai antra tokia. Nes labai jau naujai atrodo, nepanašu, kad pirkta 2009 m. Naudojant 3 metus būtų apsibraižyta, parūdijusi, purvina. Panašu, kad ji toje aikštelėje buvo išbandoma.
UAB "Geležinkelio tiesimo centras" technika. Lentvaris.
Savaeigė platforma.
Jos valdymo pultas. Yra atlenkiama sėdynė atsisėsti operatoriui.
Iešmų ir gardelių keitimo mašina DESEC TL70 GTC. Man atrodo, kad tai antra tokia. Nes labai jau naujai atrodo, nepanašu, kad pirkta 2009 m. Naudojant 3 metus būtų apsibraižyta, parūdijusi, purvina. Panašu, kad ji toje aikštelėje buvo išbandoma.
Sveiki, gal esate zinote arba netycia turite informacijos kokie kranai yra naudojami Lietuvos geležinkeliu terminaluose, stotyse? O labiausiai reiktu informacijos apie Draugystes stoti. Labai deknga buciau!
Komentuoti: